QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2013 05 17, 21:31)
jau sveikstu po laseli.. aisku dukters niekas neatstos... istiesu patekau i tokias girnas..... kad neduok dieve.... esu be tevu.... manes neikas apginti negalejo..... todel ir atsitiko taip kaip atsitiko..... ne tik ismete is namu be nieko.... vaika ateme.... bet dar ir kruva skolu uzkabino.... kapanojaus metus laiko ... ariau uzsienyje kad galeciau atiduoti skolas..... siandien dienai jau atsiskaiciau.... jau rami. bet visam pasauliui noriu rekti apie nezmoniskuma.....
papildysiu: jo tevai ramiai ziurejo i visus ivykius... pasak mano ex anytos(mokytoja), marskiniai arciau nei kailiniai.... suprask kad sunus yra sunus... lai daro ka nori o jie pateisins.... o dar kruciau.... kad skyrybu planeli sudare ex vyro sesuo(socialine pedagoge).... butent ji pasiule ziauriausius dalykus kurie ivyko skyrybu metu.... va taip va..... tokia musu visuomene.... tokie zmones aukleja musu vaikucius...
papildysiu: jo tevai ramiai ziurejo i visus ivykius... pasak mano ex anytos(mokytoja), marskiniai arciau nei kailiniai.... suprask kad sunus yra sunus... lai daro ka nori o jie pateisins.... o dar kruciau.... kad skyrybu planeli sudare ex vyro sesuo(socialine pedagoge).... butent ji pasiule ziauriausius dalykus kurie ivyko skyrybu metu.... va taip va..... tokia musu visuomene.... tokie zmones aukleja musu vaikucius...
o jeiiiiii