Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(..-AMORE-.. @ 2013 05 01, 19:34)
Vaij, negi puslapį "pokaičio miego" nusiunčiau?
Kodėl taip aprimta?

Gal Jus paskaitykite ankstesnes temutes apie Druskininkus,jei jau niekas daugiau siuo metu neraso. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 04 30, 12:43)
Muzikos teraopija aplamai nepakartojama,konkreciai kalbu apie arfos terafija,kurioje groja arfininke is Maskvos ne vieno konkurso nugaletoja.

Na va, ir užliuvo bigsmile.gif Mano nuomonė absoliučiai priešinga ax.gif Gal todėl, kad plačiau reklamuojama, daug tikėjausi ir... dar labiau nusivyliau ax.gif Relaksacinius kūrinius, kuriuose nesvarbu, paspaudei do ar re, o fone grajina įrašas su jūros ošimu ar kt., ji atlieka neprastai, bet klasiką ar populiarios muzikos kūrinius... Klaidos rėžė ausį ir visiškai negalėjau atsipalaiduoti. Beje, arfininkė vietinė, gyvenanti Druskininkuose, dėl konkursų pasakyti nedrįstu nieko, tačiau kadangi laikas nuo laiko turiu reikalų su parėkavimais ant scenos ir pati sau manau, kad meška ausies nenumynė, drįstu dėl to abejoti ax.gif
Jei jums patiko, džiaugiuosi, man gi pasisekė ne taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 05 02, 13:18)
Na va, ir užliuvo bigsmile.gif Mano nuomonė absoliučiai priešinga ax.gif Gal todėl, kad plačiau reklamuojama, daug tikėjausi ir... dar labiau nusivyliau ax.gif Relaksacinius kūrinius, kuriuose nesvarbu, paspaudei do ar re, o fone grajina įrašas su jūros ošimu ar kt., ji atlieka neprastai, bet klasiką ar populiarios muzikos kūrinius... Klaidos rėžė ausį ir visiškai negalėjau atsipalaiduoti. Beje, arfininkė vietinė, gyvenanti Druskininkuose, dėl konkursų pasakyti nedrįstu nieko, tačiau kadangi laikas nuo laiko turiu reikalų su parėkavimais ant scenos ir pati sau manau, kad meška ausies nenumynė, drįstu dėl to abejoti ax.gif
Jei jums patiko, džiaugiuosi, man gi pasisekė ne taip  tongue.gif

Del klasikos ir ir populiariosios muzikos kuriniu ,kuriuos ji atlieka absoliuciai nieko negaliu pakomentuoti.Kalbejau konkreciai apie muzikos terapja,kurioje tokie kuriniai ,anot jos aplamai negrojam.Gal kalbame apie skirtingus zmones,nes butent ji pati pries kiekviena seansa prisistato,jog yra Maskviete g.gif
Mums isties labai patinka si terapija,tad visuomet ja uzsisakome (zinoma yra ir minusu-tai aplinkiniu knarkimas). doh.gif
Dabar galvoju,gal mums cia po Egles ta gyvos muzikos terapija,taip uzkabino,nes ten teko kazkokia panasia terapija uzsisakyti (na tiksliai nepamenu kaip vadinasi),bet esme tame ,kad atejus tiesiog ijunge telika ir rode skaidres.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 02, 17:41)
Gal kalbame apie skirtingus zmones.

Ne, ji ten viena tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 05 03, 09:50)
Ne, ji ten viena tokia mirksiukas.gif

Tokia apkunoka,sviesiais plaukais?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Siandien uzsisakiau Spa Vilnius Sana programa METU LAIKAI , dabar galvosukis, kuria programa pasirikti Ziema, pavasaris, vasara ar ruduo, gal , kas esate isbande visas bigsmile.gif , ka rekomenduotumete? ax.gif Taip pat gal esate uzsisakinejusios is papildomu proceduru, kas labai Jums patiko? Buciau dekinga uz rekomendacijas 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūga @ 2013 05 06, 14:06)
Sveikutes  4u.gif
Siandien uzsisakiau Spa Vilnius Sana programa METU LAIKAI , dabar galvosukis, kuria programa pasirikti Ziema, pavasaris, vasara ar ruduo, gal , kas esate isbande visas  bigsmile.gif , ka rekomenduotumete?  ax.gif  Taip pat gal esate uzsisakinejusios is papildomu proceduru, kas labai Jums patiko? Buciau dekinga uz rekomendacijas  4u.gif 
Aciu  4u.gif

Esu turejusi visus siuos paketus,bet dabar sunku juos pakomentuoti,nes kazkas sumane juos "atnaujinti" -tas atnaujinimas,tai kai kuriu proceduru nuemimas... doh.gif
Siaip masazai man ju labai patinka isskyrus Birmos,nes pusdieni vaiksciojau raudonom ausim blush2.gif
Na ir dar gintaro kambarys,nepaliko labai didelio ispudzio,bet gal todel,kad jokio poveikio nepajutau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 03, 12:07)
Tokia apkunoka,sviesiais plaukais?

