Įkraunama...
Įkraunama...

Mercedes-Benz A klasė

:hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristute*: 09 birželio 2012 - 12:29
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkūnija: 10 birželio 2012 - 21:51
katastrofa o ne automobilis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasiutes @ 2012 06 17, 15:34)

pasiutes, 17 Bir 2012 - 15:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

pasiutes, 17 Bir 2012 - 15:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

katastrofa o ne automobilis  doh.gif

katastrofa o ne automobilis  doh.gif

Kodel?
Atsakyti
kodel?
Atsakyti
todel, kad amzinai yra tokiu, kuriems kas nors nepatinka.

Aplamai tai yra normali analogiskai besivadinanti tema apie siuos automobilius, su normaliais atsiliepimais. Nesupratau sios temos atidarymo prasmes.
Atsakyti
As labai sio mersiuko norejau, bet... pavazinejo vyras per prekybos aiksteles, turgu, su kaimynu is serviso pakalbejo, su broliu (kuris taip pat servise dirba) tai visi iki vieno atkalbineja, sako "is serviso neislipsi" o vienas merso pakelimas apie 500 Lt. Vnz, nei vieno kuris sakytu pirk... Palaikymo is vyru puses 0 ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristute*: 02 liepos 2012 - 18:45
pievos. Man irgi visi taip kalbejo. Nusipirkus 4 metus servise buvau tik tepalu ir padangu keist. Pirmas gedimas tik po ketveriu metu islindo. Genda jos tikrai retai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 02, 21:38)

saintlina, 02 Lie 2012 - 21:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

saintlina, 02 Lie 2012 - 21:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

pievos. Man irgi visi taip kalbejo. Nusipirkus 4 metus servise buvau tik tepalu ir padangu keist. Pirmas gedimas tik po ketveriu metu islindo.  Genda jos tikrai retai.

pievos. Man irgi visi taip kalbejo. Nusipirkus 4 metus servise buvau tik tepalu ir padangu keist. Pirmas gedimas tik po ketveriu metu islindo.  Genda jos tikrai retai.

Kiek km nuvažiavote per tuos ketverius metus?
Atsakyti
mazdaug ~ 20 000 per metus. Cia gi masina miestui. Ne tam pirkom sita auto, kad ilgas distancijas vazinet. Seimyniniams pasivazinejimams turim Dodge Ram Van.
O siaip.. as jos visai nenorejau, vyras nupirko. Bet kai pradejau vazinet, patiko ji man. Nesigailiu visai, kad turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 liepos 2012 - 22:10
Teko važiuoti ir su šia. Jėzau koks barškalas schmoll.gif ir dar toji kurią vairavau netraukė nė velnio, spaudi gazą iki dugno nuo sankryžos pajudėt, ir tik pir pir, pamažu juda.. Nepatogi mašina, sau nenorėčiau tokios.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 07 19, 09:36)

Balalaika., 19 Lie 2012 - 09:36, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Balalaika., 19 Lie 2012 - 09:36, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Teko važiuoti ir su šia. Jėzau koks barškalas  schmoll.gif  ir dar toji kurią vairavau netraukė nė velnio, spaudi gazą iki dugno nuo sankryžos pajudėt, ir tik pir pir, pamažu juda.. Nepatogi mašina, sau nenorėčiau tokios.

Teko važiuoti ir su šia. Jėzau koks barškalas  schmoll.gif  ir dar toji kurią vairavau netraukė nė velnio, spaudi gazą iki dugno nuo sankryžos pajudėt, ir tik pir pir, pamažu juda.. Nepatogi mašina, sau nenorėčiau tokios.

nežinau, ką jūs ten vairavot. Barškėt gali bet kuri mašina, atitinkamą šeimininką turėdama. Maniškėj jokių pašalinių garsų nėra.
Ir traukia ji kaip reikalas, jau šito jai nieks prikišt negali. Techniškai tvarkinga mašina turi būti, tada ir nebarškės, ir trauks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 liepos 2012 - 16:54