Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 09 05, 17:28)
Na pasakykite man dabar neismaneliui ka gali reiksti zmonos pasakymas "man reik susidelioti savo mintis" ir jei jau zmona uzgauna bele koks zodis ar kokios smulkmenos,nors ir minciu apie uzgauliojimus tai sakant bent jau as neizvelgiu,jei bandau keisti minciu issakymo tvarka zmonos pageidauta tvarka tai jau tyciojimasis jos akimis ziurint..bandau juokaut vel tragedija..
Ar tai jau reiskia,kad as jai blogas vyas ir ar dar cia galima kazko kaukti?

Pasakysiu tiesiai šviesiai - arba ji turi kitą,arba jai pmsas, arba neperkat jai naujų kailinių,arba jos nepatenkinat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2013 09 05, 20:23)
manau pirmiausia turetumet pabandyti suprasti kodel ji nepatenkinta(delioja mintis nes kazkas nepatinka, ir tiesiai sviesiai nenori jums to pasakyti, bet delioja mintis kaip cia per aplink).... kodel jus jai neitinkat? gal indu nesuplaunat kartais? gal nedovanojat geliu? zodziu issiaiskinkit.... o ko laukti.... manau galima visko laukti(pradedant neitikimybe ir baigiant skyrybomis )
jei nepasistengsite kad zmona jaustusi mylima ir geidziama..... svarbiausia rupinkites savo zmona ir manau ji nustos buti nepatenkinta....... :
4u:

Tai as nieko pries issiaiskinti,tik kad nieks man nesiruosia nieko aiskinti,o kas del rupinimosi,tai viskas apsivercia i kita puse;as girdi ja spraudziu i remus,bandau ja kontroliuot,jei paklausiu kur yra ar kada gris..siaip visuomet pasitikejau zmona,bet kai pradedama kazkas slepti tai visokiu minciu kilt pradeda.
Papildyta:
QUOTE(briukele @ 2013 09 05, 20:30)
Pasakysiu tiesiai šviesiai - arba ji turi kitą,arba jai pmsas, arba neperkat jai naujų kailinių,arba jos nepatenkinat mirksiukas.gif

Na pirmo nelabai galiu nei patvirtint nei paneigt;antra sako moterys pacios susigalvoja wink.gif o del trecio,tai reiktu patikrinimo su melo detektoriumi arba su treciuoju asmeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 09 05, 21:14)
Tai as nieko pries issiaiskinti,tik kad nieks man nesiruosia nieko aiskinti,o kas del rupinimosi,tai viskas apsivercia i kita puse;as girdi ja spraudziu i remus,bandau ja kontroliuot,jei paklausiu kur yra ar kada gris..siaip visuomet pasitikejau zmona,bet kai pradedama kazkas slepti tai visokiu minciu kilt pradeda.
Papildyta:

Na pirmo nelabai galiu nei patvirtint nei paneigt;antra sako moterys pacios susigalvoja wink.gif  o del trecio,tai reiktu patikrinimo su melo detektoriumi arba su treciuoju asmeniu mirksiukas.gif

Jei kazka slepi,tada tokie klausimai ir nervina mirksiukas.gif .Ji turi kita ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ragutienė @ 2013 08 31, 11:36)
Geras tas/ta, kuris tinka tau ir nervuoja ne pernelyg dažnai

tikrai nieko bendra su geru vyru. kap zmogus jis gali kitus saudyt, mafukas. bet jei tave laizo, buciuoja, tai cia cool vyras g.gif
Papildyta:
QUOTE(dziosefina @ 2013 08 31, 15:03)
Is tiesu,kai palikau vyra,smarkiai pasigailejau,nes supratau,kad myliu ji. Tad buna visko gyvenime,nes kartais issiskyrus,supranti,jog nuo vilko uzeini ant meskos. Tada tavo vyras tampa geras ,tuo labiau,jei rupinosi,parnesdavo pinigu,mylejo. Tad manau,kad kai kurioms moterims ir asocijuojasi visa tai su geru vyru

