Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(juliciukas666 @ 2012 09 01, 07:41)
JOLKA,mes geguzes men buvom,tai su akcija mokejom tik 97lt. Irgi per NORIUNORIUNORIU.LT  mirksiukas.gif Man labai Spa Lietuva patiko  thumbup.gif
O kaip maistas Royale?  g.gif  bigsmile.gif

Jums lab-a-a-i pasiseke... Pailsėjom thumbup.gif , vien ka reiskia kad viskas po vienu stogu thumbup.gif Is proceduru emem perlines vonias, o sau - povandenini masaza. Tikejausi kazko tokio... patiko, bet... gal as labai isranki blush2.gif Mazasis pušų perline vonia liko sužavėtas bigsmile.gif Pietavom visų išgirtoje picerijoje, o vakarieniauti grįžom į Europa Royale wub.gif Aš valgiau salotas, MB - tuno kepsnį, mes restoranų ir kavinių maistui esam snobai biggrin.gif mėgstam skaniai pavalgyti, bet ER virėjai moka gaminti... wub.gif
Šiaip poilsis prieš mokyklą buvo superinis, ieškosim vėl akcijų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolkaM: 03 rugsėjo 2012 - 22:14
Bet ten svediskas stalas,ar ne? g.gif
Atsakyti
Siaip standartinis pasiulymas - su pusryciais (svediskas stalas), bet rezervuojant poilsi ju puslapyje, yra galimybe rinkti ir pietus su vakariene (taip pat svediskas variantas), bet mes pirkom per akcija, tai nakvyne buvo tik su pusryciais, o ir siaip nemegstam prisiristi prie vienos maitinimosi vietos, pasiliekam sau galimybe rinktis, priklausomai nuo nuotaikos, noru bei pinigines storio bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,mes galvojame teveliams uzsakyti dovanu kupona i druskininkus,galvojame i Pusyna ar ba i Medea,kur geriau gal patarsite?
Atsakyti
JOLKAAAAAAA biggrin.gif jei kas,mesk zinia apie akcijas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 08 30, 09:08)
Labu!
As tokia passivi situo reikalu. Tai paprasysiu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Gal kas uzmatys kokia akcija ar nuolaida Druskininku sanatorijoi(nesvarbu kokioi) meskit cia zinia!  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Norec dar rudieni palekt pailset  ax.gif

mane irgi domina 4u.gif jei kur pamatysiu parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Aciukas mirksiukas.gif Padesim viena kitai suplanuot atostogas thumbup.gif lotuliukas.gif

Vis paziuriu Noriunoriunoriu.lt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Va geras pasiulimas http://grupinis.lt/d...inkuose/daugiau
Dviem,ir dar su pusryciais ir vaariene. bigsmile.gif
Atsakyti
http://grupinis.lt/l...nlenciu-trasoje
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 09 06, 17:23)
Va geras pasiulimas  http://grupinis.lt/d...inkuose/daugiau 
Dviem,ir dar su pusryciais ir vaariene.  bigsmile.gif

Tikrai per brangu uz tokia kaina doh.gif
Atsakyti
Tai cia 2! Ir dar su pusryciais ir pirtym thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 08 24, 08:47)
Gal yra mamyciu buvusiu Spa Vilnius Sana apartamentuose?Ne seimyniniuose,bet tuose kur yra 7 isviso(po viena kiekviename aukste)... ax.gif

Teko pabuvoti ne karta, bet pries 3 metus. Tai vieni geresni, kiti prastesni, t.y. jau prasesi remonto, gal kol nebuvau ir susiremontavo 4u.gif anksciau kai vaziuodavom buvo galima pasirinkti kuriame aukste nori, kokios temos kambari, bet turiu itarima po nuotykio butent su manimi to nebegalima. jei trumpai tai buvo taip - buvom uzsisake 4 aukste, o kai atvykom gavom lygtai 5 ten su roze, o as tu spalvu tiesiog nepernesu. o pasirodo i musu numeri ikele Klaipedos mera (susekem lotuliukas.gif ). Aisku supykau - jie atnese atsiprasymui vaisiu laukneseli neprasta, o isvaziuojant issireikalavau geros nuolaidos. Tai po to net ir nesakydama pavardes kai norejau rezervuot konkrecius apartamentus pasakydavo kad duoda iseiles ir kokie bus tokie. Bet siaip juose man patinka - erdvu, tvarkinga, nepalyginsi kai paskutini kart pries metus vasara buvom miniliukse - kosmaras (labai reikejo remonto - kilimas supiltas, sofutes stipriai issedetos, tik miegamas viskas ok), o dukros buvo dvivieciame - tai po remonto...
Nezinau ar padejau, bet stengiausi 4u.gif
QUOTE(Lana*** @ 2012 09 06, 17:01)
mane irgi domina 4u.gif jei kur pamatysiu parasysiu 4u.gif

Mane irgi laabai domina, jau kaip pavagau net negaliu apsakyt doh.gif
Jauciu teks lekt ir be akciju g.gif
Atsakyti