Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 21, 17:59)
Viska lemia pinigai ir geras advokatas wink.gif

Naivuolė jūs 4u.gif Daug yra tokių atvejų, kai vyrams priteisiami alimentai, skolelė kabo bene visą gyvenimą, o pinigėlių kaip nematyti, taip nematyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(artunion @ 2012 07 21, 22:53)
Naivuolė jūs  4u.gif Daug yra tokių atvejų, kai vyrams priteisiami alimentai, skolelė kabo bene visą gyvenimą, o pinigėlių kaip nematyti, taip nematyti  schmoll.gif

Tai jus naivuole jei tikite,kad vyrai turintys pinigu,juos pades ant padekliuko .O jei ex neturi,tai ka cia is jo ispesi,nes tokie arba dirba uz min. arba bedarbiai. O va turedama moteriske pinigeliu geram advokatui,tai tas suksis kaip vijurkas. Vat jei tuscios kiseneles pas moteryte,tai ir sedes prie suskilusios geldos. Deja,bet toks gyvenimas,kas uzsako muzika,pagal ja ir sokama. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 21 liepos 2012 - 22:07
ta kad tas vyrai, is kurio norima prisiteisti, ir turintys pinigu, tures kazin ar prastesni advokata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 21, 22:06)
Tai jus naivuole jei tikite,kad vyrai turintys pinigu,juos pades ant padekliuko .O jei ex neturi,tai ka cia is jo ispesi,nes tokie arba dirba uz min. arba bedarbiai. O va turedama moteriske pinigeliu geram advokatui,tai tas suksis kaip vijurkas. Vat jei tuscios kiseneles pas moteryte,tai ir sedes prie suskilusios geldos. Deja,bet toks gyvenimas,kas uzsako muzika,pagal ja ir sokama. wink.gif

O kiek tokių vyrų, kurie turi pinigėlių, bet jie ant kitų asmenų "kabo"? Ir išpešk tu iš tokio kad nori nors kapeiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(artunion @ 2012 07 21, 23:09)
O kiek tokių vyrų, kurie turi pinigėlių, bet jie ant kitų asmenų "kabo"? Ir išpešk tu iš tokio kad nori nors kapeiką  g.gif

Gerai sakoma,kokia aplinka,tokie ir zmones salia. blink.gif
Norint viskas imanoma,bet tai lemia pinigines storis.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 21, 22:15)
Gerai sakoma,kokia aplinka,tokie ir zmones salia. blink.gif
  Norint viskas imanoma,bet tai lemia pinigines storis.

O kaip būtų, jei po vestuvių sužinai, kad tavo vyrelis turi didelių skolų, apie kurias nesiteikė net užsiminti iki vestuvių? Ir jam aiškinant, kad jūs jas mokate iš "bendro" biudžeto aiškintų, jog tai jo pinigai, nes jūs dabar VPA ir uždirbat tik varganus "dekretinius"? Aš turiu pinigų, galėčiau sau leisti gerą advokatą, bet vyrelis neturi turto "ant savęs", tad nieko aš nepešiu... todėl turiu sukti galvą ir galvoti, kaip turėsiu išlaikyti save ir savo vaiką, nes pasak jo: "kai tik susirasi kitą kailį, jis galės prisiimt mano vaiką ir augint. Tada aš tau nei kapeikos neduosiu".
Atsakyti
QUOTE(artunion @ 2012 07 21, 23:26)
O kaip būtų, jei po vestuvių sužinai, kad tavo vyrelis turi didelių skolų, apie kurias nesiteikė net užsiminti iki vestuvių? Ir jam aiškinant, kad jūs jas mokate iš "bendro" biudžeto aiškintų, jog tai jo pinigai, nes jūs dabar VPA ir uždirbat tik varganus "dekretinius"? Aš turiu pinigų, galėčiau sau leisti gerą advokatą, bet vyrelis neturi turto "ant savęs", tad nieko aš nepešiu... todėl turiu sukti galvą ir galvoti, kaip turėsiu išlaikyti save ir savo vaiką, nes pasak jo: "kai tik susirasi kitą kailį, jis galės prisiimt mano vaiką ir augint. Tada aš tau nei kapeikos neduosiu".

