Įkraunama...
Įkraunama...

Mercedes-Benz A klasė

gal baikit po kiekvieno komentaro drąskytis, kiek žmonių tiek nuomonių, tad nereikia čia pulti ir visko neigti. Kas su geresniu automobiliu nevažiavęs, tai geras ir šis. drinks_cheers.gif Aišku šis geriau nei nieko, bet norėt tai nenorėčiau tikrai. schmoll.gif
Atsakyti
nematau reikalo draskytis. Kadangi ne pirmus metus ja važinėju, manau, kad turiu kur kas daugiau ką pasakyti apie šį modelį nei tie, kuriems 'pažįstami sakė' ar 'vienąkart važiavo'.
O dėl patikimo - kiekvienas renkasi pagal save. Negali visiems patikt vienodos auto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 liepos 2012 - 06:15
QUOTE(saintlina @ 2012 07 20, 07:12)
nematau reikalo draskytis. Kadangi ne pirmus metus ja važinėju, manau, kad turiu kur kas daugiau ką pasakyti apie šį modelį nei tie, kuriems 'pažįstami sakė' ar  'vienąkart važiavo'.
O dėl patikimo - kiekvienas renkasi pagal save. Negali visiems patikt vienodos auto  smile.gif

vieno važiavimo tikrai užtenka tam, kad įvertintum automobilio komfortiškumą, garso izoliaciją, manevringumą. O toliau jau galime prie to priprasti, kaip padarėte jūs, arba ne. mirksiukas.gif Iš mechaninės pusės, geras jis ar blogas, nesakau nei žodžio, nes nenusimanau. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 20 liepos 2012 - 08:42
didelio komforto jame tikrai nera, ne limuzino klase drinks_cheers.gif Bet tai miesto automobilis, man vienai vazinet - puikus variantas (kaip seimos automobilio is tiesu nepirkciau tokio). Seimyniniams poreikiams ar kelionems turim kitu transporto priemoniu.
O del manevringumo - tikrai negaliu skustis, sito jam uztenka per akis. Nesakau, kad tai geriausias auto, koks begali buti, bet jis tikrai nenusipelnes tokiu nuomoniu, kokiu prisiklausiau. Arba man labai pasiseke su konkreciu auto smile.gif Nors buvo dar viena tema apie situos pagrandukus, ten nemazai juos turinciu merginu labai teigiamai atsiliepe.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 20, 09:56)
didelio komforto jame tikrai nera, ne limuzino klase  drinks_cheers.gif  Bet tai miesto automobilis, man vienai vazinet - puikus variantas (kaip seimos automobilio is tiesu nepirkciau tokio).  Seimyniniams poreikiams ar kelionems turim kitu transporto priemoniu.
O del manevringumo - tikrai negaliu skustis, sito jam uztenka per akis. Nesakau, kad tai geriausias auto, koks begali buti, bet jis tikrai nenusipelnes tokiu nuomoniu, kokiu prisiklausiau. Arba man labai pasiseke su konkreciu auto  smile.gif Nors buvo dar viena tema apie situos pagrandukus, ten nemazai juos turinciu merginu labai teigiamai atsiliepe.

As prisidedu prie sio komentaro drinks_cheers.gif .
Atsakyti
niekada niekam ne uz ka nepatarciau. atiturejau 4 metus ir turiu dideli galvos skausma parduoti, i remonta kisau tiek, kad nuo salyginai normalios (Lietuvos mastais) algos vos likdavo maistui ir mokesciams. ne, ne ir dar karta ne. nuvaziuoji is servisa - priima vos ne is gailescio, nes niekas uzsiimt jomis nenori, atsiprasant norint lepute pakeist puse variklio reikia iskelt, o tai kainuoja. servise be keturzenkliu sumu pradejau nebeissukt, o vaziuoji menesi ir vel remontuoji... nebekalbant apie pravazumo nuli ziema.
Atsakyti
atleiskit, bet kas ten per servisas toks, kad lemputę keičia variklį keliant? Mano vyras lemputes pats pakeičia per 10 minučių. Nieko ten nuiminėt nereik.
O dėl servisų.. Man vienintelė rimtesnė bėda buvo, kai nukrito generatoriaus diržas. Tada Mercedes autoservisas paprašė už remontą beveik 2000. O kiek mažiau žinomas servisas sutvarkė už nepilnus 200 lt.
Atsakyti
Kai nupirkus masina, nuvariau i servisa, su klausimu keiciam po pirkimo viska ka reikia (visokie filtra, dirzai ir pan.) Servisistai (gerai pazistami) keite tik filtrus, visa kita sake, siai masinai keiciama tik tada kai sugenda, mazdaug i si modeli ranku be gedimo geriau nekisti lotuliukas.gif
paskui nutruko generatoriau dirzas, tai atvaziavo is kiemo pakrove ja ir isveze i servisa, tai suplojau 600 doh.gif atrode daug, dabar va reik tilta keist sarnyra, tai jau visai padoriai dabar atrodo tas generatoriaus dirzelis lotuliukas.gif
Atsakyti