Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(gurmans @ 2013 08 21, 12:58)
Butu saunu ,jei placiau aprasytumete pati viesbuti,nes po ten vykusiu apsinuodijimu,kazkaip niekaip nesiryztam ten apsilankyti.
Kokios bukles kambariai,baldai,ar yra chalatai?Kaip su maitinimu?Ar teko isbandyti masazus?Gal turite nuotrauku? 4u.gif

Ir man aktualu būtų išgirsti apie viešbutį plačiau g.gif 4u.gif
Atsakyti
Reportažas iš Druskininkų hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 08 21, 19:42)
Reportažas iš Druskininkų  hihihi.gif

user posted image

Kazin ar uz sita fontana,taipogi galima trumpaja zinute susimoketi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 08 21, 12:58)
Butu saunu ,jei placiau aprasytumete pati viesbuti,nes po ten vykusiu apsinuodijimu,kazkaip niekaip nesiryztam ten apsilankyti.
Kokios bukles kambariai,baldai,ar yra chalatai?Kaip su maitinimu?Ar teko isbandyti masazus?Gal turite nuotrauku? 4u.gif

Procedūrų neturėjau, ne tas vizito tikslas buvo, tad negaliu įvertinti. kambarys pirmame aukšte, priešais kolonada buvo. galvojau, kad bus triukšmas, bet buvo visiškai tyla. kambarys dvivietis, su dviem atskiromis lovomis. Chalatai buvo. Tvarkingas, baldai geri, televizorius, mažas šaldytuvas su mini baru. Vonia tvarkinga. Tik neteko maudytis, negaliu įvertinti ar srovė buvo patenkinama. Mažas minusas man buvo, kad leidžaintis laiptais į pirmą aukštą jautėsi pelėsių kvapas, bet kambaryje to nebuvo. taip pat minusas - kambarys buvo sutvarkytas tik vėlai po pietų.
Mes kambaryje mažai buvom, tai man netrukdė. Bet tokiu laiku jau kitur būna sutvarkyti.
Pusryčiai restorane. Aplinka graži. maisto pasirinkimas nebuvo prastas. kas ko norėjo, tikrai galėjo gauti. kai valgau ryte mažai, tai man užteko ir karštų ir šaltų užkamdžių. Stebėjau, kad buvo papildoma gana operatyviai.
kambario nuotrauką turiu, jei domina, galėčiau atsiusti į emaila. Tik parašykit į az.
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 08 22, 11:24)
Kazin ar uz sita fontana,taipogi galima trumpaja zinute susimoketi? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šitas nemokamai irnesakyk.gif Tėvynės labui laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2013 08 22, 15:21)
Procedūrų neturėjau, ne tas vizito tikslas buvo, tad negaliu įvertinti. kambarys pirmame aukšte, priešais kolonada buvo. galvojau, kad bus triukšmas, bet buvo visiškai tyla. kambarys dvivietis, su dviem atskiromis lovomis. Chalatai buvo. Tvarkingas, baldai geri, televizorius, mažas šaldytuvas su mini baru. Vonia tvarkinga. Tik neteko maudytis, negaliu įvertinti ar srovė buvo patenkinama. Mažas minusas man buvo, kad leidžaintis laiptais į pirmą aukštą jautėsi pelėsių kvapas, bet kambaryje to nebuvo. taip pat minusas - kambarys buvo sutvarkytas tik vėlai po pietų.
Mes kambaryje mažai buvom, tai man netrukdė. Bet tokiu laiku jau kitur būna sutvarkyti.
Pusryčiai restorane. Aplinka graži. maisto pasirinkimas nebuvo prastas. kas ko norėjo, tikrai galėjo gauti. kai valgau ryte mažai, tai man užteko ir karštų ir šaltų užkamdžių. Stebėjau, kad buvo papildoma gana operatyviai.
kambario nuotrauką turiu, jei domina, galėčiau atsiusti į emaila. Tik parašykit į az.

Aciu uz atsiliepimus,jau parasiau Jums savo emaila. 4u.gif
Atsakyti
Įkelkite, ponička, visoms foto čia, jei savininkė leis. Mes irgi norim pasicekavyt.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 08 22, 18:03)
Įkelkite, ponička, visoms foto čia, jei savininkė leis. Mes irgi norim pasicekavyt.

Jei,tik gausiu leidima is nuotrauku savaininkes butinai pateiksiu Jusu teismui.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 08 23, 13:25)
Jei,tik gausiu leidima is nuotrauku savaininkes butinai pateiksiu Jusu teismui.... biggrin.gif

Nekantraudamos laukiame g.gif smile.gif

Na, kadangi čia linksmi reportažai prasidėjo, ir aš prisiminiau kelis įdomius pusryčių ir vakarienės vaizdelius Grand Spa Lietuva viešbutyje ax.gif

Vaizdelis Nr. 1. Ateinu pažiūrėti, ką čia iš gėrimų galima įsipilti ir žiūriu - eilutė prie kefyro. Pasirodo, poilsiautoja iš artimojo užsienio atsinešusi savo platstikinę tarą (butelį su kamšteliu) pilasi iki pat viršaus (panašiai kaip mineralinį vandenį). Deficitas turbtūt?

Vaizdelis Nr. 2. Sėdi moteriškė viena sau prie stalo, valgo, o jos lėkštėje šalia - 5 gražutėliai bananai. Įdomu, kam? g.gif

Vaizdelis Nr. 3. arba duokit diedukui obiuolių smile.gif
- Alio, - šaukia diedukas pusryčių padavėjai. Принесите яблоки, их уже нет...
Neužilgo dideliam dieduko džiaugsmui atkeliauja pilnas padėklas mažų ouoliukų. Tuomet diedukas ima kiekvieną, čiupinėja (gerai, kad dar neatsikanda), padeda nepatikusius "eksponatus" atgal, kol pamažu ir niekur neskubėdamas savo tikslą - pilną lėkštę obuolių - pasiekia ir patenkintas nueina prie savo stalo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 23 rugpjūčio 2013 - 21:24
QUOTE(turlaurita @ 2013 08 23, 21:20)

Vaizdelis Nr. 2. Sėdi moteriškė viena sau prie stalo, valgo, o jos lėkštėje šalia - 5 gražutėliai bananai. Įdomu, kam?  g.gif

tai gal valgys biggrin.gif as labai megstu bananus, ir man 5 suvalgyt panlengva nera ka blush2.gif o gal keleta suvalgys, keleta i kambari nusines
Atsakyti
O mes, durneliai, tik duoną nešdavomės laugh.gif O jei rimtai, eidavom po pietų pasivaikščioti, o pakeliui gulbės gražuolės gyveno wub.gif
Atsakyti
Gavau mamytes "Nijako" leidima ikelti jos asmenines nuotraukytes is viesnages Europa Royale ,taigi prasom:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 26 rugpjūčio 2013 - 07:36