jau ilga laika turiu rimtus santykius, planuojame vestuves. pries tai turejau 3 metus trukusius santykius, kurie vos nesibaige vestuvemis. aciu D, kad atsikvosejau. vyras buvo geras, nepalaidunas, dirbo ir uzdirbo, buityje tvarkesi, taciau labai greitai santykiai patapo kaip brolio ir sesers. seksas 1-4 kart per menesi, kartu laika leisdavome tik namie, arba susitikdami su draugais. daugiau nieko kartu neveikeme, mat jis niekada nenorejo. bendravome draugiskai, taciau tikrai ne kaip moteris su vyru. jokiu meiliu zodziu, romantikos, buciniu, apkabinimu ir pan. ir visa tai prasidejo gan greit, 6 draugystes men. kaip tik as nesistengiau pataisyti santykius, ko tik nedariau

atrodo tikrai viska isbandziau- ir atviri pokalbiai, ir pykciai, ir pati labiau stengiaus ir rodziau demesi, ir bandziau graziai pasakyt, kas man patiktu. kiek prisimenu visas musu buvimas kartu buvo didelis nusivylimas man, nes vis stengiausi gelbet, taisyt santykius. jis problemos nemate. kartais, kai matydavo, kad esu nesava, pazadedavo pradet stengtis, kazka daryt. deja tai liko tik pazadai. aciu D, kad ji palikau ir radau savo zmogu