Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 13, 15:16)
trys balerūnkos...

nuėjau, suvirškinau ir vėl atėjau... unsure.gif čia kaip? rimtai?.. wub.gif nori mane į reanimaciją paguldyt ar tik nuotaiką pakelt?...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 13, 16:06)

kokiam čia varnų lizde augini tą pomidorą? duok tu jam laisvės ir atsigaus..

jis vazonninis, tai ir tupi vazone... ir jau nebe mano, tikrai namo jo neparsivesiu, ne uz ka biggrin.gif
QUOTE(Ex @ 2012 06 13, 16:28)
nuėjau, suvirškinau ir vėl atėjau...  unsure.gif čia kaip? rimtai?.. wub.gif  nori mane į reanimaciją paguldyt ar tik nuotaiką pakelt?... 

o cia visia nesuprantu apie ka jus cia ax.gif
Atsakyti
Bomba,
Diuni - skaityti ties žinutės viduriu;
Ausrone;
Pirma temos žinutė.

Dar nuo savęs noriu papildyt, kad dilgėlių raugas, srutos, šviežio mėšlo krovimas į duobes sodinant ir mulčiavimas vejos žole - didesnė koncentracija azoto 4u.gif

Tany, kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį, ane? biggrin.gif Tai jei vienos neturi laiko skaityti, kitos, bent jau teoriškai, gali neturėti laiko skubiai atsakyti mirksiukas.gif Normalu, forumas ir geriausias būdas auginti, pačiam pasistengti perprasti.

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 06 13, 17:28)
nuėjau, suvirškinau ir vėl atėjau...  unsure.gif čia kaip? rimtai?.. wub.gif  nori mane į reanimaciją paguldyt ar tik nuotaiką pakelt?... 

Rimtai, pusė metų jau tupi su ženkliuku - 'Skirta EX' tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 13, 16:41)

Tany, kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį, ane?  biggrin.gif Tai jei vienos neturi laiko skaityti, kitos, bent jau teoriškai, gali neturėti laiko skubiai atsakyti  mirksiukas.gif Normalu, forumas ir geriausias būdas auginti, pačiam pasistengti perprasti.

tai tegul ir neatsako, kas laiko neturi...bet uzpulti vargsus zmones, jie tai mus nepazysta, priima viska rimtai... bijos po to pasirodyti daugiau... liksim paskui senes cia kudakot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 06 13, 17:22)
O kaip jus neleidziat i auksti augti kaip darot? as pirkau pomidorus ir pamirsau vardeli,bet ko gero labai auksti augs,nes kitu ziuriu daug lapu,o pas mane labai ilgi tarpai tarp lapu .

nugnybiu viršūnę. Lauke augantys tik 4-5 vaisines šakeles gali turėt, šiltnamy augantys 6-7 wink.gif

Aukštaūgių kiek didesni tarpai tarp lapų, bet gal daigai mažai šviesos gavo, jei per daug dideli. Vieną tokį turėjau, kiek per anksti į šiltnamį išsodintą, tai teko kasti labai gilią duobę ir nardint iki viršūnės, dabar tarpai tarp lapų, kaip ir likusių bendravardžių.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 06 13, 17:47)
tai tegul ir neatsako, kas laiko neturi...bet uzpulti vargsus zmones, jie tai mus nepazysta, priima viska rimtai... bijos po to pasirodyti daugiau... liksim paskui senes cia kudakot  biggrin.gif

taigi pati matai, kad aliarmas būna lotuliukas.gif Net nežinau, gi yra dominančių dalykų, kur kitose temose nebendrauju, bet labai padeda periferinis skaitymas. Labai greit išmoksti rasti informaciją ir neužkrauni galvos pasiblevyzgojimais ir pašaliniais pokalbiais.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 13, 16:52)
nugnybiu viršūnę. Lauke augantys tik 4-5 vaisines šakeles gali turėt, šiltnamy augantys 6-7 wink.gif

vo cia man ir idomu... pas mane jau 6 ant sweet million ir 4 ant antro stebo, tai ka man jau gnybt? Dar tik birzelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 13, 17:55)
vo cia man ir idomu... pas mane jau 6 ant sweet million ir 4 ant antro stebo, tai ka man jau gnybt? Dar tik birzelis g.gif

ot, ir neišsamų atsakymą buvau parašius, kad tai negalioja sweet million'ams ir kitiems vieno kąsnio pomidoriukams. Ir tasai atsakymas negalioja, jei nokinami pomidorai namie ir tikrai tikrai nesinori žalių pomidorų konservų. Ex, berods rugpjūčio pabaigoj, rugsėjo pradžioj siūlo kirpt viršūnes. Ateis, patikslins wink.gif
Atsakyti
Jo, apie spyglius man patiko biggrin.gif GErai nuotaiką pakėlė smile.gif

Mano šiltnamyje NEmere pirmauja, na dar barbarena vejasi, bet žinokit gerai apžiūrėjusi haremą supratau, kad Black Krim vistiek kala į klyną ir barbarenom ir nemerėm ir kitokiom su H raidėm.

Įdomu kaip pas kitas Black krimas auga.
Kmicic pas mane irgi lapus ant mulčiaus volioja. Palikau, ką aš ten su juo daug ginčysiuos, tebūnie laisvė kūryboje biggrin.gif

Nors bendrais bruožais, vargas ten tiems pomidorams, nukamavau šaknis aiškiai sodindama. Teko humiverdą išsitraukti iš pavėsio.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 13, 17:32)
o cia visia nesuprantu apie ka jus cia  ax.gif

čia mes nuolat taip baramės, ėdam viena kitą.. smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 13, 17:41)
Rimtai, pusė metų jau tupi su ženkliuku - 'Skirta EX'  tongue.gif

pusė metų.. doh.gif o aš nė karto nesusapnavau.. notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
susrokuosim.. drinks_cheers.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 13, 17:52)
yra dominančių dalykų, kur kitose temose nebendrauju, bet labai padeda periferinis skaitymas. Labai greit išmoksti rasti informaciją ir neužkrauni galvos pasiblevyzgojimais ir pašaliniais pokalbiais.

va va, aš irgi kaišioju nosį į svetimas temas, skaitau, mokausi, bet nebendrauju - tyliu pasturgalį suraukusi...

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 13, 18:01)
Ex, berods rugpjūčio pabaigoj, rugsėjo pradžioj siūlo kirpt viršūnes. Ateis, patikslins wink.gif

nesakysiu, tegu kerpa gruodžio mėnesį... prieš Kalėdas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 06 13, 18:19)
..NEmere pirmauja... barbarena vejasi.....

..apžiūrėjusi haremą supratau, kad Black Krim vistiek kala į klyną ir barbarenom ir nemerėm..

Kas ten pas tave vyksta, olimpiada? viešnamis irgi veikia?..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 13, 18:51)
Kas ten pas tave vyksta, olimpiada? viešnamis irgi veikia?..

Iki olimpiados nepatrauks. Bet vietinės reikšmės estafetės pačiame įkarštyje bigsmile.gif
O apie viešnamį garsiai nerėkauk, bo biurokratai neturi tokio išlavinto humoro jausmo, teks man paskum aiškintis, kur šiltnamyje bordelis biggrin.gif
Atsakyti
O nugnibus virsune pomido gyvavimas baigtas ko gero.ar tada palikti viena sonine ataugele? ir dovanokit uz durnus klausymus.
Atsakyti