Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(tany @ 2012 06 13, 21:19)
is naturaliu purskalu as neseniai buvai imetus(sios temos 1-2psl berods) visokiu rusiu.. yra ir nuo amaru...kainoja nemazai...o va ar padeda nieks nezino(dar neisbande)... galetum isbandyti ir mum pasakyti  tongue.gif

siandien mb nusiunciau kad nupirktu reklamuotus purskalus
va sita issirinkau nezinau ar pades nuo mano skraiduoliu amaru
user posted image

Nes jau siandien verkti norejos nuo ju kiekio net ore duzge. Kazkokia invazija. Petrazoles tai net lauk teko rauti nes jau kraupiai juodi kotai. Jau speja ir kiausiniu savo prideti doh.gif

Dabar reik istaikyti laika arba ryte ar kai diena apsiniaukus nupurksiu situo... jau meldziuos kad padetu...

Pomidorai taip graziai zydi ir visi primezge jau mazuliuku pomidoriuku. O red cherry jau mano ugio monstras ir tiek jau kekiu pomidoru ale irgi vis nenoksta dar. Jau toks miskas pomidoru balkone patapo lotuliukas.gif Biskuti persistengiau siais metais su kiekiu ale tokie jau groziai negi mesi lauk.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 13, 23:14)
Matyt geras, kad kop?stai subujojo, o nupiep?liai gyvi  mirksiukas.gif

Neee tarp nupiepeliu tie pazastai paruosti sodint. Maciau jau sakneliu isleido. Kopustus tarp zemaugiu auginu. Pagalvojau vasariniai, greit gi suvalgysim, bet kai issikerojo tai mano pomidorcikam gali vietos nelikt. Dar esu cukinija palikus irgi tarp pomidoru, bet ta nenaglai auga, zino savo vieta.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 13, 23:16)
. Jau toks miskas pomidoru balkone patapo  lotuliukas.gif Biskuti persistengiau siais metais su kiekiu ale tokie jau groziai negi mesi lauk.

man tai juokas ima kai pasižiūriu foto kai juos tik persodinau į vazonus. Atrodė tokie mieli, kompaktiški, Gražiai visi sutilps ir pan. O dabar giria giružė lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif sveikos.atsiprasau del klaideliu blush2.gif buvau siandien darze,issodintas likutis lauke protestoja lotuliukas.gif gelsta,bala,uztat siltnamy kur patupdziau dar kelis,grazu ziuret smile.gif sutvirtejo smile.gif zydi beveik visi,alicante tik dar ne g.gif jaucio sirdis nudziugino bigsmile.gif yra uzsimezgusiu pomidoriuku,betaliuksai isaugo blink.gif keli net ant zemes atsigule, doh.gif kolkas dziaugiuos rolleyes.gif ar reiktu dilgeliu raugu paliet?ar patrest kuom nors?
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 13, 23:16)
O red cherry jau mano ugio monstras ir tiek jau kekiu pomidoru ale irgi vis nenoksta dar. Jau toks miskas pomidoru balkone patapo  lotuliukas.gif Biskuti persistengiau siais metais su kiekiu ale tokie jau groziai negi mesi lauk.

Musėt tamstos ūgis toks kaip mano biggrin.gif

Kas dar augina čio-čio-san? Kaip ten su genėjimu? Kaip aukštaūgį genėti reikia? Kalusiu, nes tokiu šoninės šakos storio kaip mano rankos riešas...
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2012 06 13, 21:34)
Aciu kad eiliny karta uzsipuolet 4u.gif

Nu ne profe as kad kitoms patarinet  doh.gif  Nu bet, kad ir ne visoms ir pajuokaut galima,tai atsiprasau EX!!!

nesuprataaaau... blink.gif blink.gif blink.gif taigi pritariau tau... netgi šypsenėlę įdėjau.. kaip dar draugiškiau galėjau parašyt? nu visaaaai... doh.gif aš netgi pasigedau tavęs temoj...
o apie dangų ir pušų spyglius taigi ne tu klausinėjai, tai ko susiraukei? sekantys du sakiniai gi ne apie tave.. nebent temos neseki, tai ir nesupratai apie ką aš ten.. lotuliukas.gif