Jau baigiu isitikinti,pries tekant reikia labai gerai savo zmogu pazinti,o ne tik pasiule ir rengtis ta sukne.Kaip sakydavo musu senoliai,ne viena puda druskos reikia suvalgyti,kad pazinti.
Jei tai skolos is jo praeito gyvenimo,tai jo problema.Ir tai lengva irodyti. Ir tegul suka galva pats.Kaip sakoma,ne mano darzas,ne mano pupos.
Kazkaip idomiai cia,advokatui turite,pragyvenimui ne,ar as kazka ne taip supratau.
Na jusu santykiu peripetiju nezinau,bet...zmogus nepasikeicia per viena diena. Kazkuri cia diskutuojanti gerai pasake,paziurek i jo teva ir pamatysi savo busimo vyro ir savo vaiku tecio atvaizda.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 21, 22:44)
Jau baigiu isitikinti,pries tekant reikia labai gerai savo zmogu pazinti,o ne tik pasiule ir rengtis ta sukne.Kaip sakydavo musu senoliai,ne viena puda druskos reikia suvalgyti,kad pazinti.
Jei tai skolos is jo praeito gyvenimo,tai jo problema.Ir tai lengva irodyti. Ir tegul suka galva pats.Kaip sakoma,ne mano  darzas,ne mano pupos.
Kazkaip idomiai cia,advokatui turite,pragyvenimui ne,ar as kazka ne taip supratau.
Na jusu santykiu peripetiju  nezinau,bet...zmogus nepasikeicia per viena diena. Kazkuri cia diskutuojanti gerai pasake,paziurek i jo teva ir pamatysi savo busimo vyro ir savo vaiku tecio atvaizda.

Su tuo žmogumi draugavome 6 metus iki santuokos, taip kad neįšokau į tą "suknelę" žmogaus visai nepažinodama. Jis našlaitis, mums draugaujant neteko mamos, kuri jau senai su tėvu buvo išsiskyrusi. Jo tėvas - buvo nelabai sveikos psichikos žmogus, bet aš pati "alkoholiko" dukra, kuri yra protinga, turinti du aukštuosius, neturinti priklausomybių, todėl ir kitiems žmonėms gyvenime netaikau "etikečių". Skolos kai kurios pasirodo buvo jau prieš draugaujant, kitos atsirado - bebūnant drauge, tačiau laiškai apie jas ėjo jo namų adresu, mes kartu negyvenom, todėl jam lengva buvo jas nuslėpti. Kaip pasiaiškino - nenorėjo, kad knisčiaus, jo skolos - jis ir susitvarkys. Bet gavosi, kad mokėti jas tenka iš bendro biudžeto.
Advokatui turiu, nes turiu santaupų. Nemanau, kad jas verta sukišti, nes žinau, kad iš jo nieko negausiu. Prieš susituokdama dirbau, uždirbau pakankamai, kad save išlaikyčiau, jei galėčiau dirbti dabar, tai save ir savo vaiką taip pat išlaikyčiau. Bet vaikas dar per mažas leisti į darželį, atlyginimas į rankas ženkliai skyrėsi nuo popierinio, todėl likus tik su dekretinėmis, ne kažin kaip išsiversčiau, o kai santaupas pradedi naudoti pragyvenimui, tai irgi ne išeitis.
Atsakyti
QUOTE(artunion @ 2012 07 21, 23:53)
Su tuo žmogumi draugavome 6 metus iki santuokos, taip kad neįšokau į tą "suknelę" žmogaus visai nepažinodama. Jis našlaitis, mums draugaujant neteko mamos, kuri jau senai su tėvu buvo išsiskyrusi. Jo tėvas - buvo nelabai sveikos psichikos žmogus, bet aš pati "alkoholiko" dukra, kuri yra protinga, turinti du aukštuosius, neturinti priklausomybių, todėl ir kitiems žmonėms gyvenime netaikau "etikečių". Skolos kai kurios pasirodo buvo jau prieš draugaujant, kitos atsirado - bebūnant drauge, tačiau laiškai apie jas ėjo jo namų adresu, mes kartu negyvenom, todėl jam lengva buvo jas nuslėpti. Kaip pasiaiškino - nenorėjo, kad knisčiaus, jo skolos - jis ir susitvarkys. Bet gavosi, kad mokėti jas tenka iš bendro biudžeto.
Advokatui turiu, nes turiu santaupų. Nemanau, kad jas verta sukišti, nes žinau, kad iš jo nieko negausiu. Prieš susituokdama dirbau, uždirbau pakankamai, kad save išlaikyčiau, jei galėčiau dirbti dabar, tai save ir savo vaiką taip pat išlaikyčiau. Bet vaikas dar per mažas leisti į darželį, atlyginimas į rankas ženkliai skyrėsi nuo popierinio, todėl likus tik su dekretinėmis, ne kažin kaip išsiversčiau, o kai santaupas pradedi naudoti pragyvenimui, tai irgi ne išeitis.

