Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 06 24, 21:47)
Bet kaip lengva ir smagu dalinti patarimus nepabuvus tokioje situacijoje  bigsmile.gif  Patikėkit, frazė "moterys tikisi, kad po vestuvių vyrai pasikeis, o vyrai - kad moterys nesikeis" dažnai būna visiškai atvirkštinė ir visas vyro "grožis" atsiskleidžia tada, kai jam ima atrodyti, kad moteris jau "niekur nedings".

Maciau is arti suzlugdytu moteru gyvenimus. Todel ir tvirtinu,kad nebegti isdegus akis i ta traukini. Nes toks ispudis,kad visoms paskutinis sansas gyvenime,kuo greiciau isteketi,ir visai nesvarbu kas ir kaip,svarbiau faktas,o ne pasekmes. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 24 birželio 2012 - 22:12
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 06 24, 22:08)
Maciau is arti suzlugdytu moteru gyvenimus. Todel ir tvirtinu,kad nebegti isdegus akis i ta traukini. Nes toks ispudis,kad visoms paskutinis sansas gyvenime,kuo greiciau isteketi,ir visai nesvarbu kas ir kaip,svarbiau faktas,o ne pasekmes. blink.gif

Netempkit visų ant vieno kurpaliaus. Niekada neturėjau baisaus noro tekėti, tačiau tekėti sutikau. Tuo metu vyras atrodė rūpestingas, rimtas, mylintis, iš panašios į mano šeimos, lyg ir panašiomis vertybėmis. Daug kalbėta apie tai, kaip svarbu saugoti santykius, o netrankyti durimis pirmiems nesklandumams ištikus (vėliau paaiškėjo, jog jis turėjo omenyje tai, kad aš turėsiu taikytis ir keistis, o jis kantriai lauks, kol aš tai padarysiu). Tai buvo kertiniai dalykai. Buvo ir nedidelių, bet nemirtinų neatitikimų - skirtingi pomėgiai, skirtingas aktyvumas, kitoks požiūris į draugus, bendravimo su kitais žmonėmis poreikis. O paaiškėjo galiausiai, kad daug kas buvo tik gera vaidyba. Ir vaidino jis tol, kol nenusprendė, kad aš jau "niekur nedingsiu" biggrin.gif Ir tikrai, kurį laiką daužiau galvą į sieną bandydama kažkaip tuos santykius gelbėti, bet paskui suvokiau, kad tuo nebendravimu, atsisakymu spręsti kylančias problemas, nekalbadieniais esu BAUDŽIAMA biggrin.gif Pasirodo, taip buvo įprasta jo šeimoje, jis taip "bausdavo" namiškius vaikystėje, o jie maloningai stengdavosi "persiauklėti" (nedetalizuosiu aplinkybių, bet visi žinom, kad pasitaiko šeimų, kur vaikai tampa mažais piktais karaliukais ax.gif ) Suvokiau, kad aš taip nenoriu ir negaliu gyventi, labai džiaugiuosi, kad šis suvokimas atėjo tada, kai dar buvo lengva išeiti - manau po kokių 10 metų kartu, kai yra vaikų ir pan. tai padaryti būtų daug sunkiau, o gal ir neįmanoma.

