QUOTE(gurmans @ 2012 08 24, 08:47)
Gal yra mamyciu buvusiu Spa Vilnius Sana apartamentuose?Ne seimyniniuose,bet tuose kur yra 7 isviso(po viena kiekviename aukste)...
Teko pabuvoti ne karta, bet pries 3 metus. Tai vieni geresni, kiti prastesni, t.y. jau prasesi remonto, gal kol nebuvau ir susiremontavo

anksciau kai vaziuodavom buvo galima pasirinkti kuriame aukste nori, kokios temos kambari, bet turiu itarima po nuotykio butent su manimi to nebegalima. jei trumpai tai buvo taip - buvom uzsisake 4 aukste, o kai atvykom gavom lygtai 5 ten su roze, o as tu spalvu tiesiog nepernesu. o pasirodo i musu numeri ikele Klaipedos mera (susekem

). Aisku supykau - jie atnese atsiprasymui vaisiu laukneseli neprasta, o isvaziuojant issireikalavau geros nuolaidos. Tai po to net ir nesakydama pavardes kai norejau rezervuot konkrecius apartamentus pasakydavo kad duoda iseiles ir kokie bus tokie. Bet siaip juose man patinka - erdvu, tvarkinga, nepalyginsi kai paskutini kart pries metus vasara buvom miniliukse - kosmaras (labai reikejo remonto - kilimas supiltas, sofutes stipriai issedetos, tik miegamas viskas ok), o dukros buvo dvivieciame - tai po remonto...
Nezinau ar padejau, bet stengiausi
QUOTE(Lana*** @ 2012 09 06, 17:01)
mane irgi domina

jei kur pamatysiu parasysiu
Mane irgi laabai domina, jau kaip pavagau net negaliu apsakyt
Jauciu teks lekt ir be akciju