Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 02, 13:55)
labai tikiuosi, kad ne Jums vienai atrodo, kad mokate išgirsti žmogų, o ir tam žmogui. Į kito žmogaus galvą neįlįsite, nesužinosite kas ten dedasi. Ir tikrai labai tikiuosi, kad Jūsų dabartinės tvirtos pozicijos ir užtikrintumo, kad viskas vyksta taip kaip Jūs tikitės, nesugriaus siurprizas su sijonu. Kažkada prieš kelis metus taip pat kalbėjau kaip ir Jūs, kol vieną rytą kaip kibiras šalto vandens perliejo mintis, kad guliu šalia visiškai nepažįstamo žmogaus.

Pozicija uztikrinta,nes...per daug visko kartu patyreme,kad prarastumem vienas kita. Na jei bijoti ,kaip jus sakote,"siurprizu su sijonu",tai jam tada reiketu bijoti "siurprizu su kelnemis" mirksiukas.gif Na,kaip ten sakoma,niekada nesakyk niekada,bet...kai zmonems yra gera kartu,tai nei sijonai,nei kelnes su siurprizais nebaisu. mirksiukas.gif
Gal vertetu maniskiui daugiau bijoti,nes dirbu graziu,protingu vyru draugijoje,taigi...kaip ten mano tetute sako,pakeisti grazu,protinga ir perspektyvu vyra i grazu ,protinga ir perspektyvu,ne taip baisu,kaip is protingo i kvaili hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 05 liepos 2012 - 23:43
QUOTE(Bailiukė @ 2012 07 02, 13:03)
Oi, kiek gyvenimas pateikia staigmenų. Gali pragyventi su žmogum daugiau kaip 10 metų ir net neįtarti, kas aplink vyksta. Deja verysad.gif ...

Na ir ka...argi zeme sustojo suktis. Kazkodel nesuvokiu,kodel kai moterys isteka tampa su vyru vienalytes zmogystos,o ne atskiros savarankiskos asmenybes g.gif O paskui kai palieka,tai tas atsiskyrimas tampa kaip gimdymo procesas,ir skauda ,ir norisi,bet kitaip negali.Juk lengviau butu,jei moterys taptu ne tik vyru zmonomis ar mamomis,bet ir asmenybes,turincios savu asmeniniu reikaliuku,nebijancios nueiti pasigrazinti ar biliarda,tenisa pazaisti.Kaip ten sako,koki vyra moteris nori tureti,toki turi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 06 liepos 2012 - 00:03
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 06, 00:00)
Na ir ka...argi zeme sustojo suktis. Kazkodel nesuvokiu,kodel kai moterys isteka tampa su vyru vienalytes zmogystos,o ne atskiros savarankiskos asmenybes g.gif O paskui kai palieka,tai tas atsiskyrimas tampa kaip gimdymo procesas,ir skauda ,ir norisi,bet kitaip negali.

Visiskai sutinku. kad ir kaip myletum istekedama, nereikia prarasti saves ir susitapatinti su vyru. Nereikia pamirsti savo pomegiu, atsisakyti draugu, asmeninio laisvalaikio. Nes tada prarandi save, uztai po skyrybu jautiesi tokia tuscia ir zeme atrodo slysta is po koju, ir gyvenimas baigesi. O juk nieko panasaus. Nereikia deti saves ant aukuro.
Atsakyti
Taip, merginos, gyvenimas po skyrybų eina tik į gera - lengviau kvėpuoji, lengviau vaikštai, lengviau mąstai ir t.t. Mane supras tik tos, kurios gyveno santuokinį gyvenimą klaikų, tai yra: išeiti su draugėmis draudžiama, o jei kartais išleidžiama, tai skiriamas laiko limitas, kurio privalai laikytis, būti linksmai draudžiama, nes jei tu linksma, vadinasi, tam yra kažkokia priežastis(anot idiotiškos vyriškos logikos, turbūt nuodėminga priežastis:O ), pas tėvus išvažiuoti porai dienų draudžiama,nes neaišku, kur tu ten vaikštai išvažiavus...Galėčiau vardinti iki absurdo tai, kas draudžiama moteriai kai kuriose santuokose, kai kurios turbūt neįsivaizduojat tokio gyvenimo. Va kai pabėgi nuo tokio vyro, gyvenimas vaivorykšte nušvinta, ir šviečia jis man jau 2 metus lotuliukas.gif

O tos, kurios peza šiame skyriuje vėjus, man dzin. Jos niekada to nesupras, tiesiog joms toli iki tokio supratimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziemine @ 2012 07 08, 16:11)
Taip, merginos, gyvenimas po skyrybų eina tik į gera - lengviau kvėpuoji, lengviau vaikštai, lengviau mąstai ir t.t. Mane supras tik tos, kurios gyveno santuokinį gyvenimą klaikų,

O tos, kurios peza šiame skyriuje vėjus, man dzin. Jos niekada to nesupras, tiesiog joms toli iki tokio supratimo smile.gif

