Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

taip, ir jo kaina parai virs 700 biggrin.gif
iejus pirma mintis buvo - koks mazas.. biggrin.gif
nors cia pliusas buvo - didele spinta, ale kambarys, bunant ilgiau- pliusas
standartiniame gyveno tevai, kaina apie 500, bet mazas, tokie ir spa vilniuje panasiai
bet paskaiciavus - tai tikrai brangus liuksai cia, nes jau mes su dviem nakvynem ir studios kambarys - sumokedavom apie 1000 , pasirinkus programa ir maitinima 3 k per diena, paros kaina apie 400 lt gaunasi, o dydis - toks pats, liuksai apie 600, bet kambariu net 2 ir mazyte virtuvele
Papildyta:
https://plus.google....6513?banner=pwa

stai visas vaizdas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 04 sausio 2013 - 22:21
aš apskritai neimu į galvą dėl kambarių.. gi koks skirtumas , kai nežadi juose būt visą parą ištisai g.gif

jau minėjau, kad SPA Vilnius man tikrai visada patiko.. deja, jis tikrai vienareikšmiai suprastėjo. nors nesiginčysiu, ta dvasia tikrai ten patinka. vienok.. mes su vaikais dabar renkamės Grand SPA. Jei dviese su vyru, galbūt ir pagalvotume labiau apie SPA Vilnius
Atsakyti
o man su vaikais neitin patiko, perejimai salti, grizo kosincios ir geraincios vaistus, nes iseini is baseino - pereini per ta perejima ir jauti, kaip saltis traukia per kojas, koridoriuose ir kambariuose per karsta, kontrastas toks gaunasi..man buvo nemazai minusu, drusku kamabrys visai be efekto, net jokio ruko nepamaciau, aks budinga tiems kambariams, net lupos nesurios buvo biggrin.gif

bet cia kiekvieno reikalas ir pasirinkimas, man turi buti ir jauku, ir svaru, nes uz tai moku pinigeli, noriu pailseti, o ne kilometriniais koridoriais eiti i proceduras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 04, 23:39)

bet cia kiekvieno reikalas ir pasirinkimas, man turi buti ir jauku, ir svaru, nes uz tai moku pinigeli, noriu pailseti, o ne kilometriniais koridoriais eiti i proceduras biggrin.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif mums pramankštinti kojas tais koridoriais buvo visai smagu.. smile.gif o ir maniškiai šiaip po lauką kieme pusplikiai laksto , tai šalta mums nebuvo.. nors, va, kai spalio viduryje buvom SPA Dzūkija, man tikrai trūko sujungimo su baseinu .. buvo per šalta klampoti lauku
Atsakyti
mes nusprendeme, kad per didelis plotas, todel ne viskas apgalvota del patogumo, painu tai ne tas zodis buvo pirma diena biggrin.gif
o maistas man skanus buvo tik tame mazame restoranelyje - paskutini vakara zmoniu nebuvo, aptarnavo greitai, maloniai
o per naujametine programa- rupinosi tik rusais, lietuviams 00,00 val sampano net neatnese, teko eit patiems prasyti..
kaip ir visur, druskininkuose - labiausiai myli rusus biggrin.gif bet vilniuje- niekada nereikejo skustis, akd kazko neatnese, kas priklause, o cia- lakste issizioje prie rusu staliuku, pas mus paskutinius net padavejas atejo, kai patys pakvietem doh.gif

ir dar ryta sulaukiu skambucio - ar negaletume persikelti gyventi i dzukija, kazkam prireike kambariu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
na pagal Naujametinę vakarienę tikrai nespręsčiau apie visą kompleksą.. man teko ne kartą bartis su SPA Vilniaus aptarnaujančiu personalu ir ne švenčių metu smile.gif tiesiog stengiuos per daug į tokius dalykus nesigilinti.. va Keturi Vėjai restoranas man patiko.. teko pabuvot vyno degustacijos vakare.. smagu ... vienok tikrai Grand SPA dar yra kur pasitempt aptarnavimo sferoje, ypač registratūros.. teko ne kartą jiems e.paštą siųst.. nė karto negavau atsakymo, tuo tarpu Vilnius tikrai sureaguodavo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 04 sausio 2013 - 22:54
butent, as rasiau kokia savaite, nieko, skambinu nieko, paskui paskambinau i administracija neapsikentus ir tai, laukiau 15 min, kol sujungs, vat ca apsurdas man didziausias, nori pakoreguoti ka nors, nieko padaryti negali, nei kelia rageli, nei i laiskus atsako, paskaiciavau, isisunciau 7 laiskus, negavau nei vieno atsakymo doh.gif

temptis visada yra kur tiek tam, tiek tam, bet susidariusia nuomone pakeisti jau yra sunku, manes nesuzavejo nei gydyklos, triuksmas uz duru, bobutes norincios pasneket, jokios malonumo dvasios kabinete ir panasiai..minusu as cia matau tikrai nemazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 05 sausio 2013 - 08:16
QUOTE(micra @ 2013 01 04, 14:38)
musu kambarys buvo toks:
user posted image

doh.gif doh.gif doh.gif
Taip atrodo standartinis "Eglės" kambariukas už 150-170Lt (priklausomai nuo sezono), su visomis procedūromis, gydytojo konsultacija, švedišku stalu 3 kartus per dieną. Gal televizorius mažesnis tik laugh.gif
Atsakyti
user posted image
aip atrodo studios tipo kambarys vilniuje, cia tik lova, dar yra didele spinta per puse sienos, lova istraukiama, staliukas, ir didele vonia, kuria nuo kambario skiria permatoma siena su ornamentais wub.gif
kaina tokio kambario nesiekia 400

user posted image
foto labai prastos kokybes
telefonines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 05 sausio 2013 - 16:04
SPA Vilniuj tik šie kambariai ir yra po remonto ir jie be balkono. O kiti ne tokie išvaizdūs...
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 01 05, 16:41)
SPA Vilniuj tik šie kambariai ir yra po remonto ir jie be balkono. O kiti ne tokie išvaizdūs...

Tikra tiesa,o liuksai su tais foto tapetais-ypac rozemis.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 01 05, 22:09)
Tikra tiesa,o liuksai su tais foto tapetais-ypac rozemis.... doh.gif  doh.gif  doh.gif

ten jau apartamentai beveik, bet esme ta pati- kad vietos zymiai daugiau, buvot zaliam kambaryje - su zaliais tapetais- man paliko labai puiku ispudi, kaip ir rudens apartamentai thumbup.gif
taip, studia be balkono, bet mums tai ir neaktualu budavo, as idejau foto del kainu palyginimo, kaip atrodo uz 400 ir kaip atrodo uz 717 lt
Atsakyti