Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(alisia31 @ 2013 08 22, 00:03)
Gailetis po skyrybu galima tada, jei palikai GERA VYRA. Visais kitais likusiais atvejais skyrybos yra dziuagsmas-laisve.

Gerų vyrų niekas nepalieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2013 08 22, 17:09)
Gerų vyrų niekas nepalieka  mirksiukas.gif

baikit juokus, palieka tiek geras moteris, tiek gerus vyrus
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2013 08 22, 17:09)
Gerų vyrų niekas nepalieka  mirksiukas.gif

Visaip buna:)
Atsakyti
O kas yra geras vyras ar gera žmona...juk kiekvienam savo smile.gif taigi tai ne rodiklis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2013 08 31, 10:39)
O kas yra geras vyras ar gera žmona...juk kiekvienam savo smile.gif taigi tai ne rodiklis smile.gif

Geras tas/ta, kuris tinka tau ir nervuoja ne pernelyg dažnai
Atsakyti
QUOTE(Ragutienė @ 2013 08 31, 14:36)
Geras tas/ta, kuris tinka tau ir nervuoja ne pernelyg dažnai

Man tai neturi nieko bendro su geru vyru smile.gif
Atsakyti
Is tiesu,kai palikau vyra,smarkiai pasigailejau,nes supratau,kad myliu ji. Tad buna visko gyvenime,nes kartais issiskyrus,supranti,jog nuo vilko uzeini ant meskos. Tada tavo vyras tampa geras ,tuo labiau,jei rupinosi,parnesdavo pinigu,mylejo. Tad manau,kad kai kurioms moterims ir asocijuojasi visa tai su geru vyru
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2013 08 31, 16:51)
Man tai neturi nieko bendro su geru vyru  smile.gif

Na, neturi tai neturi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragutienė: 01 rugsėjo 2013 - 13:26
QUOTE(Olinda @ 2013 08 31, 16:51)
Man tai neturi nieko bendro su geru vyru  smile.gif

Jaučiu,kad autorei patinka vyrai,kurie gerai patampo nervus mirksiukas.gif Na kiekvienam savo 4u.gif
Man santykiuose su vyru buvo per daug streso,todėl aš išsiskyrusi naujai pražydau, atradau kitą, įdomesnį gyvenimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2013 09 01, 14:34)
Jaučiu,kad autorei patinka vyrai,kurie gerai patampo nervus mirksiukas.gif Na kiekvienam savo 4u.gif
Man santykiuose su vyru buvo per daug streso,todėl aš  išsiskyrusi naujai pražydau, atradau kitą, įdomesnį gyvenimą rolleyes.gif

Svarbiausia neuzsibuti streso busenoje ir netupet tik namie ax.gif . Reik atrast megstamos veiklos, dazniau islekti su draugemis prasiblaskyti ir kuo maziau greziotis atgal ir gailetis, kad nepadarei kazko, ar ne taip pasielgei, ilgai kentejai ir t.t.
Sveikos merginos 4u.gif ! Vel griztu i sia tema!
Atsakyti
Na pasakykite man dabar neismaneliui ka gali reiksti zmonos pasakymas "man reik susidelioti savo mintis" ir jei jau zmona uzgauna bele koks zodis ar kokios smulkmenos,nors ir minciu apie uzgauliojimus tai sakant bent jau as neizvelgiu,jei bandau keisti minciu issakymo tvarka zmonos pageidauta tvarka tai jau tyciojimasis jos akimis ziurint..bandau juokaut vel tragedija..
Ar tai jau reiskia,kad as jai blogas vyas ir ar dar cia galima kazko kaukti?
Atsakyti
QUOTE(Kaimyna$ @ 2013 09 05, 18:28)
Na pasakykite man dabar neismaneliui ka gali reiksti zmonos pasakymas "man reik susidelioti savo mintis" ir jei jau zmona uzgauna bele koks zodis ar kokios smulkmenos,nors ir minciu apie uzgauliojimus tai sakant bent jau as neizvelgiu,jei bandau keisti minciu issakymo tvarka zmonos pageidauta tvarka tai jau tyciojimasis jos akimis ziurint..bandau juokaut vel tragedija..
Ar tai jau reiskia,kad as jai blogas vyas ir ar dar cia galima kazko kaukti?

manau pirmiausia turetumet pabandyti suprasti kodel ji nepatenkinta(delioja mintis nes kazkas nepatinka, ir tiesiai sviesiai nenori jums to pasakyti, bet delioja mintis kaip cia per aplink).... kodel jus jai neitinkat? gal indu nesuplaunat kartais? gal nedovanojat geliu? zodziu issiaiskinkit.... o ko laukti.... manau galima visko laukti(pradedant neitikimybe ir baigiant skyrybomis )
jei nepasistengsite kad zmona jaustusi mylima ir geidziama..... svarbiausia rupinkites savo zmona ir manau ji nustos buti nepatenkinta....... :
4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 05 rugsėjo 2013 - 19:25