isimylejot kita, todel pabegot?
Papildyta:
QUOTE(-Juodre- @ 2013 08 22, 15:09)
Gerų vyrų niekas nepalieka  mirksiukas.gif

palieka. baigiasi aistra, meili. vyrai ir lieka toliau geir kaip zmones, geri teciai, pasakas skaito, vedasi vaikus zvejoti. bet moteris,...nu nebemyli jo kaip vyro. tai ka daryti? meluot iki 90m? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragutienė @ 2013 09 01, 14:22)
Na, neturi tai neturi

biggrin.gif
QUOTE(briukele @ 2013 09 01, 15:34)
Jaučiu,kad autorei patinka vyrai,kurie gerai patampo nervus mirksiukas.gif Na kiekvienam savo 4u.gif
Man santykiuose su vyru buvo per daug streso,todėl aš  išsiskyrusi naujai pražydau, atradau kitą, įdomesnį gyvenimą rolleyes.gif

Patikėkit, jau kiek man nervų kaivano mano ex....bet, man geras vyras yra mylintis mane ir vaikus, tas kuris rūpinasi šeima ir jos gėrove, tas kuris nepermeta ant mano vienos pečių visų rūpesčių, neišduoda ir mane vertina, na ir žinoma gerai būtų kad jis būtų nagingas...o ne toks kurį reikia pačiai stumti, kad bent elementariai perdegusią lemputę pakeistų biggrin.gif

kita pasakys savo kriterijus todėl ir sakau gero vyro savokos nerasim smile.gif kiekvienai ji savotiška smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olinda: 06 rugsėjo 2013 - 15:06
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2013 09 05, 19:23)
manau pirmiausia turetumet pabandyti suprasti kodel ji nepatenkinta(delioja mintis nes kazkas nepatinka, ir tiesiai sviesiai nenori jums to pasakyti, bet delioja mintis kaip cia per aplink).... kodel jus jai neitinkat? gal indu nesuplaunat kartais? gal nedovanojat geliu? zodziu issiaiskinkit.... o ko laukti.... manau galima visko laukti(pradedant neitikimybe ir baigiant skyrybomis )
jei nepasistengsite kad zmona jaustusi mylima ir geidziama..... svarbiausia rupinkites savo zmona ir manau ji nustos buti nepatenkinta....... :
4u:

Gerą posakį nesenai išgirdau: "laiminga žmona - laimingas gyvenimas". Jei vyras suvokia tai ir visapusiškai stengiasi, kad jo moteris žydėtų, jis su kaupu gauna atgal. O jei tik moteris bando puoselėti šeimą ir retai gauna atsako atgal, ilgainiui tai pabosta ir ji tampa nuolat bambančia nepatenkinta namų šeimininke, su kuria neįmanoma sugyvent biggrin.gif

QUOTE(*Change* @ 2013 09 06, 13:42)
Jei kazka slepi,tada tokie klausimai ir nervina mirksiukas.gif .Ji turi kita ax.gif .

tą patį pagalvojau drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Papildyta:

palieka. baigiasi aistra, meili. vyrai ir lieka toliau geir kaip zmones, geri teciai, pasakas skaito, vedasi vaikus zvejoti. bet moteris,...nu nebemyli jo kaip vyro. tai ka daryti? meluot iki 90m? g.gif
[/quote]
aistra ir meile, kaip zidini kurenti reikia, viena laikotarpi prigesta, kita isiuria stipriau. o be to, seimoje ne tik tai buna, o ir prisirisimas, atsakomybe vieniems uz kitus, pagarba, rupestis ir dar daug daug. asmeniskai man, atrodo, kad tik aistra ir meile, tai nera seimos pagrindas, per daug legvabudiska. kaip tik del aistros ir neaiskios meiles ir irsta seimos. na pvz, pajuto vedes vyras kokiai merginai aistra nu ir pagalvojo, kad jau ir myli, o rezultatas: isardoma seima, sukuriama nauja, tik dazniausiai labai trumpam, nes bac viskas praeina per metus kitus ir tiek ziniu. o jei dar to pasekoje vaikai, kurie niekuo deti, kad tevai labai jau aistringi buvo. as cia ne piktai, tiesiog mano pasvarstymai ir niekam konkreciai netaikiau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekados: 09 spalio 2013 - 08:52
nu tai? ka siulote? kad tokio nubegelio vyro kiekviena zmona turi laukt atgal?
del vaiku, nes ju gaila, kad be tevo augs? vienos zmonos lauks, ir laukia po 20 nubegimu, kitos nelaukia net ir jei ne sykio nebuvo i kaire nuejes. jei viena sms "netipine" perskaito.

