Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(beniko @ 2012 12 02, 01:15)
Kaip pavyko issiskirti, jei vyras nesutiko? Pati ruosiuosi paduoti skyryboms, bet kai vyras nesutinka, bijau, kad nepakelsiu finansiskai kelis metus trunkanciu skyrybu... doh.gif

Nezinau kas nutiko bet viena diena jam nusvito ir jis pasake, kad pasirasys visus popierius. Nakti is lovos isverciau savo advokate ir per nakti iki ryto paruosem visus dokumentus, ryte pakisau pasirasyt kol nepersigalvojo ir tiesiai teisman. Vsio! Aisku jis persigalvojo, bet nezinojo, kad turi teise atsaukt arba apskust sprendima
Atsakyti
QUOTE(kvin @ 2012 12 01, 23:19)
Po skyrybų jaučiuosi visiška lūzerė ir dar net nežinau, ar susitaikiau iki galo su faktu, kad po svarbiausios mano gyvenimo dienos, man brangus sutuoktinis pranešė - sorry, dvidešimt metų buvai mano gyvenimo moteris, bet dabar įsimylėjau ir išeinu pas kitą. Mūsų vaikus palieku tau, aišku juos lankysiu, o kasdien tėvu bandysiu  būt jos dviem vaikam.
Per tuos du mėnesius, kurie atrodo tarsi du metai sužinojau, kad kokius paskutinius penkerius jis nuolat turėjo kitą glėbį, kuriame ieškojo paguodos dėl to, kad aš nesu tokia, kokios jam reikia.
Pykstu ant savęs, kad nepastebėjau mūsų santykių yrimo, pykstu ant jo, kad ieškojo paguodos aplink, o ne bandė atkurti santykių su manim, pykstu ant mūsų abiejų, kad kalbėjom skirtinga ir vienas kitam nesuprantama kalba.
Jaučiuosi mirusi ir save pakabinusi kažkur tarp seno ir naujo gyvenimo.
Paradoksas, bet jaučiu, jog jį myliu. Atseit, turėčiau nemylėt...
Po skyrybų jaučiuosi mirusi ir nežinau, nuo ko, ir apskritai nenoriu pradėt naujo gyvenimo...nekenčiu atėjusios dvasinės vienatvės ir nenoriu pasinaudoti atisradusia unikalia galimybe - išmokti gyventi vienai...

Kad ir kaip banaliai beskambėtų, bet laikas užgydys žaizdas. Reikia laiko, kad atsigautumėt, reikia laiko, kad iškentėtumėt, reikia laiko...... Tikiu, kad Jūs dar šypsositės ir būsit laiminga. LAIKYKITĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2012 11 10, 02:22)
as kaip ir nesipaskaojau cia,bet gyvenam gerai ax.gif  isikrauste rugsejo pradzioje,jau pradejau tvarkyti popierisma kur jis pasirase be didesniu vaidu.kabinames i gyvenima,turim graziu planu ir tik i prieki  wub.gif viskas kazkaip..paprasta?galbut todel kad jau labai seniai gyvenu kaip viena,o dabar dar ir spintoje vietos atsirado daugiau doh.gif  nuo ko tik geriau biggrin.gif

Va va aš irgi prisijungiu - ta spinta - taip nerealiai. Ir tai, kad galiu daryti ką noriu - vis dar veža. Kai išsiskyriau - maniau kad irgi sukursiu greitai kitą šeimą. Deja, tas geras pojūtis išsiskyrus tik stiprėjo, laisvės troškimas ir nenoras jos prarast kasdien darėsi vis tvirtesnis. Galiu daryt ką noriu - vis dar tuo mėgaujuosi, nors po skyrybų praėjo jau 7 m... doh.gif thumbup.gif taigi merginos, kurios išsiskyrėt ir norit dar ištekėt - nelaukit ilgai nes tikrai priprasit gyvent vienos kaip ir aš. O blogiausia ką padariau - išsiremontavau butą ir niekaip negalėjau įsivaizduot, kad koks diedas jame apsigyvens... Be to spinta - per maža dviem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita Lialia @ 2012 12 07, 22:36)
Va va aš irgi prisijungiu - ta spinta - taip nerealiai. Ir tai, kad galiu daryti ką noriu - vis dar veža. Kai išsiskyriau - maniau kad irgi sukursiu greitai kitą šeimą. Deja, tas geras pojūtis išsiskyrus tik stiprėjo, laisvės troškimas ir nenoras jos prarast kasdien darėsi vis tvirtesnis. Galiu daryt ką noriu - vis dar tuo mėgaujuosi, nors po skyrybų praėjo jau 7 m... doh.gif  thumbup.gif  taigi merginos, kurios išsiskyrėt ir norit dar ištekėt - nelaukit ilgai nes tikrai priprasit gyvent vienos kaip ir aš. O blogiausia ką padariau - išsiremontavau butą ir niekaip negalėjau įsivaizduot, kad koks diedas jame apsigyvens... Be to spinta - per maža dviem  lotuliukas.gif