Taip, daug moterų skuba tuoktis, laikosi to vyro kaip kokio išsigelbėjimo, o kur dar visuomenės požiūris - "taigi geras vyras, algą namo parneša, pas kitas neina, negeria, nemuša - ko tu dar nori?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 06 24, 23:36)
Netempkit visų ant vieno kurpaliaus. Niekada neturėjau baisaus noro tekėti, tačiau tekėti sutikau. Tuo metu vyras atrodė rūpestingas, rimtas, mylintis, iš panašios į mano šeimos, lyg ir panašiomis vertybėmis. Daug kalbėta apie tai, kaip svarbu saugoti santykius, o netrankyti durimis pirmiems nesklandumams ištikus (vėliau paaiškėjo, jog jis turėjo omenyje tai, kad aš turėsiu taikytis ir keistis, o jis kantriai lauks, kol aš tai padarysiu). Tai buvo kertiniai dalykai. Buvo ir nedidelių, bet nemirtinų neatitikimų - skirtingi pomėgiai, skirtingas aktyvumas, kitoks požiūris į draugus, bendravimo su kitais žmonėmis poreikis. O paaiškėjo galiausiai, kad daug kas buvo tik gera vaidyba. Ir vaidino jis tol, kol nenusprendė, kad aš jau "niekur nedingsiu" biggrin.gif Ir tikrai, kurį laiką daužiau galvą į sieną bandydama kažkaip tuos santykius gelbėti, bet paskui suvokiau, kad tuo nebendravimu, atsisakymu spręsti kylančias problemas, nekalbadieniais esu BAUDŽIAMA biggrin.gif Pasirodo, taip buvo įprasta jo šeimoje, jis taip "bausdavo" namiškius vaikystėje, o jie maloningai stengdavosi "persiauklėti" (nedetalizuosiu aplinkybių, bet visi žinom, kad pasitaiko šeimų, kur vaikai tampa mažais piktais karaliukais  ax.gif )  Suvokiau, kad aš taip nenoriu ir negaliu gyventi, labai džiaugiuosi, kad šis suvokimas atėjo tada, kai dar buvo lengva išeiti - manau po kokių 10 metų kartu, kai yra vaikų ir pan. tai padaryti būtų daug sunkiau, o gal ir neįmanoma.

Taip, daug moterų skuba tuoktis, laikosi to vyro kaip kokio išsigelbėjimo, o kur dar visuomenės požiūris - "taigi geras vyras, algą namo parneša, pas kitas neina, negeria, nemuša - ko tu dar nori?" biggrin.gif

Netempiu,bet...paskaicius jusu posta,atrodo,kad tekejote gerai nepazinodama vyro. Gal tai ne vaidyba,o jusu uzsideti roziniai akiniai,o va kai juos nusiemete,tai pamatete ka pamatete.Geras posakis,gerai isiziurek i vyro seima,ir pamatysi savo ateiti.Vien kaltinti kita puse neprotinga,nes juk ne baudziavoje gyvename,prievartos kaip lyg tai nera,bet ...vis tie roziniai akiniai maiso moterims giliau isiziureti ir galvoja,kad pakeis,va su jomis tai bus kaip silkinis,bet deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 24 birželio 2012 - 22:49
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 06 24, 22:46)
Netempiu,bet...paskaicius jusu posta,atrodo,kad tekejote gerai nepazinodama vyro. Gal tai ne vaidyba,o jusu uzsideti roziniai akiniai,o va kai juos nusiemete,tai pamatete ka pamatete.Geras posakis,gerai isiziurek i vyro seima,ir pamatysi savo ateiti.Vien kaltinti kita puse neprotinga,nes juk ne baudziavoje gyvename,prievartos kaip lyg tai nera,bet ...vis tie roziniai akiniai maiso moterims giliau isiziureti ir galvoja,kad pakeis,va su jomis tai bus kaip silkinis,bet deja...

Na ne, aš būtent ir tikėjausi, kad nesikeis ir manęs nebandys keisti mirksiukas.gif Ir tekėjau būdama sąmoningos būklės ir, kaip, manau, turėjo paaiškėti iš prieš tai buvusio mano posto, blaiviai matydama pliusus ir minusus. Gal kaip tik tekėti pametus galvą būtų teisingiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 06 25, 00:36)
Tuo metu vyras atrodė rūpestingas, rimtas, mylintis, iš panašios į mano šeimos, lyg ir panašiomis vertybėmis. Daug kalbėta apie tai, kaip svarbu saugoti santykius, o netrankyti durimis pirmiems nesklandumams ištikus (vėliau paaiškėjo, jog jis turėjo omenyje tai, kad aš turėsiu taikytis ir keistis, o jis kantriai lauks, kol aš tai padarysiu). <..>bet paskui suvokiau, kad tuo nebendravimu, atsisakymu spręsti kylančias problemas, nekalbadieniais esu BAUDŽIAMA biggrin.gif Pasirodo, taip buvo įprasta jo šeimoje, jis taip "bausdavo" namiškius vaikystėje, o jie maloningai stengdavosi "persiauklėti" (nedetalizuosiu aplinkybių, bet visi žinom, kad pasitaiko šeimų, kur vaikai tampa mažais piktais karaliukais  ax.gif

