Gal kas siemet buvot savaitineje programoje Egleje?
Mes grįžome iš po savaitgalio "Europa royale druskininkai" - buvo su įsigytu kuponu, stai šiuo - https://beta.lt//akc...affiliate=email
Antrą kartą nevažiuočiau
Pirmiausiai, turėjau sau išskyrusi datą, kuriai galiu vykti, tai datai liukso jau nebebuvo, sutikau, kad tiks ir erdvus dvivietis su vaizdu į Nemūna, ne taip ir blogai. Nuvykome, radome tikrai dideli dvivietį, bet su atskiromis lovomis, ne dvigule ir kas , kad sustomtos, vistiek nusivyliau, bandžiau keistis, tik nebuvo į ką abi dienas
Gavome interneto kabelį, kuris neveikė, tiek tos, turėjom savo ryšį, net neprašėm , kad keistų.
Pirmų pusryčių teko laukti eilėje, nes nebuvo laisvų staliukų, o jau pusryčiu skurdumas
tikrai ne 4 žv. viešbučiui
, kitą rytą kava buvo šalta, viskas mane vedė iš pusiausvyros, vienintelis malonumas tai visiškai vieniems išskirta spa zona (džakuzi ir pirčių kompleksas) negrįšiu pakartotinai
ne ne ne, dar kažkaip matyt permažai pasiskaičiau, tikėjausi , kad bus basenas, bet deja.....
Dabar norėčiau išbandyti Grand
Spa, kaip suprantu jis tikrai vienas iš geriausių Druskininkuose
jei maišau, pataisykit mane
Antrą kartą nevažiuočiau

Pirmiausiai, turėjau sau išskyrusi datą, kuriai galiu vykti, tai datai liukso jau nebebuvo, sutikau, kad tiks ir erdvus dvivietis su vaizdu į Nemūna, ne taip ir blogai. Nuvykome, radome tikrai dideli dvivietį, bet su atskiromis lovomis, ne dvigule ir kas , kad sustomtos, vistiek nusivyliau, bandžiau keistis, tik nebuvo į ką abi dienas

Gavome interneto kabelį, kuris neveikė, tiek tos, turėjom savo ryšį, net neprašėm , kad keistų.
Pirmų pusryčių teko laukti eilėje, nes nebuvo laisvų staliukų, o jau pusryčiu skurdumas

QUOTE(lilget @ 2012 11 12, 14:15)
Mes grįžome iš po savaitgalio "Europa royale druskininkai"
as nezinau,bet po to straipsnio,kad vestuvininkai apsinuodijo ten maistu ir atsidure ligoninese-turbut gyvenime ten nevaziuociau

QUOTE(rasmusiukas @ 2012 11 12, 16:07)
as nezinau,bet po to straipsnio,kad vestuvininkai apsinuodijo ten maistu ir atsidure ligoninese-turbut gyvenime ten nevaziuociau 

Jau buvau įsigyjusi kuponą, kai tą sužinojau, kažkaip nesureikšminau, bet sakau nevažiuočiau ir nerekomenduočiau

Mes grįžome iš po savaitgalio "Europa royale druskininkai" - buvo su įsigytu kuponu, stai šiuo - https://beta.lt//akc...affiliate=email
Antrą kartą nevažiuočiau
tikrai ne 4 žv. viešbučiui
, kitą rytą kava buvo šalta, viskas mane vedė iš pusiausvyros, vienintelis malonumas tai visiškai vieniems išskirta spa zona (džakuzi ir pirčių kompleksas) negrįšiu pakartotinai
ne ne ne, dar kažkaip matyt permažai pasiskaičiau, tikėjausi , kad bus basenas, bet deja.....
Antrą kartą nevažiuočiau

Del baseino tai galima nueiti su chalatais i gydykla (viesbutis su ja sujungtas), tai vienas ir turbut vienintelis sio viesbucio privalumas (as i purvo vonias eidavau). O siaip tai as irgi likau nusivylus, maistas dar iki to apsinuodijimo skandalo man ten baisus buvo (nors pusryciais likau visai patenkinta ir ta pusryciu sale jauki, balta visa). Siaip buvau ten pries 2 metus, tai mano atsiliepimai truputi pasene.
Po poros savaiciu vaziuosim i GrandSpa, tai parasysiu.
Mes grįžome iš po savaitgalio "Europa royale druskininkai" ...

Tas Royale man po įv. straipsnių, šou, ir kitų pasisakymų + sužinojus kas jam vadovauja išbrauktas iš vizijų sąrašo. griežtai.
O prieš kelias savaites buvom 2 nakvynėms viešbutyje "Druskininkai"

O kurioj vietoj randasi tas medea viesbutis? Ar toli iki aqua parko?
QUOTE(Grelita @ 2012 11 14, 16:44)
tai kad tiek tų Druskininkų ir tėra - vistiek viskas sukasi aplink centrą. O tiksliau - per maps susiveskite abiejų adresus ir matysite, ar toli. Nes kas vieniems arti, kitiems neįveikiamas atstumas pėsčiomis
Bveik pačioje miesto pradžioje, netoli "Eglės" sanatorijos. Aqua parkas - kitame miesto pakraštyje.
mums ziemos metu buvo tolokas atstumas,tad sedom i masina ir nuvaziavom

QUOTE(Svajaaa @ 2012 11 11, 22:26)
teko gyventi šiame viešbutyje prieš 1,5 metų.Tai buvo vėlyvas pavasaris.Viskas labai patiko.Mes jį rinkomės,nes važiavome su vaikučiais ir mažajam vaikui dar reikdavo atskirai virt košytes,o tame viešbutyje yra apartamentuose mini virtuvėlė.Kambariai tvarkingi,erdvūs.Procedūros siūlomos spa centre nuostabios(mes turėjom pasirinkę programą).Vienintelis minusas-tolokai nuo centro-tekdavo važiuoti mašina.
QUOTE(syri @ 2012 11 14, 16:22)
Mes ten vaziuosim, tai labai noriu platesniu atsiliepimu-pvz, kaip ten restoranai (kiek suprantu, vienas yra 8 aukste, Lietuvos viesbuty, jie ten lyg susisiekia tie viesbuciai, ir kitas "Druskininku" viesbuty), ar galima is kambario su chalaciuku nueiti tiesiai i vandens parka ir gydykla , ka siaip gero nuveiket, kokias proceduras emet? (nors as nescia, tai man tik nugaros masazas belieka). Buciau dekinga labai