Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Ex @ 2012 06 13, 09:02)
Pas mane irgi skruzdžių invazija, bet kad man jos nemaišo.. į batus nelipa..  smile.gif

O ką daryti, kai jos nekultūringos irne tik į batus lipa, bet ir ap....kojas ten doh.gif
Atsakyti
palik jas ramybėj, jau kai pradės lįst tau į nosį, tada susirūpink.. smile.gif tegu gyvena. Miltukų nebarstyk - pati nusitrūčysi greičiau, nei tos skruzdės.. Nuo miltukų jos tik pasislenka per sprindį į šoną ir toliau savo pilis statosi..
Nu nežiūrėk į jas, tuoj išsiperės vaikus ir dings smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2012 06 13, 10:06)
O ką daryti, kai jos nekultūringos irne tik į batus lipa, bet ir ap....kojas ten doh.gif

iškratyk iš batų, jei jau skruzdės ten ką pridirbo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 13, 11:09)
palik jas ramybėj, jau kai pradės lįst tau į nosį, tada susirūpink.. smile.gif tegu gyvena. Miltukų nebarstyk - pati nusitrūčysi greičiau, nei tos skruzdės.. Nuo miltukų jos tik pasislenka per sprindį į šoną ir toliau savo pilis statosi..
Nu nežiūrėk į jas, tuoj išsiperės vaikus ir dings smile.gif

Nu va aš irgi taip maniau, bet gi galvoju reiktų pritarimo sulaukti, ačiū Ex 4u.gif
Atsakyti
Be reanimobilio kieme nerizikuoju visko žiūrėt
Vienas Betaliuxas toks,keistokas,bet jei jis nori būt toks, lai būna,neaugs išrausiu ir viskas
Mažoki šiemet maniškiai,va ką padarė godumas,daug norėjau turėt,vietos trūkumas ir augaliukai tokie pavėpę
Bet nieko,kitamet sėsiu tik tiek kiek reikia šiltnamiui,na kokiais 10 daigų daugiau,o ne kaip šiemet baba dura doh.gif doh.gif doh.gif blush-anim-cl.gif kiek turėjau daigų trims šiltnamiams būtų užtekę doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 13, 10:44)
kiek turėjau daigų trims šiltnamiams būtų užtekę doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif
aš tai dar dabar pusę balkono turiu tongue.gif vis tikėjausi, kad kurkliai nudalgiuos, ale neįdomūs jiems šiemet mano pomidorai.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 13, 11:36)
lotuliukas.gif
aš tai dar dabar pusę balkono turiu  tongue.gif vis tikėjausi, kad kurkliai nudalgiuos, ale neįdomūs jiems šiemet mano pomidorai.

mano perteklius lauke sedi. be priedangu visokiu ir gerai jiems. pomidorus mezga graziausiai. gal,kad zeme gera parinkau .
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 06 13, 09:12)
Nu va aš irgi taip maniau, bet gi galvoju reiktų pritarimo sulaukti, ačiū Ex 4u.gif

Vakar skaičiau,kad žuvį sugedusią reikia deti.arba padeti ,ir laukti,kol pakvips.Ir pačiom bus gerai,ramu,per aromatą kelias dienas ir pomidorams ramybė bus duota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 06 12, 23:09)
Merginos, o seasoli is eurogelių gavot? ar is ten geriau nebeužsakineti? Gal kas is vilniečiu norite jungtis?

gavau iš ten prekes. Tiksliau, vyras gavo, iki manęs dar nieks neatvežė smile.gif
Bet kam tau Seasol'į siųstis? Yra gi jo Vilniuj pirkt. Tikrai mačiau parduotuvėj 'Viskas sodininkams' Rygos g. ir 'Sėkluvos' parduotuvėj šalia Kalvarijų turgaus.
Aš siunčiausi PowerFeed, nes jo Vilniuj nepasitaikė matyt. Mažu jau ir jo atsirado per tą laiką..
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 06 13, 11:37)
Vakar skaičiau,kad žuvį sugedusią reikia deti.arba padeti ,ir laukti,kol pakvips.Ir pačiom bus gerai,ramu,per aromatą kelias dienas  ir pomidorams ramybė bus duota biggrin.gif

sodindama tikrai dėjau žuvytes,kol kas pomidorai patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 13, 07:31)
ne, jokios naudos...  schmoll.gif dėliojam žolę bele kur, nes nėr kur jos dėt...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 06 13, 13:37)
Vakar skaičiau,kad žuvį sugedusią reikia deti.arba padeti ,ir laukti,kol pakvips.Ir pačiom bus gerai,ramu,per aromatą kelias dienas  ir pomidorams ramybė bus duota biggrin.gif

Aš ir taip nečiūčiuoju jų ir neieškau pasuktų ar pageltusių lapų, ryte atidarau, vakare uždarau, įlendu kas trečią dieną apskabyt ir palaistau savaitgalį. Auga patys mirksiukas.gif
Papildyta:
O su žuvim tai smyrda, jau sodinant įkišta į duobę po vieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 13 birželio 2012 - 12:59
QUOTE(amarrile @ 2012 06 13, 12:37)

Pomidorai ir taip ramiai gyvena, bet jau daugiau nešvinkinsiu žuvies. Kurmiams, kurkliams visiškai dzin, o pati vos kanopėlių neužverčiau.
Atsakyti