Noriu pasidalint nesenais įspūdžiais apie Druskininkus
Labai gražus, tvarkingas kurortinis miestelis. Vykom ekspromtu, todėl nelabai žinojom, ką reiktų ir vertėtų aplankyt. Tik įvažiavus pasitiko Snow arena, bet aš nemegėja tokių sportų, nepavyko įkalbėt
Pirmą naktį apsistojom
"Pušyne". Ekonominės klasės laisvų kambarių nebuvo. Apsistojom verslo klasės kambarį. Klausėm kuo jie skirias. Sakė, kad ekonominės klasės kambariuose trūksta remonto, o kainų skirtumas, berods, tik 20 lt

Už parą kaina 189 lt + po 2 lt mokestis, kuris įkrenta į miesto biudžetą jam gražint. Išsiregistruot reik iki 12 h. Ryte pusryčiai iki 11 h (čia 6dienį). Pusryčiai švediškas stalas: troškintos daržovės, rūkytos, pieniškos dešrelės, grikiai, kiaušinienė, šviežios daržovės, dribsniai, jogurtas, želė, lietiniai, sultys, kava, arbata ir kt. Beveik kiekvienam skoniui. Lietiniai labai skanūs
Kambaryje televizorius, keli indai, kondicionierius, rankšluosčiai, draugui pritrūko chalatų ir šlepečių

Vonioje šampūnas, muiliukai. Apskritai švaru, tvarkinga. Faina, kad gali išeit į balkoną, jis kiekvienam kambary.
Labai gerai, kad viešbutis centre. Visur nusigavom pėsčiom.
Antrą dieną važiavom į Merkinę, kupolo pažiūrėt. Pažiūrėjom, ratelį apėjom, jėgų pasisėmėm. Tikrai ten aura kažkokia ypatinga
Buvom Druskininkų akvaparke. Na man kaip nemokančiai plaukt, tai ten nelabai kas yra veikt. Patampė biški po baseinus, porą kartų nuplaukėm nuo tų vadinamų nusileidimo bokštų.
Faina, nieko negaliu sakyt, pailsėjom, atsipalaidavom. Gal kada ir vėl norėtųsi

Antrą naktį išsinuomavom
kempingo namelį. Daug vietos, švaru, savas kiemas, tvarkinga aplinka. Tik lova pertrumpa draugui

miegojo skersai. Pusryčiai nepriklauso, davė tik patalynę ir patalus, rankšluosčiai savi

Nežinau, ar buvom jau nuvargę ar noro pritrūkom, bet antrą vakarą jau niekur nėjom.
Na mano akim žiūrint, nelabai yra ten kas veikt, be SPA procedūrų, o tam reik daug pinigų. Savaitės man ten būtų per daug
Druskininkų puslapis. Daug naudingos informacijos, dabar kai nebereikia