Taigi,gavom kambario korteles ir tetulyte pasake,kad galim eiti i savo PALATA.Apie kambarius jau rasiau,tad einu prie proceduru.
Pirmoji,grozio centre Afrodite- kuno sveitimas,masazas,dziakuzi baseinas su kaskadomis,pirteles.
Po ilgo klaidziojimo pagaliau nusileidom i rusi ir radom mineta centra.Niekas nepasitiko,tad teko patiems susirasti,kas viska parodytu.Pasikeiciam avalyne ir keliaujam i dusa,tiksliau duseli.Patalpa laabai maza,nevintiliuojama,dusai 2, kelios perrudijusios spinteles,tarp dusu yra uzuolaida uz jos kazkoks mini suoliukas,plyteles tikrai dar nuo tarybiniu laiku likusios ,vienu zodziu norisi kuo greiciau is ten iseiti.Kadangi eileje stovejo 4 nuogos tetulytes ir ju anuke,tai as nusprendziau pasinaudoti pirties dusu esanciu koridoriuje.
Einam i baseino (tiksliau baseinelio zona).Dziakuzi ramus kaip vonia,na ieskom kur tas mygtukas,kad pagaliau paspausti ir pradetu vanduo burbuliuoti,apspaudinejau viska kas imanoma,vanduo - neburbuliuoja.Is baseino islipes pora dieduku ,ateju prie musu i dziakusi,sakom ,kad tikriausiai sugedo,pasirodo,ne,tiesiog reikia nueiti pas darbuotojus ir paprasyti,kad jie kazkur pas save ijungtu dziakuzi,aisku nejau ir nieko neprasiau.Toliau baseinas su povandeninemis srovemis ir kaskadomis.Per du apsilankymus,kaskadu ar kazko bent panasaus i jas matyti neteko,bet antraja diena,tokia mociute parode,kad yra slaptas mygtukas,kuri paspaudus isijungia povandenine srove (aciu jai

).
Beplaukiojant baseine,prie baseino priena darbuotoja ir pamoja man ranka,parodydama i duso puse

.Paklausiau ar ji cia man moja,atsake: einam sveistis....Susitaikau su "kulturingu" bendravimu ir einu darytis kuno sveitimo (maniau,kad i kazkoki hamamo kambariuka),bet....Nuveda mane i tuos siuabingus,bendro naudojimo dusus,ir sako gulkis ant to miniatiurinio suolelio.Siaubas kazkoks,pora motereliu rengiasi,dvi maudosi viena dar laukia duso.Tas suolelis niekaip neatskirtas nuo duso,tad laukiu kol viena mociute baigs maudytis,nes visas vanduo nuo jos maudyniu tykstu ant manes.

Zinokit,net filmuose neteko matyti,kad asmenine procedura butu atliekama bendrame duse,tarp kitu lankytoju,aciu dievui ji tetruko kokias 3 minutes.Toliau einu i pirtele (garine)cia kaip ir viskas liuks,pasikaitinau tikrai sauniai,poto vel i baseina ir laukiam masazo.
Pagaliau,gavom nurodyma,kad vienas i kaire ,kitas i desine einat masazuotis.Ieinu i masazo kambari,aplinka kelia itampa,bet masaziste nuteikia gan maloniai,pasitiko nuosirdzia sypsena ir padave sulankstyta paklode.Nesupratau,kam man ta paklode,padejau ja ant masazinio stalo ir paprasiau ranksluoscio,paaiskino,kad ta paklode ir yra ranksluostis.Na ,gerai,sluostausi,ji stovi uz nugaros ,gal per zingsni...Nenusirengineju,laukiu kol bent nusisuks,bet ana stovi kaip ikalta

.Sakau,ar duosit vienkartines kelnaites,sako neturim gulkit nuoga,ir toliau spokso.Nebeturiu kur detis,parasau privatumo.Nusisluostau,guluosi ant stalo prasideda masazas aisku,jau net nesitikiu,kad paklaus ar gali naudoti turima alieju,ar pasiulys rinktis pagal odos tipa,na bet tiekto.
Po kokiu poros minuciu ,atsidaro durys,kazkas ieina,bet neiseina ir nieko nekalba.Dar po keliu minuciu vel atsidaro durys kazkas ieina ir taip gal kokius 5 kartus,veliau susirinkusi kompanija kuri isikure uz pertvareles pradejo dalintis dienos ispudziais, pasidziauge,kad laabai geras kazkoks sviestas

Neapsikenciau paklausiau masazistes,ar negaletu tos ponios eiti kitusr pasikalbeti apie sviesta.Atsakymas mane tiesiog "paralyzavo",sako :"TSSSSS,ATSIPALAIDUOKIT..." Koks atsipalaidavimas gali buti,kai as guliu nuoga ant masazo stalo,o salia tiuntas moteru sviesta aptarineja.

Po kurio laiko sviestininkes isejo,velgi pro mane gulincia ,trankydamos duris ,zinoma ne specialiai.Apsidziaugiau,kad nors kazkiek relakso apturesiu.Dziaugsmas truko laaaabai trumpai ,vel kazkas atejo ir,prasidejo tualeto valymo darbai : pasveicia nuleidzia vandeni,pasveicia nuleidzia vandeni ,na gal ten buvo sveiciamas ne tualetas,as,tik is garsu taip speju.Zinokit,taip susinervinau,kad pradejau balsu juoktis,aisku ji suprato,kad jau man nebereikia to "MASAZO" ir baige darba.Atsistojau,ji paeme paklode ir bande mane suvynioti,na atseit cia jos pareiga,bet nieko man jau nebereikejo griebiau paklode ir begau lauk,tiksliau i poilsio zona.Turiu pastebeti,kad ji atsiprase uz nepatogumus,ir tikrai atrode,kad jai buvo nesmagu delto kas vyko.Poilsio zonos netgi nekomentuosiu,sovietine alude,tik be alaus ir keptos duonos su cesnaku kvapo.
Beje,MB sake,kad pas ji niekas nevaiksciojo,bet visa masaza praciaudejo,nes beproto perlenkta lazda su smilkalais buvo,na tiesiog nejo kvepuoti,o masazu liko patenkintas.
Taigi tokie ispudziai apie pirmaja procedura .
Atsiprasau uz klaidas,labai paskubomis rasiau.