Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

.. kai santykiai šeimoje yra arba patampa alinantys - jie tiesiog iščiulpia visus syvus ir energiją - nebelieka jėgų bendravimui.
Tokį žmogų reikia sumti ir 'pakelt už ausų', nes jis pradeda grimst į depresiją. Ir tai nėra vyro dievinimas - tai yra despoto vyro manipuliacijų paveikta moteris. Aš dabar matau situaciją į savo praeitį maždaug taip.

O kad būtų vaizdingiau, pateiksiu pavyzdį - epizodą iš savo buvusio šeimyninio gyvenimo. Aš labai mėgstu kiną ir tetrą. Tik, deja, mūsų su vyrų skoniai šioje srityje labai skyrėsi. Tad į kiną ir teatrą man buvo maloniau eiti su viena savo ilgamete drauge (beje, prieš skyrybas ir jų metu tik su vienintele ja ir tepalaikiau artimesnį ryšį).
Žodžiu, turim bilietus, grįžtu po darbų, su vyru jau sutarta, kad jis tą vakarą prižiūrės vaikus. Palendu po dušu, pasitvarkau plaukus, pasidažau, apsirėdau - sijonuku, bet ir tai žemiau kelių... Jau eisiu - pagaliau vakarą savo malonui leisiu... Ir čia diedas tik "vau! Kur, tu, dabar kaip kokia k.. išsiruošei?!. Tu man čia protą pis..., tu dulkintis, o ne į teatrą eini!..."
Aš, aišku, šoke, ties verkimo riba, paimu telefoną, maigau draugei žinutę, kad ateit negaliu...
Na, kaip tokios nuotaikos ir būsenos kažkur su draugais eiti?..

Užtat dabar atsidžiaugt savo gyvenimu tiesiog negaliu : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 08 lapkričio 2013 - 15:40
Kiekviena situacija skirtinga, aš galima sakyti, dievinau savo ex... man buvo maloniau laiką leisti su juo negu su draugėmis, bet tik neseniai supratau, kaip aukojausi bet vardan ko? Ogi akla buvau, naivi, dabar džiaugiuosi savo dabartiniu gyvenimu ir tuo kad esu nepriklausoma ir laisva moteris smile.gif
Atsakyti
moterys, del dievo. jus visad esat nepriklausomos ir laisvos, net jei esat istekejusios. ar zinot sita? juk isteketi - nereiskia virsti kapinemis. kitaip - kuo mes skiriames nuo indijos ar arabijos? juk nebutina taip isijausti i buiti, kad oplia, atmerki akis...ir aplink nieko nebera, kai...jau vyro nebera. sakoma, meile keicia pasauli. ironija, turi buti kitaip. meile izoliuoja, atkerti, zmones kaip kurmiai sulenda i savo pasaulelius, ikrenta i buiti, visoki gerinima, ir vardan ko? vis tiek skyrybos apie 50proc. siekia. meile kaip tik turi duoti sparnus, plesti, skatinti kurti svajones. mazai zinau sutuoktiniu, kurie kartu nuveike kazka gero, nesparde zmoniu, kure grazesni pasauli. bet dziugu net ir del tokiu. juk ir vaikus mokom...nespardyti savo draugu, neatsisakyti savo svajoniu. negi mergaitems aiskinat: zinai, dabar atsiseliok, atsizaisk, o po to priklausysi tik vienam vyrui, nes tave pagimdziau vardan jo...vardan kalejimo su kitu...
mums daug ko reikia mokytis, kad santuoka nevirstu panciais.
Papildyta:
QUOTE(fjorė @ 2013 11 08, 13:33)
Žodžiu, turim bilietus, grįžtu po darbų, su vyru jau sutarta, kad jis tą vakarą prižiūrės vaikus. Palendu po dušu, pasitvarkau plaukus, pasidažau, apsirėdau - sijonuku, bet ir tai žemiau kelių... Jau eisiu - pagaliau vakarą savo malonui leisiu... Ir čia diedas tik "vau! Kur, tu, dabar kaip kokia k.. išsiruošei?!. Tu man čia protą pis..., tu dulkintis, o ne į teatrą eini!..."

niekad nebuciau patikejus, kad su tokiu gyvenai...ir kiek tverei ta despotavima...viena yra susideti su despotu, kaip beje, man pavyko.... bet kita, - tai gyventi su juo, ir gyventi ilgai ilgai ilgaaai.

cia buvo istorija, kaip zmona turedavo cekius vyrui rodyti, kad tikrai buvo parduotuvej ir grizo is parduotuves. faina, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 lapkričio 2013 - 16:52
QUOTE(given444 @ 2013 11 08, 16:51)
niekad nebuciau patikejus, kad su tokiu gyvenai...ir kiek tverei ta despotavima...viena yra susideti su despotu, kaip beje, man pavyko.... bet  kita, - tai gyventi su juo, ir gyventi ilgai ilgai ilgaaai.

cia buvo istorija, kaip zmona turedavo cekius vyrui rodyti, kad tikrai buvo parduotuvej ir grizo is parduotuves. faina, ar ne?