Ta pati, mieloji, ta pati. Ji ten tik vien yra smile.gif
Atsakyti
Labas,
Įšoku į šią temą su įspūdžiais iš Druskinininkų - kadangi nemažai studijavau šį psl. 'atiduodu" skolą smile.gif; tiesa buvome jau senokai - paskutinėmis kovo dienomis.
Labai mėgstu Druskininkus-važiavau ne pirmą kartą. Su beveik 8 mėn. vaikučiu ieškojau, kad viskas būtų po "vienu stogu". Apsistojome "Grand Spa". Kambariukas pasirodė labai jaukus, lova patogi, buvo atskirai lovytė vaikui - miela, medinė, geltonais pataliukais. Viešbutis, nors ir didelis, ir žmonių buvo visai nemažai, tačiau to didumo ar spūsties nesijautė- ir pirty viena pabuvau, ir baseine nesigrumdydama alkūnėmis paplaukiojau (tiesa jis mažesnis negu įsivaizdavau-iš čia esančių aprašymų smile.gif. Gal, kad važiavome darbo dienomis.Už rankšluosčius, chalatus papildomai mokėti nereikėjo. Dar kas vyrui „užstrigo“, dušo grindys - šildomos ir panašūs patogumai; man tai nėra prioritetas...Kambariai tikrai šilti (laikėm atidarytus langus) - man asmeniškai buvo ir per šilta, ir per sausa.
Apibendrinant, objektyviai, neturiu prie ko prikibti smile.gif. Svarbu, koks poilsis kiekvienai priimtiniausias ir koks nusiteikimas. Pvz., man negadino nuotaikos tokie dalykai, kaip personalo paburbėjimai: taip vėlai atėjote į baseiną (nors atėjau leistinu laiku), tuščias muilo bakelis prie kriauklės, mažai vaisių (tiksliau beveik jų visai nebuvo) pusryčių metu - kaip kažkas prie stalo juokavo, o kur persikai....( Vegetarams ši pusė aktualesnė wink.gif). Bet čia – nereikšmingos smulkmenos... Vyras sakė - grįšim viską ištyrinėti ir pabūti bent savaitę (o taip nenorėjo važiuoti:)) , o aš patraukčiau tyrinėti kitur - supratau, kad man iš esmės nepriimtinas poilsis dideliuose viešbučiuose, ypač – tokio tipo kaip „Lietuva“, vien architektūra ir išorė kelia ne itin jaukius jausmus... Ir kaip minėjau, man netiko „klimatas“ - labai sausi kambariai (keldavausi naktį vėdinti ir drėkinti kambario) ir gana vėsūs praėjimai iki vandens parko... Aišku tai žymiai geriau negu ėjimas per lauką... Be to, gi, niekas neliepia, kaip kad visi, su chalatais vaikščioti - bet juk tai - taip patogu smile.gif... Masažus dariausi Femina Bonoje, pasirodė maloni aplinka; pietavome išgirtajam The House- tikrai skanu, nebrangu - tik šiek tiek šaltoka...
Dar šiokie tokie pastebėjimai apie Druskininkus apskritai: labai patiko, kad patogu su vežimuku pasivaikščioti - beveik visur, prie perėjų įrengtos nuokalnės, taip pat į restoranus ar kavines gali nesunkiai patekti - buvau restoranėlyje viena su vaikiuku... Dar, gal ne į temą - bet man aktualu buvo - nesugalvojau kokio skaitalo pasiimti išėjusi su vaiku pasivaikščioti, galvoju kokį spaudos kioską aptiksiu ir nusipirksiu pakeliui... Ir... Neaptikau smile.gif. Kitą kartą teks pasirūpinti iš anksto vandens buteliuku ir kokiu žurnalu ar knyga, kol miega mažiukas parkelyje smile.gif.
Gero poilsio smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 05 06, 18:32)
Ta pati, mieloji, ta pati. Ji ten tik vien yra  smile.gif

O as taip tikejausi,kad dar kazkokia yra,ir ,kad rasot apie ta kita. 4u.gif
Pykit, nepykit, bet as mielai vakarais pries miega gyvai to grojimo su juros osimu pasiklausyciau ,tik butu gerai,kad po grojimo niekas nezadintu iki ryto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 06, 15:51)
Esu turejusi visus siuos paketus,bet dabar sunku juos pakomentuoti,nes kazkas sumane juos "atnaujinti" -tas atnaujinimas,tai kai kuriu proceduru nuemimas... doh.gif
Siaip masazai man ju labai patinka isskyrus Birmos,nes pusdieni vaiksciojau raudonom ausim  blush2.gif
Na ir dar gintaro kambarys,nepaliko labai didelio ispudzio,bet gal todel,kad jokio poveikio nepajutau. 4u.gif

Aciu 4u.gif proceduros sumazintos , o kaina itariu ne ax.gif
Ziurineju papildomas proceduras, viena is ju dviems: kuno sveitimas ir taip pat noreciau tiek sau, tiek vyrui veido proceduru, gal ka teko isbandyti? ax.gif 4u.gif
Dar karteli Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas buvote apsistoje „Best Western Central“? 4u.gif Norim imti si pasiulyma http://www.laisvalai...fullDescription 4u.gif
Atsakyti