Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Liutuke! @ 2012 06 13, 21:34)
Nu bet, kad ir ne visoms ir pajuokaut galima,tai atsiprasau EX!!!

tai kad ir Ex jums atgal pajuokavo wink.gif

KOKIU SANTYKIU SKIEDŽIAMAS PIENAS? megalol.gif

Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2012 06 13, 22:19)
kas tos Exei skirtos balerunkos??? as irgi visa gyvenima tokiu norejau  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bukvalei parašei tai, ką norėjau parašyt biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 13 birželio 2012 - 21:22
QUOTE(Partizanė @ 2012 06 13, 21:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu ***** megalol.gif čia net už pilvo susizgriebus žvengiau
grįžtu prie pomidorų ir noriu tau pasakyt, kad kai kažkada rodei seniau kažkokį rudai dėmėtą vazoninį neva apsirgusį kažkuo, o aš rašiau, kad ir pas maniškį vieną tokį tas pats, tai va, aš jį tebelaikiau, jis tuos lapus numetė, o dabar išleido naujus gražius ir viskas jam gerai. vaisius augina sveiks valio.

nu manieji ir apinormalus, isskyrus ta kuri siandien rodziau... tas tai rimta liga pasigavo.. o kas svyrantiems tai nezinau iki siol, siaip tai labai neplinta, atvaziavus vis paskabau, bet ne masiskai
Atsakyti

o bigsmile.gif matau, kad gal i mushio lauka pataikiau? bigsmile.gif
noreciau dalyvaut thumbup.gif nes nuotaika tai tokia kad tik pasikumsciuot su kuom nors drinks_cheers.gif

rinkites, arba duodat man balerinku arba ateinu kautis cool.gif

i tema: suvalgem jau du vazoninius Tumbling Tomus ax.gif valgem penkiese doh.gif lotuliukas.gif

tany, o kaip pas tave? irgi jau valgot? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 06 13, 21:30)
bigsmile.gif  matau, kad gal i mushio lauka pataikiau?  bigsmile.gif
noreciau dalyvaut  thumbup.gif  nes nuotaika tai tokia kad tik pasikumsciuot su kuom nors  drinks_cheers.gif

rinkites, arba duodat man balerinku arba ateinu kautis  cool.gif
i tema: suvalgem jau du vazoninius Tumbling Tomus  ax.gif  valgem penkiese  doh.gif  lotuliukas.gif

tany, o kaip pas tave? irgi jau valgot?  lotuliukas.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tavo visi pomidorai iskeliavo pas mama i balkona, kartu su mano vazoniniu Aztek... bet dar zali... o "Florida" dar ir apsirgo rimtesniu kazkuo... siandien foto idejus buvau 14psl
o 1 psl sios temos yra ir svyrantys, gali pasigrozet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 13 birželio 2012 - 21:39
QUOTE(tany @ 2012 06 13, 22:36)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  tavo visi pomidorai iskeliavo pas mama i balkona, kartu su mano vazoniniu Aztek... bet dar zali... o "Florida"  dar ir apsirgo rimtesniu kazkuo... siandien foto idejus buvau  14psl
o 1 psl sios temos yra ir svyrantys, gali pasigrozet  biggrin.gif

cha, reishkia apstumiau ant dvieju pomidoru tongue.gif tongue.gif tongue.gif
labai skanus buvo tongue.gif tongue.gif tongue.gif ir labai daug lotuliukas.gif
o, matai kokie keliauninkai biggrin.gif mano Floridukas irgi pas mama ir vienas tumbling pas mama - bet kol kas lyg neserga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 06 13, 21:43)
cha, reishkia apstumiau ant dvieju pomidoru  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
labai skanus buvo  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  ir labai daug  lotuliukas.gif
o, matai kokie keliauninkai biggrin.gif mano Floridukas irgi pas mama ir vienas tumbling pas mama - bet kol kas lyg neserga  schmoll.gif

kadangi tumbingas pradejo kazkokias demes sausas metyt, tia del viso pikto buvo istremti i sena kiaura siltnami, o dar buvo ne taip karsta ir stogas kaiuras, gal net gavo lietaus... vnz nepatiko matyt jiems ten... kai savo pagrindiniam siltnami radau panaisas demes, tai issigandau ir visus vazoninus istremiau pas mama... liko tik bajaja... neuzmusamas...

P.S. o kur tu buvai prapuolus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 13 birželio 2012 - 21:50
QUOTE(tany @ 2012 06 13, 22:48)
kadangi tumbingas pradejo kazkokias demes sausas metyt, tia del viso pikto buvo istremti i sena kiaura siltnami, o dar buvo ne taip karsta ir stogas kaiuras, gal net gavo lietaus... vnz nepatiko matyt jiems ten... kai savo pagrindiniam siltnami radau panaisas demes, tai issigandau ir visus vazoninus istremiau pas mama... liko tik bajaja... neuzmusamas...

