QUOTE(gurmans @ 2013 08 29, 13:54)
Tesiu ispudzius apie proceduras
Na ir pastabumas

Kažkaip, kiek procedūrų man bebūtų darę, taip detaliai negaliu visko aprašyti - tiek įspūdžių niekaip nesugebu užfiksuoti. Neabejoju, kad esate daugelyje sanatorijų ilsėjusis, todėl ne veltui esate "gurmanė" ne tik pagal nick'ą

Vis dėlto, pritarsiu kitai forumo dalyvei, kad patalpos, kurias nufotografavote neišgąsdino (šiek tiek išgąsdino kaina), dėl knarkiančio vyriškio taip pat nematau nieko blogo (jeigu pasidomėtumėte, sužinotumėte, kad tai medicininė kondicija, kurios tas vyras kontroliuoti negali), sakyčiau itin nemalonu, kad kažkokios bobelės šmaukšina su rankšluosčiu. Nemandagu, nekorektiška ir net vulgaru. Kažkaip niekada taip negalėčiau pasielgti. Aptarnaujantis personalas, žinoma, turbūt turi tam tikro "tarybinio raugo", bet man, asmeniškai, nervina, kai kiekvienam žingsnyje klausinėja "ar gerai", "ar jums triusikus numaut", "ar liemenėlę užsegt". Turėkim pagarbos ir darbuotojams - juk galime paprašyti pašiltini ar pavėsinti vandenį, be to, jie taip pat nėra vergai,. kad mums užpakalį kiekviename žingsnyje valytų. Dėl fitobaro skundas taip pat gana "miglotas'. Matyt, gydykla pritaikė marketingo strategiją, pavadindama paprastą barą "fitobaru" - iš kitos pusės, vargu ar baro, kuriame yra patiekimi augalinės kilmės gėrimai, negalima vadinti fitobaru - juk spiritas, sultys, trauktinės gaminamos iš augalų. Ir toks apibrėžimas niekaip neprieštarauja pavadinimui (lot. phyto- augalinis) reikšmei. Žinoma, čia gal mano, kaip studentės, pamąstymai

Gali būti, kad vėliau viską vertinsiu kritiškiau kaip jūs.
Ir vis dėlto, gal galiu paklausti, kiek kartų per metus lankotės gydyklose, sanatorijose?

Tiesiog iš Jūsų pasisakymų pasirodė, kad gana dažnai

O šiaip dėkoju už pasisakymus - visada su dideliu malonumu juos skaitau