Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

labutis visoms smile.gif man iškilo klausimėlis, norim vandens parke apsilankyti visa šeima, ketinam užsisakyt vieną nakvynę, esame mes su vyru ir trys vaikai: 18,17,6 m. kaip suprantu pagal rezervacijas, tai visi kartu niekur netelpam? Nei apartamentuose? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2013 02 20, 13:34)
labutis visoms smile.gif man iškilo klausimėlis, norim vandens parke apsilankyti visa šeima, ketinam užsisakyt vieną nakvynę, esame mes su vyru ir trys vaikai: 18,17,6 m. kaip suprantu pagal rezervacijas, tai visi kartu niekur netelpam? Nei apartamentuose? sad.gif

Geras klausimas, kaip su trim ir daugiau vaikais?
Nors galit jų pačių paklaust, parašykit jiems elektroninį laišką, gan greit atsako.
Atsakyti
Gal kas zino - ar Druskininku vandens parke duodami ranksluosvciai? Berods anksciau perkant 4 val. ar visos dienos bilietus rankluosciai priklausydavo nemokamai, o kaip dabar?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 02 22, 10:28)
Gal kas zino - ar Druskininku vandens parke duodami ranksluosvciai? Berods anksciau perkant 4 val. ar visos dienos bilietus rankluosciai priklausydavo nemokamai, o kaip dabar?

Ranksluosciu nuoma-3 litukai ,chalatu-5 litukai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 02 22, 11:33)
Ranksluosciu nuoma-3 litukai ,chalatu-5 litukai. 4u.gif

Aciu, matyt kazka prisapnavau su tais nemokamais ranksluosciais doh.gif

Dar vienas klausimas, ar ziema veikia grojantis fontanas? Radau darbo laika http://www.druskinin....php?1161909751 , bet nieko neraso ar veikia nesezono metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2013 02 20, 13:34)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEINE: 23 vasario 2013 - 14:22
Rezervavau mini liuksą Akva parko viešbutyje. Ar kas ten buvote? kaip ten kambariai, kaip maitinimas (pusryčiai ir vakarienė)? dar į kainą įėjo po procedūrą, tipo kokią pasiulys gydtojas.. Mus visus penkis ketina sutalpint į vieną kambarį, kaip manote ar tilpsim į Liuksą? ax.gif
Atsakyti
http://www.noriunori...iciuota?a=17169 Gal kam reik? 4u.gif

ANTRAKARTMAMYTE,liukse ar apartamentuose nebuvau,bet gal ir tilpsit mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 02 25, 21:03)
http://www.noriunori...iciuota?a=17169  Gal kam reik?  4u.gif

ANTRAKARTMAMYTE,liukse ar apartamentuose nebuvau,bet gal ir tilpsit  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

o kaip ten maitinimas? mums ieina pusryčiai ir vakarienė. Ar ten švediškas stalas, ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2013 02 26, 10:04)
o kaip ten maitinimas? mums ieina pusryčiai ir vakarienė. Ar ten švediškas stalas, ar kaip? unsure.gif

Maitinimas-svediskas stalas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 02 26, 11:21)
Maitinimas-svediskas stalas. 4u.gif

o kaip viskas vyksta atvažiavus? (nesu buvusi ) kaip ta procedūrą užsisakyt pas gydytoją (tipo ieina po vieną procedūrą į kainą) ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2013 02 25, 19:56)
Rezervavau mini liuksą Akva parko viešbutyje. Ar kas ten buvote? kaip ten kambariai, kaip maitinimas (pusryčiai ir vakarienė)? dar į kainą įėjo po procedūrą, tipo kokią pasiulys gydtojas.. Mus visus penkis ketina sutalpint į vieną kambarį, kaip manote ar tilpsim į Liuksą?  ax.gif

maitinimas tikrai labai geras smile.gif bent man su vyru labai patiko.
Mes su vyru per ilgaji savaitgali leksim i Spa Vilnius Sana, man ju Spa centras superinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g.gum: 26 vasario 2013 - 11:01