Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasikeitė jūsų gyvenimas po skyrybų?

QUOTE(Arival @ 2012 06 24, 10:07)
Keista skaityti.Moteriškės,iš kur jūs tokias baisius vyrus ištraukėt smile.gif
Nu viską santuokoj būdama galiu-su drauge išvažiuoti su nakvyne savaitgaly,kursai,sportas,susitikimai su draugėm po darbo...negi kai išteki-tai jau vsio-turi tupėti visus vakarus su vyru namie užsidarius.

nu va,pas mane panasi situacija thumbup.gif cia yra pasitikejimas..

QUOTE(virga @ 2012 09 15, 17:58)
drinks_cheers.gif
Santuokoj negali visko numatyti i prieki. Pazistu viena moteri, kuri buvo arsiausia priese alkoholiui. Kvapo alkoholio, net netoleravo. Jos vyras, retkarciais isgerdavo, bet ne namie. O, atsitiko seimoj nelaime, palaidojo vienturti sunu ir pradejo moteris gerti. Kiekviena diena.  verysad.gif
Teciu puslapi, vienas vyras pasakojo savo gyvenima. Daug metu buvo istikimas savo zmonai, net minties nebuvo eiti i kaire. O, va nuklydo, issimylejo i meiluze ir pats pergyvena, kad jam taip nutiko. Taip, kad planuoti ir noreti galim kiek tik norim. Bet, kita karta gali ir neplanuotai kai kas ivykti.
Todel, reikia stengtis neteist ir nesmerkt zmoniu. Ir, kartais nussispjaut per peti.  biggrin.gif

as anksciau i viska ziurejau "vaje kaip kiti gali ta ar ana.." o db jau pati susimastau ir nezinau kaip kas bus ateity.. smerkt nei vieno negaliu ir neturiu net teises..
Atsakyti
jo.....nieko smerkti nereikia, tik laiku istiesti pagalbos ranka.
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2012 09 16, 15:07)
Bet va kur ta riba, kai aisku jog santykiai nesveiki? Kaip sudelioti prioritetus? Kada metas tam zingsniui? Atrodo, kad va jau jau, bet pamastai ir supranti, kad vaikams griausi gyvenimus, sau atimsi kazka, na ir siaip... O gal nera taip blogai, jei tiek abejoniu g.gif. Beje, cia nebutinai apie save as.

Atein kazkoks nepaaiskinamas supatimas. Nusvinta protas.. Ir zengus ta zingsni, beprotiskai palengveja smile.gif As issiskyrusi jau greit metai. Turiu drauga. Esu laiminga. Dziaugiauosi, kad radau savyje jegu tai padaryti. Dziaugiuosi, kad nepaluzau ir negrizau kai buvau ikalbineama.

QUOTE(dainora gerdauske @ 2012 09 19, 09:13)
Pritariu tai nuomonei, kad i si skyreli uzklysta zmones issiskiriantys ar bent jau pasvarstantys apie skyrybas, neisimtis nei as nei kitos asmenybes, tad leiskite mums pasidalinti savo gyvenimiskom istorijom, mes taip pat diziuojames savo vaikais o gal ir vyrais, tad jai norite girtis ieskokite pagyru skyrelio...

keista bet siandienos ryta pradedu skaityti straipsnius apie skyrybas, nes nesuprantu, kaip man reikia vaika isiulyti jos teciui?
trupma istorija, issiskyriau su vaiko tevu, (oficialios skyrybos dar neivyko) aisku abiem skaudu, jam del to kad palikau ji, man  skaudu kas dien kad vaikas gyvena be tecio, jauciuosi kalta ir vis skabinu jam ir  prasau kad pabutu su ja nors pusdieni savaiteje, aisku skambuciai ignoruojami ir niekas man nekelia. Net ir siuo atveju, as nekaltinu vaiko tecio, sakau kad jis pats geriausias, nei vienu zodeliu nekalbejau apie ji blogo... sakote reikia pries vedybas isbandyti zmogu, taip atrodo viskas isbandyta, bet vaikutis, kad ir lauktas planuotas, bet pakeite musu seimynini gyvenima, pradejome pyktis, nebelepinome vienas kito, budavo jau kad net nebekalbame...
atrodo gyvenimas pasikeite, as grizau pas savo ilgameti drauga, esam laimingi, dabar branginame vienas kita, be zodziu suprantame kaip jauciames, atrodo viskas gerai, bet... as kaltinu save, kad mano dukra auga be tecio, nors zinau, kad mano draugas myli ja kaip savo, bet jauciuosi kalta ir nezianu, kaip ta jausma nuo saves  nubaidyti...
aisku reikia laiko, tad laukiu kada visos ego praeis ir susimastys, kad man bendravimo su juo nereikia,bet man reikia kad vaikas bendrautu su teciu, kad galetu pasakyti va cia mano tetis.

