Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(Nakviša @ 2013 11 08, 23:05)
Ne. Ne viena, aš pasidauginti spėjau. Sekso gaunu, meilužius ir vyras kaip "Head&shoulders": two in one.

sveikos, is kur jus tuos vyrus traukiat? biggrin.gif kiek laiko po skyrybu praejo, kai atsirado naujas vyras? ir nebaisu dar karta bandyt?
Atsakyti
QUOTE(niekados @ 2013 11 09, 10:53)
ir nebaisu dar karta bandyt?

kaip vaikiskai jusu klausimas nuskambejo smile.gif gerai, akd neklausiate, ar yra gyvenimas po skyrybu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 11 09, 15:53)
kaip vaikiskai jusu klausimas nuskambejo smile.gif gerai, akd neklausiate, ar yra gyvenimas po skyrybu smile.gif

gal ir vaikiskai, bet kai vyru pasitikejau, o gavosi taip kaip gavosi, tai ir pagalvoju ar sugebeciau dar kazkuo pasitiket? ar nekirbetu amzinai mintis, kad vel istorija pasikartos? as tokioj nezinioj dabar, kad baisu... tai ir kyla kvaili klausimai
Atsakyti
QUOTE(niekados @ 2013 11 09, 10:53)
sveikos, is kur jus tuos vyrus traukiat? biggrin.gif  kiek laiko po skyrybu praejo, kai atsirado naujas vyras? ir nebaisu dar karta bandyt?

Pas mus istorija labai kreiva ir ilga. Iš kur traukiau? Pinigų iš manęs skolinosi (tuo metu jo DU buvo 2x mažesnis nei mano).
Baisu bandyti iš naujo buvo. Tris kartus piršosi, kartą nuo civilinės metrikacijos apsisukti namo išvažiavau. Ilgai ir kantriai šalia buvo, kol baimės jausmas pas mane dingo.
Teisybės dėlei turiu paminėti, kad susituokėme tik todėl, kad jam šis faktas buvo svarbus (jis niekada nebuvo vedęs, jam tai -šventa, man - dzin).
Atsakyti
QUOTE(niekados @ 2013 11 09, 16:38)
ar nekirbetu amzinai mintis, kad vel istorija pasikartos?

jeigu tuo save sekmingai itikinsite, tai tikrai pasikartos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 11 09, 19:11)
jeigu tuo save sekmingai itikinsite, tai tikrai pasikartos mirksiukas.gif

negasdinkit! bet jus teisi, aciu uz isminti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2013 11 09, 18:24)
Pas mus istorija labai kreiva ir ilga. Iš kur traukiau? Pinigų iš manęs skolinosi (tuo metu jo DU buvo 2x mažesnis nei mano).

tai ir galvoju, kad nera ten jau taip paprasta, kaip pirmasyk, kai patirtis dar nuline biggrin.gif . na ilga istorija, bet kaip pasakoj, jau toks mylintis ir kantrus princas 4u.gif . smagu girdet kazka gero
Atsakyti
QUOTE(niekados @ 2013 11 10, 13:48)
negasdinkit! bet jus teisi, aciu uz isminti  4u.gif

jus save gasdinate, ne as mirksiukas.gif
Atsakyti
Keiciasi, keiciasi....
Atsakyti
QUOTE(*Lut* @ 2013 11 14, 13:28)
Keiciasi, keiciasi....

lotuliukas.gif taviskis niekuom nepasikeite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 07, 11:14)
norejosi atsiriboti? fu, ir dar pateisinat toki mastyma...tikri draugai eina visa gyvenima, atsirado kazkuriuo metu vyras, ir von - visi kiti. siam forume isvis jauciamas - vyr/patino sudievinimas--nu negi toks didingas dievas pasidaro tas vyras, kad reikia viska mesti, o  po to raudoti, esu vienisa, arba santykiai su kitais tapo pavirsutiniski...jei laiko niekam neskiriat, ir tampat baldais, galiausiai neidomios net tiems vyrams...patiems.

Jūs ne taip tą atsiribojimą suprantat 4u.gif Kalba buvo ne apie tai, kad tipo susiradau vyrą ir kam man tos draugės, gal geriau nebedraugausiu su jom irnesakyk.gif Tiesiog ateina momentas, kai tu viduj jautiesi taip blogai, kad tau jau nieko nesinori, kad nebenori net gatvėj žmonių susitikti, nes jiems paklausus kaip tu jautiesi, imsi ir vietoj apsibliausi. O pasakot visiems draugams, pažįstamiems, koks blogas tavo gyvenimas, kaip vyras prieš tave šakojasi ir t.t. tai ne kiekviena nori. Jums gal ir nieko, bet aš pvz tikrai nenorėjau, kad visa provincija mano santuokos problemas po kaulelį nagrinėtų.

Fjore - 4u.gif džiaugiuosi už jus, kad išsilaisvinot mirksiukas.gif
Atsakyti
jau ilga laika turiu rimtus santykius, planuojame vestuves. pries tai turejau 3 metus trukusius santykius, kurie vos nesibaige vestuvemis. aciu D, kad atsikvosejau. vyras buvo geras, nepalaidunas, dirbo ir uzdirbo, buityje tvarkesi, taciau labai greitai santykiai patapo kaip brolio ir sesers. seksas 1-4 kart per menesi, kartu laika leisdavome tik namie, arba susitikdami su draugais. daugiau nieko kartu neveikeme, mat jis niekada nenorejo. bendravome draugiskai, taciau tikrai ne kaip moteris su vyru. jokiu meiliu zodziu, romantikos, buciniu, apkabinimu ir pan. ir visa tai prasidejo gan greit, 6 draugystes men. kaip tik as nesistengiau pataisyti santykius, ko tik nedariau doh.gif atrodo tikrai viska isbandziau- ir atviri pokalbiai, ir pykciai, ir pati labiau stengiaus ir rodziau demesi, ir bandziau graziai pasakyt, kas man patiktu. kiek prisimenu visas musu buvimas kartu buvo didelis nusivylimas man, nes vis stengiausi gelbet, taisyt santykius. jis problemos nemate. kartais, kai matydavo, kad esu nesava, pazadedavo pradet stengtis, kazka daryt. deja tai liko tik pazadai. aciu D, kad ji palikau ir radau savo zmogu wub.gif
Atsakyti
Čia kažkas rašė kad išsiskyrus lb padėjo draugai.
Turiu priešingą situaciją. Nebesusitvarkau su vienatvės jausmu. Visi draugai porose, jaučiuosi kaip balta varna tarp jų. Matau kad tai buvo draugai kol buvo šeima, o dabar po truputį tolstam. Nebeišgalvoju į kokią pusę traukt, kad neužsisėdėt ir neužgraužt savęs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limineika: 16 gruodžio 2013 - 14:41