P.S. o kur tu buvai prapuolus?

manishkiu lapai tokie kazkokie i violetinuma kazkiek tu tumblingu, bet nesusigaudau ar nuo oro, ar nuo dregmes nesureguliuotos , ar dar nuo ko....... nelabai tu vazoniniu ir reik, bet va vis atrodo - bent viens pomidoriukas anksciau uz kitus,... nes shiltnamyje dar tik ziedeliai .... ax.gif

toks ir dingimas, nespeju su darbais, ateinu, kol perskaitau - ziuriu jau ir nauja tema atidaryta - greitu tempu cia veiksmas vyksta biggrin.gif tai darausi labiau skaitytoja nei kalbetoja , tuo labiau kad ir girtis nelabai yra kuo - o atviru tekstu pavydet negrazu - tuoj gausiu kakton is kokio kieto neprinokusio pomidoro ar is balerinkos unsure.gif

purkst laiku kaip visada neprisiruosiu, o kai jau bus shaukstai po pietu atbegsiu garsiai bliaudama ir klausdama kokiu santykiu piena skiest , kiek reikia asiukliu uzmerkt, ir kaip atrodo bitkresle blush2.gif nes kartojimas mokslo motina (o gal tevas???) - kol man 25 kartus nieks nepakartos tai ir neishmoksiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 06 13, 22:22)
bukvalei parašei tai, ką norėjau parašyt biggrin.gif  lotuliukas.gif

tai jau dabar stok i eile, balerinkos viso labo trys...... tai jei Ex ims dvi -tau nebeliks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 06 13, 20:29)
Noriu paplepėti apieBetalux 

Pernai auginau lauke. Labai patiko, greitai subujojo patys pirmučiausi, , krūmai tvirti, nespėjau skabyt pažastų, stovėjo trim pagaliais paremti, pomidorų buvo nerealiai, bet nė vieno neparagavau g.gif . Maras papjovė pačius pirmučiausius su žaliais pomidorčikais ir per tris dienas pajuodo visi. Jokių vaistų, raugų nepyliau.
Šiemet vėl:)) Sugebėjo nušalt, nors šalnos nebuvo, kai kitos veislės pakankamai atsilaikė. Bet atauga. Tik bus ne pirmi ragaujami.
Panašu, kad tai labai ekstensyvi veislė, auga greit ir staigiai duoda derlių. Bet susidarė vaizdas - jei velnias griebs, tai betliuxai bus pirmučiausi. Bet gal jūs būsit greitesnė?
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 06 13, 23:00)
tai jau dabar stok i eile, balerinkos viso labo trys...... tai jei Ex ims dvi -tau nebeliks  schmoll.gif

Kaži po vieną balerinką ar gerai g.gif Nu keturiom tai arklį gali apmaut, dviem - pati apsiaut, ale su viena g.gif Gal ir man reik į eilę stot bigsmile.gif , gal ir su viena iki pomidorų nustraksėčiau bigsmile.gif bele tik augtų tokiais tempais kaip pas Gaudvilę g.gif
Atsakyti
Siandien pamaciau kruva asiukliu pievoj ir prisiminiau purskima, jau ir bazilikai paaugo. Bet asiukliai labai jau prie kelio tai gal kokiu ekologiskesniu paieskosiu sakau.

Gal kas zinot ar geras kaimynas yra kopustas pomidorams? Kazkaip du nupiepusius pagailejau ismest ir ikisau tarp pomidoru. kopustam tai labai patiko, subujojo tik.

O mano nupiepeliai neatsigavo. Ir toliau auga plonyyyyciai, nors auginasi po keke pomidoriu. Sakiau tarp ju ir sukisiu tuos savo eksperimentiius (kur pazasteliu prisilauziau) tegu kovoja uz vieta po saule.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 13, 23:10)
Gal kas zinot ar geras kaimynas yra kopustas pomidorams? kopustam tai labai patiko, subujojo tik.

Matyt geras, kad kopūstai subujojo, o nupiepėliai gyvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 06 13, 23:09)
Kaži po vieną balerinką ar gerai  g.gif Nu keturiom tai arklį gali apmaut, dviem - pati apsiaut, ale su viena  g.gif  Gal ir man reik į eilę stot bigsmile.gif , gal ir su viena  iki pomidorų nustraksėčiau  bigsmile.gif  bele tik augtų tokiais tempais kaip pas Gaudvilę  g.gif

lotuliukas.gif kai skrandžiai pilni, tai reikia peno ir akims. A balerūnkos ( Ex naujadaras bigsmile.gif ) kaip tik akims.

Casual - NEVALGOMOS! Rimtai laugh.gif

Atsakyti