Prisijungiu del posto apie spinta thumbup.gif ir dar apie buvima ilgai vienai ax.gif . As jau trys metai kaip viena, ir vis dar nenoriu arba vis labiua nenoriu nieko isileisti pas save. Man labai gerai taip gyventi doh.gif . Aisku, uzeina visokiu minciu ir saves gailejimosi periodu, bet tai laikinai ir trumpai.
Laikas gydo ir suteikia kitu spalvu gyvenime wub.gif .
Nereikia nusiminti, reikia dziaugtis esama situacija ir tiketi, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
garbanele, ka reiskia, kaip teigiat, nesat vienisa, bet apie rimtesnius santykius negalvojat? turit drauga-meiluzi ar kaip? ax.gif kur tokiu vyru rast?... biggrin.gif normaliu, aisku.

kvin, sakot nepakeliat atsiradusios dvasines vienatves. bet ziurekit logiskai. penkerius paskutinius metus irgi buvot isties viena, vienisa, tik dar plius to nezinojot, vyras mylejo kita - tai argi sisi faktas ne didesne saviapgaule? ax.gif

jolita lialia ir nijako, senokai jus pazistu, per temas skaiciau apie jusu siaubingus skausmus skiriantis (vienos) ir kerstingo ex kerstinga elgesi (kitos...) smagu jus girdeti.... pas mane situacija panasi. kaip garsi prancuzu aktore (vardas uzkrito), kuri turi du vaikus nuo dvieju vyru, irgi yr pasakius: dievinu savo vienatve ir nepriklausomybe. vat taip. pasake dievinu, o ne "pripratau prie vienatves" ar "man gerai vienai". nuo tada man zodis vienatve labai teigiamas, labai labai. nes tikrai jausdavaus gerai budama viena, taciau negalejau tuom kitiems pasidziaugt pilnai, nes turbut daugelis vertintu tai kaip saves pseudo-guodima.
taciau tikrai as kaifuoju budama viena. nes vientave tai netolygu vidinis vienisumas.

o del uzsibuvimo vienai pritariu. sunku man irgi isivaizduoti vyra namuose, nors kartais "gaunu sekso ir jausmu", ukiskai kalbant. bet kad pastoviai kas gyventu blush2.gif g.gif na nebent 60metu ax.gif jei rasiu vyra jau pagal vertybes. bet dabar sunku rasti padoru tokio amziaus, o veliau? negi visi vyr lyties atstovai bus nusigere ar pan? unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 gruodžio 2012 - 17:09
QUOTE(given444 @ 2012 12 08, 17:08)

jolita lialia ir nijako, senokai jus pazistu, per temas skaiciau apie jusu siaubingus skausmus skiriantis (vienos)....
o del uzsibuvimo vienai pritariu. sunku man irgi isivaizduoti vyra namuose, nors kartais "gaunu sekso ir jausmu", ukiskai kalbant. bet kad pastoviai kas gyventu  blush2.gif  g.gif na nebent 60metu  ax.gif jei rasiu vyra jau pagal vertybes. bet dabar sunku rasti padoru tokio amziaus, o veliau? negi visi vyr lyties atstovai bus nusigere ar pan?  unsure.gif  g.gif

kaip idomu paskaityti, kad yra tokiu, kurios nepamirso mano istorijos wub.gif esu labai dekinga uz visus gautus patarimus ir paguoda, kai buvo be galo sunku. Ir visom besisikirianciom galiu pasakyti - ir tai praeis.... ax.gif As kalbu apie ta skausma, sumaisti sirdyje, kai esi pasiryzes atleisti zmogui, kuris to nevertas. Kad tokia buna apgaulinga tikrove... reikia tik laiko ir viskas stojasi i savo vietas. Lengva nera ir nebus. Bet sirdyje ramu ir zinau, kad dabar man daug geriau vienai, negu pastoviai apgaudinejamai.
Atsakyti
QUOTE(Jolita Lialia @ 2012 12 07, 22:36)
Kai išsiskyriau - maniau kad irgi sukursiu greitai kitą šeimą. Deja, tas geras pojūtis išsiskyrus tik stiprėjo, laisvės troškimas ir nenoras jos prarast kasdien darėsi vis tvirtesnis.