vaje... situacija panaši pas mus buvo.
Ilgaplaukė, gali gilintis ir analizuot žmogų iki nupušimo, bet dažnai pirmais metais tam tikrų savybių net neįtartum žmogų turint. Gal nesusiklosto situacijos kurių metu galėtum įvertinti kaip jis elgsis, bet ir reakcijos konfliktų metu tikrai kitokios būdavo, bent mano atveju. Vėliau jos atsiskleidžia kaip gėlės žiedas visomis spalvomis doh.gif Juk nepamatysi, kad žmogus yra siaubingai išlepintas ir nesupranta, kad gali egzistuoti kažkas dar šalia jo poreikių. Juk iš pradžių tai stengiasi taikstytis, kol nepakliūni į voratinklį, o tada jau laikykis. Kiek žmonių tiek situacijų- visos skirtingos.
Atsakyti
Ilgaplaukė, vos pora jusu postu skaiciau, bet ispudis toks kad jus nei vyro nei vaiko neturit unsure.gif Kazkokie teoriniai pamastymai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 06 24, 23:36)
Kiek žmonių tiek situacijų- visos skirtingos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip kaip? liudna velniskai!ir ner ko cia sneket kad geriau pasidare!gal po metu ir bus geriau, o dabar tai ziauriai sunku(cia is vyro ouses)
Atsakyti
QUOTE(diskas @ 2012 07 01, 11:08)
kaip kaip? liudna velniskai!ir ner ko cia sneket kad geriau pasidare!gal po metu ir bus geriau, o dabar tai ziauriai sunku(cia is vyro ouses)

prasme vyrui po skyrybu blogiau? blink.gif Tai kam skyretes tada? g.gif
Atsakyti
kam kam - zmona uzimane ir issiskyre. o ka daryt reikejo?
Atsakyti
QUOTE(diskas @ 2012 07 01, 13:36)
kam kam - zmona uzimane ir issiskyre. o ka daryt reikejo?

rimtai? As irgi zmona kuri vat taip ne is siuo nei is to "uzsimane". Kad vyras iki tol N metu meiluze turejo- cia smulkmena, kad gert pradejo- irgi. Cia as vat tokia "uzsimaniau ir seima sugrioviau". bigsmile.gif

Vaikuota moteris jei jos "nedavare" labai retai sparnus pakelia. Pati patyriau nerealu ir aplinkiniu, ir visuomenes spaudima. Turi vaiku- privalai kentet, seimos negriaut, vyrui atleist ir pamirst visas nuodemes.
Atsakyti
"Idealioji" visuomene ...visada atras ka prikisti bigsmile.gif Svarbiausia ne ka kiti galvoja ,o kad tau paciai gerai butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 01, 13:52)
"Idealioji" visuomene ...visada atras ka prikisti    bigsmile.gif  Svarbiausia ne ka kiti galvoja ,o kad tau paciai gerai butu  4u.gif

jei issiskyrei laiku- visada pasidaro gerai. Ir vyrui ir moteriai. Jei pasidare negerai- o skyrybas pradejai pats- sliauzk atgal atleidimo maldaudamas, nesvarbu kokio jis/ ji blogumo. Kai "davarys"- iseisi su dziaugsmu. O jei tave paliko ir tau blogai- na, tada tik laikas gydo, svetimo sprendimo nepakeisi. Ir svarbu neleist isejusiai pusei sau kalte sumest- bloga buvai-neserei, nemylejai, nepamyledavai- vat, iseinu.
Atsakyti