...būna. Aš tai drabužius, jei sau naujus nusipirkdavau, tai sakydavau, kad iš padevėtų - nes kam man jų reikia... : ) nors uždirbau daugiau negu jis..

Aišku, pradžioj taip nebuvo. Tas diedas atsipalaidavo ir pasirodė man visu savo grožiu vos man tapus neščia. Ištempiau su juo 7 metus. Dėjau pastangas šeimos kūrimui, nes vaikai, namai ir kiti reikalai. Kol pagaliau atsivėrė akys, jog niekas nesikeičia ir nepasikeis. Tris paskutiniuosius bendro gyvenimo metus strategavau, kaip išeit. Galop išėjau. Nors grasino ir baugino. Kad vaikų nematysiu. Paskui manipuliavo turtais...

Labai šlykštu, kai dabar pagalvoju, kaip gyvenau. Nors, aišku, čia tik tamsioji medalio pusė. .. buvo ir ta šviesioji, bet ji nublanko ilgainiui kažkaip...
Va taip : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 08 lapkričio 2013 - 17:38
QUOTE(fjorė @ 2013 11 08, 17:33)
...būna. Aš tai drabužius jei sau naujus nusipirkdavau, tai sakydavau, kad iš padevėtų - nes kam man jų reikia... : ) nors uždirbau daugiau negu jis..
Aišku, pradžioj taip nebuvo. Tas diedas atsipalaidavo ir pasirodė man visu savo grožiu vos man tapus neščia. Ištempiau su juo 7 metus. Dėjau pastangas šeimos kūrimui, nes vaikai, namai ir kiti reikalai. Kol pagaliau atsivėrė akys, jog niekas nesikeičia ir nepasikeis. Tris paskutiniuosius strategavau, kaip išeit. Galop išėjau. Nors visai grasino ir baugino. Kad vaikų nematysiu. Paskui manipuliavo turtais...
Labai šlykštu, kai dabar pagalvoju, kaip gyvenau. Nors čia tik tamsioji medalio pusė. Aišku, buvo ir ta šviesioji, bet ji nublanko ilgainiui kažkaip...
Va taip : )

O jezau unsure.gif ,net zodziu truksta...kai pasiskaitai tokiu istoriju,tai supranti,kad mes dar turim laaabai gerus vyrus unsure.gif .
Ir kodel pagaliau nusprendei skirtis?
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 11 08, 17:38)
O jezau unsure.gif ,net zodziu truksta...kai pasiskaitai tokiu istoriju,tai supranti,kad mes dar turim laaabai gerus vyrus unsure.gif .
Ir kodel pagaliau nusprendei skirtis?

..na, tiesiog, taip gyventi daugiau nebegalėjau.
Nors fizinio smurto nebuvo, bet psichologinis teroras tapo nepakeliamas.

Užaugau pas tėvus šiltnamio sąlygomis, pati netikėjau, kad taip būti galėtų : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 08 lapkričio 2013 - 17:45
QUOTE(fjorė @ 2013 11 08, 17:44)
..na, tiesiog, taip gyventi daugiau nebegalėjau.
Nors fizinio smurto nebuvo, bet psichologinis teroras tapo nepakeliamas.

Užaugau pas tėvus šiltnamio sąlygomis, pati netikėjau, kad taip būti galėtų : )

Geriau veliau,nei niekada smile.gif .
Net neabejoju,kad psichologinis smurtas ne ka maziau baisus unsure.gif .
Atsakyti
Teigiamai: beveik 15 metų beprotiškai, fantastiškai, nepakartojamai nuostabaus gyvenimo.
Aš gyvenu, o ne egzistuoju.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 04, 12:02)
moterys, atsidurusios santuokoje, taip lengvai atsisako saves. lengva ranka. ir vaikams meluoja, vadinasi. patapusios baldu, daiktu - kokia bebusi mama vaikams? nepergyvenkit jus del tu vaiku. jie teva tures, jei tevas tikrai jiems buvo. o vaikams reikia laimingo zmogaus, ne vien baldo-mamos. jei atrasit save, savo pomegius, ir vaikai jusu pamils gyvenima is naujo. pavyzdziu turiu aplinkui n. tik teigiamu, tik - kas liecia skyrybas.  mirksiukas.gif

Puikiai pasakyta smile.gif
Atsakyti
nakvisa, esi viena? sesko irgi gauni? bigsmile.gif tai tu irgi tik egzistavai iki tol?

fjore, tai kaip cia - uzdrbdavai daugiau uz ji, o grasino kad vaikus atims, gal veliau praturtejo?
Atsakyti
Ai, čia buvo naglų diedo manipuliacijų ir mano nepasitikėjimo davim pasekmė. O kai pasipasakojau truputi apie tai draugams, tai greitai man padėjo susideliot visus taškus ant i ... : )
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 11 08, 21:10)
nakvisa, esi viena? sesko irgi gauni?  bigsmile.gif tai tu irgi tik egzistavai iki

Ne. Ne viena, aš pasidauginti spėjau. Sekso gaunu, meilužius ir vyras kaip "Head&shoulders": two in one.
Atsakyti