Praeita savaitgali praleidome GrandSpa viesbutyje Druskininkai. Padariau isvada, kad turbut kuo toliau, tuo labiau darausi "ispindejusi", nes pati noriu nezinia ko ar tikiuosi per daug. Zodziu, manes labai nesuzavejo. Kambariai prasosi remonto (duse pelesis, tapetai kampuose apdriske), be to, i si viesbuti galima vaziuot su gyvunais, musu kambary tai ir matesi is mazu peduciu ant kilimo. Beje, vonioj nebuvo sampuno, as tikejausi (kaip buvau ipratus), kad rasiu buteliuka ar maisiuka sampuno, kondicionieriaus, ausu krapstuku, bet buvo tik skysto muilo prie sienos pritvirtintoj talpykloj, o as lyg tycia nieko is namu neemiau. Be to, i vandens parka ranksluoscius reikejo nestis tuos pacius is kambario (Spa Vilniuj tikrai duoda kitus). Pusryciai irgi nepasakyciau, kad labai ypatingi, aisku, cia skonio reikalas, bet Spa Vilniuj rytais kepa ir omleta individualiai, ir siaip visko daugiau, net 3 zvaigzdziu Reginoj man, tarkim, pusryciai skanesni pasirode. Kas patiko, tai restoranas "4 vejai" 8 aukste Lietuvos viesbuty (nors vyrui nelabai su maistu nuskilo, o man labai skanu buvo) ir siaip gerai tai, kad kai lauke baisus oras, viska galima rast tam paciam pastate-skirtingu vietu, kur pavalgyt, kur masaza gaut ir pan. Siaip nepagalvokit, kad viskuo esu nepatenkinta, man kelios smulkmenos nuotaikos nesugadino, sauniai pailsejau, bet kitakart turbut rinksiuos Spa Vilniu arba Regina, arba miela ir jaukia 4 zvaigzdziu Violeta (ten mazas baseiniukas yra).
P.S. padariau isvada, kad besilaukiancioms tikrai geriau vykti i Spa Vilniu, nes nors galbut ir GrandSpa turi tokiu paciu paslaugu ir proceduru, SpaVilnius labiau akcentuoja, kas tinka ar nekenkia nescioms ir turi specialiu masaziniu kedziu, kur nereikia gulet ant pilvo.
QUOTE(chorisste @ 2012 12 08, 18:22)
Praeita savaitgali praleidome GrandSpa viesbutyje Druskininkai. Padariau isvada, ...
Išpindėjimas nereiškia blogai, kartais tai reiškia reikalavimas to, kas už tokią kaina priklausytų.
Bet čia jums kažkas nenusisekė su pamaina, nes kai mes prieš mėnesį kitą buvom, tai: buvo kiekvienam po šampūno buteliuką, po prausiklio buteliuką, po kepurę dušinę, po muilo gabaliuką (neskaitant talpyklų), tiesa, vieną porą šliurių buvo pamiršę palikt, tai greit kambarinę pasigavau ir paprašiau - be problemų davė. Į vandens jų parką ėjom su jų rankšluoščiais, kitų net neieškojom, ir vakare grįžę iš karto paprašėm pakeisti - po 10-15 min. buvo padaryta ir dar ryte vėl šviežius nešė. Jokios netvarkos, pelėsių ar plaukų nebuvo žymių - tą tai jau aš visada apžiūriu. Dėl pusryčių tai t.p. 100 balų, ypač kai buvo karšto mano mėgiamo varškės apkepo

Reabilitavau?
Beje, prieš įsikeliant juokais nejuokais išreiškėm pageidavimą - jokių gyvūnų, vaikučių ir rūkančiųjų aplink

Mes ir kitą kartą ten važiuotumėm.
QUOTE(Svajaaa @ 2012 12 08, 22:58)
Parasykite ispudzius kai grysite

QUOTE(syri @ 2012 12 08, 20:01)
Išpindėjimas nereiškia blogai, kartais tai reiškia reikalavimas to, kas už tokią kaina priklausytų.
Bet čia jums kažkas nenusisekė su pamaina, nes kai mes prieš mėnesį kitą buvom, tai: buvo kiekvienam po šampūno buteliuką, po prausiklio buteliuką, po kepurę dušinę, po muilo gabaliuką (neskaitant talpyklų), tiesa, vieną porą šliurių buvo pamiršę palikt, tai greit kambarinę pasigavau ir paprašiau - be problemų davė. Į vandens jų parką ėjom su jų rankšluoščiais, kitų net neieškojom, ir vakare grįžę iš karto paprašėm pakeisti - po 10-15 min. buvo padaryta ir dar ryte vėl šviežius nešė. Jokios netvarkos, pelėsių ar plaukų nebuvo žymių - tą tai jau aš visada apžiūriu. Dėl pusryčių tai t.p. 100 balų, ypač kai buvo karšto mano mėgiamo varškės apkepo
Reabilitavau?
Beje, prieš įsikeliant juokais nejuokais išreiškėm pageidavimą - jokių gyvūnų, vaikučių ir rūkančiųjų aplink
. Buvo ramu.