Nepykite,bet ne metuose esme.Gali draugauti ,gyventi daug metu ir gerai nepazinti zmogaus. Viskas susideda i abipusi rysi.Matyt jusu santykiai nebuvo tokie nuosirdus,kad tik dabar suzinojote apie skolas.O kodel jus turite moketi,juk galima irodyti,kad jos jau kabo pries daug metu,pries santuoka.Pasikonsultuokite pas advokata,kam jums jo galvos skausmas.Ir jus jas mokate???
O jus dar gyvenate kartu???
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 21, 23:09)
Nepykite,bet ne metuose esme.Gali draugauti ,gyventi daug metu ir gerai nepazinti zmogaus. Viskas susideda i abipusi rysi.Matyt jusu santykiai nebuvo tokie nuosirdus,kad tik dabar suzinojote apie  skolas.O kodel jus turite moketi,juk galima irodyti,kad jos jau kabo pries daug metu,pries santuoka.Pasikonsultuokite pas advokata,kam jums jo galvos skausmas.Ir jus jas mokate???
O jus dar gyvenate kartu???

Aš puikiai tą suprantu, kad nebuvo nuoširdūs. Bet tą pamačiau jau po laiko. Dėl skolų - tai visos jos bus išskaičiuotos dalinantis turtą. Daug tų skolų mokėta iš mano sąskaitų bankuose, nes kaip minėjau, jis ant savęs jokio turto neturi.
Taip, šiuo metu mes dar neišskyrę, gyvename kartu (tiksliau vienas LT, kitas - užsienyje).
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 21, 19:59)
Viska lemia pinigai ir geras advokatas wink.gif

Jei, moteris turi daug pinigu, tai jai ir advokato nereikia. Ji gali islaikyti save ir vaika/vaikus. Kam reikia is tokio vyro tu varganu elimentu, kad paskui uzaugus vaikams vyras is ju prisiteistu islaikyma skolom apmoketi?
Ilgaplauke, na ar musu senoliai pries vestuves valge ta puda druskos? Tekedavo/vesdavo nedraugave net ir kaip kam pasisekdavo taip ir gyveno.
Ne visiem pasisekdavo/pasiseke, kaip tau. Pas tave, is ankstesniu zinuciu prisimenu ir vyras idealus, ir tu ideali ir vaikas idealus ir biznis gerai sekasi. Na, tikrai, kaip sakoma Dievas dave ir dar treptelejo. Bet netreptelejo pagrindinio dalyko Tolerancijos kitu atzvilgiu. Nors man irgi netreptelejo, kitaip nekritikuociau taves, bet stengiuos mokintis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artunion @ 2012 07 21, 23:53)

Jus su juo nenorite skirtis? Santaupos ir kaupiamos 'juodai dienai' , o jusu vedybinis gyvenimas ,kaip paskaiciau, be prosvaisciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 22 liepos 2012 - 10:42