aistra/neaistra/ moterims skaudu, ir jos neatleidzia. kitos ziurek ir uz sudauzymus atleidzia. bet is tokiu, sakoma, vaikus reikia atimti, neleisti kad tokios augintu vaikus potencialius smurtautojus, kurie nukopijuos smurtautojo tevo elgesi.

siulymai tik moralizavimo prasmes: negalima vien aistra remti santykiu... bla bla bla, bet jei taip yra? tai ka? viena, kartoju, sugebes uzsimerkti ir gyventi toliau, kita - del bednro turto, paskolos gyvens toliau, o laisva, uzdirbanti, dar i bendras skolas neiklimpusi moteris manys - kam cia tokio man reikia. vaika gali lankyt, bendraut - kiek nori. o siaip tokiam - ATE.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 09, 11:40)
1. nu tai? ka siulote? kad tokio nubegelio vyro kiekviena zmona turi laukt atgal?

2.siulymai tik moralizavimo prasmes: negalima vien aistra remti santykiu... bla bla bla, bet jei taip yra? tai ka?

1. laukti as nesiulau. kai yra neistikimybe, tai cia jau viskas - normaliu santykiu pabaiga arba apskritai santykiu pabaiga. cia kaip kam.
2. nu zinokit, nepykit, bet jau va sitie jusu zodziai, tai vienas prie vieno su mano eks zodziais. jo paaikinimas: na, taip jau nutiko. man skamba, nepykit, idiotiskai. juk suauge zmones kuria santykius, tai gal reiktu atsakingiau.
Atsakyti
o kaip yra du vaikuciai, kaip tada su tom skirybom, kaip pasisemti jegu, ir issiskirti, nes zinai , kad su tuo zm. nieko jau nebebus gero
Atsakyti
QUOTE(kaciuks @ 2013 10 13, 14:04)
o kaip yra du vaikuciai, kaip tada su tom skirybom, kaip pasisemti jegu, ir issiskirti, nes zinai , kad su tuo zm. nieko jau nebebus gero

Pati ir atsaket i si klausima...su tuo zm. nieko jau nebebus gero...
Tad kam tempti guma? Kam draskyti save? Del vaiku?
Vaikai, uzaugs, kurs savus gyvenimus, kas bus su pacia? ax.gif
Ir toks pastebejimas is patirties...kuo jaunesne nuspresit keisti savo gyvenima, nes esat nelaiminga, tuo didesne tikimybe susitikt ir kita zmogu wub.gif ...su metais tu sansu tikrai mazeja!
Neleiskit gyvenimo vejais ir nebijokite gyventi Savo gyvenima 4u.gif !
Atsakyti
Sveikos,

Gal kam bus įdomu ir naudinga:

Nemokama paskaita ,,Skyrybos šeimoje: krizės įveikimo būdai“

Paskaitoje bus analizuojama kokios dažniausios skyrybų priežastys, kokios baimės kyla prieš tvirtai apsisprendžiant nutraukti santuoką, kokios išskiriamos skyrybų stadijos, ką jaučiame skyrybų metu, kokie didžiausi emociniai sunkumai kyla po skyrybų ir, galiausiai, kaip įveikti šį traumuojantį patyrimą.

Kur: Šeimos santykių institute, L. Zamenhofo g.9 Kaune

Kada: spalio 28 d. 17.30 val.

Seminarą veda psichiatrė Aistė Dovydaitytė
Atsakyti