Reabilitavau?

jei kambarys liuksas ar aukstesnes kalses- tikrai rasite visko, o jei vienvietis, dvivietis - nesitikekite kondicionieriu ir slepeciu, spa vilnuje - taip pat to nerasite, tik kaip minejau, aukstesnes kalses viesbucio kamb, tai suprantama

QUOTE(knopke* @ 2012 12 09, 23:28)
jei kambarys liuksas ar aukstesnes kalses- tikrai rasite visko, o jei vienvietis, dvivietis - nesitikekite kondicionieriu ir slepeciu, spa vilnuje - taip pat to nerasite, tik kaip minejau, aukstesnes kalses viesbucio kamb, tai suprantama 

nepritariu - aš buvau standartiniame dvivietyje

Sveiki, nutariau pasidalinti įspūdžias po praleisto savaitgalio "Medūnoje", gal kam pravers
Pasirinkome šį viešbutį dėl 50 proc. nuolaidos į Snow areną.
Aištelėje buvo vieta mašinai pasistatyti.
Kambarys buvo dvivietis mini, tikrai nedidelis, apšvietimas- 2 stalinės lempos, bet man netrukdė, televizorius, šaldytuvas, dušo želė ir muilas dušo kabinoje buvo, truko tik plaukų džiovintuvo, kadangi turėjau savo, tai ir neprašiau, pusryčiai nuo 9 iki 11, tikrai užteko: omletas, dešrelės, lietiniai su varške, pienas, dribsniai, sviestas, pjaustyta mėsytė, sūris, vaisiai, šiltos mielinės bandelės, kavos ir arbatos iki soties, agurkai, pomidorai, salotų lapai, žodžiu užteko pilnai. Kol pysryčiavome, ateidavo pasižiūrėti ar ko netrūksta, omletas buvo suvalgytas, tai atnešė vėl .Vienintelis minusas-nedirbo vyno rūsys, tai nuejome į miestą pavakaroti.
Atvykome penktadienį, šeštadienį kambarį tvarkė.
Jei kelionės tikslas ne gydymas ar kokios procedūros, o aktyvus poilsis, manau šis viešbutukas tinka.
Pavasarį važiuosime su vaikais, apsistosime Medūnos apartamentuose
Sėkmės

Pasirinkome šį viešbutį dėl 50 proc. nuolaidos į Snow areną.
Aištelėje buvo vieta mašinai pasistatyti.
Kambarys buvo dvivietis mini, tikrai nedidelis, apšvietimas- 2 stalinės lempos, bet man netrukdė, televizorius, šaldytuvas, dušo želė ir muilas dušo kabinoje buvo, truko tik plaukų džiovintuvo, kadangi turėjau savo, tai ir neprašiau, pusryčiai nuo 9 iki 11, tikrai užteko: omletas, dešrelės, lietiniai su varške, pienas, dribsniai, sviestas, pjaustyta mėsytė, sūris, vaisiai, šiltos mielinės bandelės, kavos ir arbatos iki soties, agurkai, pomidorai, salotų lapai, žodžiu užteko pilnai. Kol pysryčiavome, ateidavo pasižiūrėti ar ko netrūksta, omletas buvo suvalgytas, tai atnešė vėl .Vienintelis minusas-nedirbo vyno rūsys, tai nuejome į miestą pavakaroti.
Atvykome penktadienį, šeštadienį kambarį tvarkė.
Jei kelionės tikslas ne gydymas ar kokios procedūros, o aktyvus poilsis, manau šis viešbutukas tinka.
Pavasarį važiuosime su vaikais, apsistosime Medūnos apartamentuose
Sėkmės

QUOTE(Snaily @ 2012 12 09, 15:24)
Viešbutis jaukus, kambariai faini, aptarnavimas labai puikus. Kambariai švari, turėjom lodžę,dėl ko MB labai džiaugėsi

QUOTE(Svajaaa @ 2012 12 10, 16:25)
Viešbutis jaukus, kambariai faini, aptarnavimas labai puikus. Kambariai švari, turėjom lodžę,dėl ko MB labai džiaugėsi
Bet kažin ar ten grįščiau dar kartą, kambarys labai šaltas, duše dar tragiškiau, nesinorėjo net į tuoletą eiti, kolidoriai žiauriai šalti, langai aprasoję.Su vaiku ten tikrai nevažiuočiau
Naktį miegojom su koldrom ir dar dviem pledukais 

O kas yra lodžė? Balkonas?

QUOTE(Svajaaa @ 2012 12 10, 16:25)
Bet kažin ar ten grįščiau dar kartą, kambarys labai šaltas, duše dar tragiškiau, nesinorėjo net į tuoletą eiti, kolidoriai žiauriai šalti, langai aprasoję.Su vaiku ten tikrai nevažiuočiau
Naktį miegojom su koldrom ir dar dviem pledukais 

Aciu uz atsiliepimus

QUOTE(Snaily @ 2012 12 10, 16:24)

Aciu uz atsiliepimus

patarčiau važiuot pavasarį, dabar ne