QUOTE(gurmans @ 2013 08 21, 12:58)
Butu saunu ,jei placiau aprasytumete pati viesbuti,nes po ten vykusiu apsinuodijimu,kazkaip niekaip nesiryztam ten apsilankyti.
Kokios bukles kambariai,baldai,ar yra chalatai?Kaip su maitinimu?Ar teko isbandyti masazus?Gal turite nuotrauku?
Procedūrų neturėjau, ne tas vizito tikslas buvo, tad negaliu įvertinti. kambarys pirmame aukšte, priešais kolonada buvo. galvojau, kad bus triukšmas, bet buvo visiškai tyla. kambarys dvivietis, su dviem atskiromis lovomis. Chalatai buvo. Tvarkingas, baldai geri, televizorius, mažas šaldytuvas su mini baru. Vonia tvarkinga. Tik neteko maudytis, negaliu įvertinti ar srovė buvo patenkinama. Mažas minusas man buvo, kad leidžaintis laiptais į pirmą aukštą jautėsi pelėsių kvapas, bet kambaryje to nebuvo. taip pat minusas - kambarys buvo sutvarkytas tik vėlai po pietų.
Mes kambaryje mažai buvom, tai man netrukdė. Bet tokiu laiku jau kitur būna sutvarkyti.
Pusryčiai restorane. Aplinka graži. maisto pasirinkimas nebuvo prastas. kas ko norėjo, tikrai galėjo gauti. kai valgau ryte mažai, tai man užteko ir karštų ir šaltų užkamdžių. Stebėjau, kad buvo papildoma gana operatyviai.
kambario nuotrauką turiu, jei domina, galėčiau atsiusti į emaila. Tik parašykit į az.