...aš irgi, kol kas neatsidžiaugiu savo ramybe. Vienai su vaiku mna gyventi ir gera ir patinka, tik kažkiek neramu, kad ilgainiui vis labiau patiks, nes giliai viduje tai norisi draugo ir gyvenimui partnerio - tiesiog šiaip (matyt tokia gamtos įdiegta sistema, kaip meilė, iš smegenų dar galutinai neišsitrynė : )) )
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2012 12 13, 16:16)
...aš irgi, kol kas neatsidžiaugiu savo ramybe. Vienai su vaiku mna gyventi ir gera ir patinka, tik kažkiek neramu, kad ilgainiui vis labiau patiks, nes giliai viduje tai norisi draugo ir gyvenimui partnerio - tiesiog šiaip (matyt tokia gamtos įdiegta sistema, kaip meilė, iš smegenų dar galutinai neišsitrynė : )) )

Na aš be vaikų, viena po skyrybų, jau daugiau nei metai, vyrų dėmesio tikrai netrūksta, bet kažkaip... Kuo toliau, tuo geriau vienai. Nesakau, kad netrūksta intymumo tarp vyro ir moters, tačiau dėmesio (tiek iš gerbėjų, tiek šiaip draugų ir artimųjų turiu daug) netrūksta, nuobodu man šiaip niekada gyvenime nebuvo, bijau, kad tas noras būti vienai su laiku tik stiprės biggrin.gif Atsiranda apmąstymai tema "ar tikrai žmonėms reikia gyventi šeimomis" ir pan. Įdomiausia, kad buvęs vyras tikrai nebuvo koks nors blogietis, ir dabar susisiekiam kartais, draugiškai paplepam, tiesiog jis nebuvo tas žmogus, su kuriuo galėčiau gyvent. Bet ar apskritai toks žmogus egzistuoja, štai kur klausimas ax.gif
Atsakyti
Skaitau Jūsų žinutes ir negaliu patikėt, negi nėra tokių, kurios sunkiai atsigavo po skyrybų? Gal čia tik aš viena tokia , bijanti likti viena su vaikais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiukė @ 2012 12 14, 07:12)
Skaitau Jūsų žinutes ir negaliu patikėt, negi nėra tokių, kurios sunkiai atsigavo po skyrybų? Gal čia tik aš viena tokia , bijanti likti viena su vaikais.  verysad.gif

Taigi visos vienaip ar kitaip isgyveno ta laikotarpi. Ir visoms jis tikrai buvo nelengvas. Bet visos atsitiesem atsitiesi ir tu 4u.gif Tik tam reikia laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiukė @ 2012 12 14, 08:12)
Skaitau Jūsų žinutes ir negaliu patikėt, negi nėra tokių, kurios sunkiai atsigavo po skyrybų? Gal čia tik aš viena tokia , bijanti likti viena su vaikais.  verysad.gif

Nereikia bijoti, vaikai gi ne kanibalai, tavęs nesuvalgys lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 13, 22:47)
Na aš be vaikų, viena po skyrybų, jau daugiau nei metai, vyrų dėmesio tikrai netrūksta, bet kažkaip... Kuo toliau, tuo geriau vienai. Nesakau, kad netrūksta intymumo tarp vyro ir moters, tačiau dėmesio (tiek iš gerbėjų, tiek šiaip draugų ir artimųjų turiu daug) netrūksta, nuobodu man šiaip niekada gyvenime nebuvo, bijau, kad tas noras būti vienai su laiku tik stiprės biggrin.gif Atsiranda apmąstymai tema "ar tikrai žmonėms reikia gyventi šeimomis" ir pan. Įdomiausia, kad buvęs vyras tikrai nebuvo koks nors blogietis, ir dabar susisiekiam kartais, draugiškai paplepam, tiesiog jis nebuvo tas žmogus, su kuriuo galėčiau gyvent. Bet ar apskritai toks žmogus egzistuoja, štai kur klausimas  ax.gif

Kai vaikai išsilakstys po savas šeimas, manau pakeisite savo nuomonę, nors aš nepakeičiau :-) bet aš nesiskaitau :-)
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2012 12 14, 19:51)
Nereikia bijoti, vaikai gi ne kanibalai, tavęs nesuvalgys  lotuliukas.gif

Papildyta:

Kai vaikai išsilakstys po savas šeimas, manau pakeisite savo nuomonę, nors aš nepakeičiau :-) bet aš nesiskaitau :-)

Nieko cia nera juokingo. Ir jei jau komentuojate tai skaitykite idemiai - sake gi vaiku nera mirksiukas.gif
Atsakyti