Zmogus per viena diena nepasikeicia,taigi...va jus ir pezate vejus,ir tikrai net nesiruosiu suprasti,nes uz santuoka atsakingi abu zmones.Matyt tikrai man toli iki tokio saves nemylejimo ir negerbimo wink.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 08 liepos 2012 - 16:34
Dažnai mes kankiname vienas kitą bijodami išsiskirti dėl vaikų, tėvų, įsipareigojimų darbams, bankams, dėl to, ką žmonės pasakys ir t.t. Bijome ateities, kas bus, kaip reikės gyventi ir išgyventi, ypač jei iki to išlaikė vyras.
Bijoti nereikia, gyvenimas nesibaigia ir po skyrybų, pradžioje gal būna sunkiau, o paskui atsigauni, pradedi tikėti savimi, permąstai viską ir supranti, kad tai buvo geriausias sprendimas tam tikroje situacijoje.
Atsakyti
QUOTE(Ziemine @ 2012 07 08, 14:11)
Taip, merginos, gyvenimas po skyrybų eina tik į gera - lengviau kvėpuoji, lengviau vaikštai, lengviau mąstai ir t.t. Mane supras tik tos, kurios gyveno santuokinį gyvenimą klaikų, tai yra: išeiti su draugėmis draudžiama, o jei kartais išleidžiama, tai skiriamas laiko limitas, kurio privalai laikytis, būti linksmai draudžiama, nes jei tu linksma, vadinasi, tam yra kažkokia priežastis(anot idiotiškos vyriškos logikos, turbūt nuodėminga priežastis:O ), pas tėvus išvažiuoti porai dienų draudžiama,nes neaišku, kur tu ten vaikštai išvažiavus...Galėčiau vardinti iki absurdo tai, kas draudžiama moteriai kai kuriose santuokose, kai kurios turbūt neįsivaizduojat tokio gyvenimo. Va kai pabėgi nuo tokio vyro, gyvenimas vaivorykšte nušvinta, ir šviečia jis man jau 2 metus lotuliukas.gif

Labai gerai suprantu. Baisiausia, kad vyras draugystės pradžioj šitą savo nesveiką pavydą ir agresiją moka labai gerai paslėpti... O jei dar mergina pasitaiko ramesnė, nelabai mokanti pastovėti už save - sudie gyvenimėli. Mano draugė taip įkliuvus buvo... Siaubas. Džiugu, kad atsiranda tokių, kurios vistik randa jėgų iš tokios santuokos išsivaduoti.
Atsakyti
Daug kas cia sako, kad ,,vaikuotos' retai ryztasi skyryboms....Na, as vaikuota (2 vaikai), ir santuokoj ilgai buvau, bet issiskyriau. Nera taip, kad vaivorykste iskart sviesti eme - taip butu gal, jei buciau viena. Sunku ir net pagalvoti baisu apie naujus santykius. Sunki atsakomybe, materialine nasta vienai. Bet kai atsisedu ir viska pasveriu - gerai, kad isiskyriau, geriau jau gyvenimas vienai, negu su zmogum, su kuriuo pragaras kasdiena. O ir vilties nepametu, gal kokia diena ir mano asmeniniame gyvenime saulute nusvis smile.gif kaip sakoma, reikia laikui duoti laiko smile.gif....
Atsakyti
QUOTE(Nostra @ 2012 07 20, 20:23)
Daug kas cia sako, kad ,,vaikuotos' retai ryztasi skyryboms....Na, as vaikuota (2 vaikai), ir santuokoj ilgai buvau, bet issiskyriau. Nera taip, kad vaivorykste iskart sviesti eme - taip butu gal, jei buciau viena. Sunku ir net pagalvoti baisu apie naujus santykius. Sunki atsakomybe, materialine nasta vienai. Bet kai atsisedu ir viska pasveriu - gerai, kad isiskyriau, geriau jau gyvenimas vienai, negu su zmogum, su kuriuo pragaras kasdiena. O ir vilties nepametu, gal kokia diena ir mano asmeniniame gyvenime saulute nusvis smile.gif kaip sakoma, reikia laikui duoti laiko smile.gif....

drinks_cheers.gif atsakomybė ir materialinė našta vienai yra sunkus darbas, bet tikrai tai geriau, negu pragaras kasdien rolleyes.gif Aš irgi išėjau "vaikuota", bet nesigailiu, taip kad pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(Nostra @ 2012 07 20, 20:23)
Sunki atsakomybe, materialine nasta vienai.

Nesvarbu koks statusas,vyras kaip ir jus,turi rupintis vaikais visapusiskai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 20, 20:01)
Nesvarbu koks statusas,vyras kaip ir jus,turi rupintis vaikais visapusiskai.  ax.gif

Turi. Privalo. Bet ar realybėj taip būna visada?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 21, 13:42)
Turi. Privalo. Bet ar realybėj taip būna visada?

Viska lemia pinigai ir geras advokatas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 21 liepos 2012 - 18:17