Rimtu, akmeniniu (ar marmuriniu) veidu nemoku bendraut nei realiai, nei virtualiai, kai kas to niekaip neperpranta... unsure.gif
na, sorry.. reiks bandyt rečiau čia plepėt, gal ir tiesa, geriau iš šono stebėt, niekad kaltas nebūsi ir visad mylimas, nes retas svečias.. smile.gif

QUOTE(Casual @ 2012 06 13, 22:19)
p.s. kas tos Exei skirtos balerunkos??? as irgi visa gyvenima tokiu norejau  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Casual, ten trys baronkos.. ba-ron-kos! pusę metų džiovintos... netiks tavo sudūlėjusiems protezams.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Baronkos? O as jau googlej ieskojau pomidoru balerunu.Visokiu vaizdu su aptemtom kelnem priimete lotuliukas.gif Pamirsau ir susisukusius lapus ir pieno jodo santykius wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 06 13, 22:16)
siandien mb nusiunciau kad nupirktu reklamuotus purskalus
va sita issirinkau nezinau ar pades nuo mano skraiduoliu amaru

tik nepamirsk pranest ar pades ar ne
maza kam dar prireiks...

o mane siandien vaizdelis nelabai pradziugino, bet tiek to negadinsiu kitiem nuotaikos is pacio ryto smile.gif... baigiu jau priprast prie pomidoru isdaigu ax.gif pribaigiau purskt kita puse siltnamio(ir vel nuo 6 nemiegu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 06 14, 06:55)
Baronkos? O as jau googlej ieskojau pomidoru balerunu.Visokiu vaizdu su aptemtom kelnem priimete lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne, nu viskas.... dar niekad taip nesijuokiau.. lotuliukas.gif negersiu daugiau kavos prie kompo - iš puodelio išpurškiau visą turinį ant ekrano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 06:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ne, nu viskas.... dar niekad taip nesijuokiau.. lotuliukas.gif  negersiu daugiau kavos prie kompo - iš puodelio išpurškiau visą turinį ant ekrano doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 13, 14:37)
  ir nera ko cia pikt ant tu zmoniu(kurie daugiau laiko praleidzia kazka naudingo darytdami, nei prie kompo sededami), manau jie netgi sveikesni nei mes su jumis

o tai mes niekuo naudingu nebeužsiimam, tik sėdim dieną naktį prie kompų blink.gif Aš, pvz, be daržų dar tris oficialius darbus turiu.. O ir tu mažų vaikų kiekiu tikrai nesiskundi, taigi labai keista, kad išvis turi laiko tiek daržui, tiek internetui mirksiukas.gif
Nepikta, kai žmonės klausia, kad ir to paties. Man pikta skaityt vis iškylančius pasisakymus, kaip kažką skriaudžia, tuoj pat neatsako, kokios senbuvės pasikėlusios, padėt nenori, tik jos visad teisios, o naujokės balso neturi ir t.t, ir pan. Jau Ex paminklą statyt reik, kiek ji čia savo patirties įdėjus (knygą galėjo parašyt ir prekiaut, o ne dykai kiekvienam puslapy patarimus dalint), o ją vis užsipuola doh.gif

Psio, išsakiau, kad ant dūšios. Dabar, tikiuosi, grįš į forumą taika ir ramybė wub.gif

Pas man labai įspūdingai auga Loretto ir Fantasio. Loretto va čia

user posted image

Fantasio irgi nufotkinau, ale kaime internetas tai ne namie, nebeturiu kantrybės laukt, kol dar vieną fotkę įkels doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 birželio 2012 - 07:03
QUOTE(Asese @ 2012 06 13, 19:48)
Rugpjūčio viduryje reiks nugnybti visas viršūnes ir ataugėles tam, kad spėtų priokti jau užmegzti pomidorai  4u.gif

Aciu, dabar tikrai viskas aisku. trumpai ir aiskiai.aciukas
Atsakyti