Nesiulykit. Jam jos nereikia, o savo saltumu ir abejingumu jis ja tik zeidzia ir traumuoja. Tvas ne tas kuris "padare" tevas tas kuris uzaugino. Ir jei jusu draugas myli ja kaip savo dukra.. Nesipriesinite ir leiskite jam but jos teciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ei, mergickos, tai kaip tas musu gyvenimas po skyrybu? Viskas tik geryn, o gal yra, kurios jau gailisi del priimto sprendimo skirtis? O gal pas kuria nors jau ir nauji, silti jausmai beldziasi wub.gif ? Gal dalinkimes ir toliau savo ispudziais, patirtimi, isgyvenimais?
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2012 11 09, 19:02)
Ei, mergickos, tai kaip tas musu gyvenimas po skyrybu? Viskas tik geryn, o gal yra, kurios jau gailisi del priimto sprendimo skirtis? O gal pas kuria nors jau ir nauji, silti jausmai beldziasi wub.gif ? Gal dalinkimes ir toliau savo ispudziais, patirtimi, isgyvenimais?

Zinute auksciau sakaiu, kad issiskyrusi jau greit metai (oficialiai) ir jau beveik tiek pat laiko, nauji jausmai... Nauja seima. Ir viskas tik i gera thumbup.gif Nesigailejau del skyrybu ne vienos sekundes! Is visos istorijos su tuo zmogum gailejausi tik vieno - kad uz jo istekejau! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2012 11 09, 21:11)
Zinute auksciau sakaiu, kad issiskyrusi jau greit metai (oficialiai) ir jau beveik tiek pat laiko, nauji jausmai... Nauja seima. Ir viskas tik i gera  thumbup.gif  Nesigailejau del skyrybu ne vienos sekundes! Is visos istorijos su tuo zmogum gailejausi tik vieno - kad uz jo istekejau!  doh.gif

bet juk turi nuostabia dukryte smile.gif !
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2012 11 09, 20:58)
bet juk turi nuostabia dukryte smile.gif !

Taip! Dukryte geriausia kas nutiko toe santuokoje! Bet kaip ir sakiau tevas ne tas kuris "padare" tevas tas kuris uzaugino 4u.gif
Atsakyti
as kaip ir nesipaskaojau cia,bet gyvenam gerai ax.gif isikrauste rugsejo pradzioje,jau pradejau tvarkyti popierisma kur jis pasirase be didesniu vaidu.kabinames i gyvenima,turim graziu planu ir tik i prieki wub.gif viskas kazkaip..paprasta?galbut todel kad jau labai seniai gyvenu kaip viena,o dabar dar ir spintoje vietos atsirado daugiau doh.gif nuo ko tik geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2012 11 10, 00:22)
as kaip ir nesipaskaojau cia,bet gyvenam gerai ax.gif  isikrauste rugsejo pradzioje,jau pradejau tvarkyti popierisma kur jis pasirase be didesniu vaidu.kabinames i gyvenima,turim graziu planu ir tik i prieki  wub.gif viskas kazkaip..paprasta?galbut todel kad jau labai seniai gyvenu kaip viena,o dabar dar ir spintoje vietos atsirado daugiau doh.gif  nuo ko tik geriau biggrin.gif

Istikruju zengus a zingsni, pasidaro taip lengva... Ir ramu smile.gif Santuokoje buvau visiskai sugniuzdyta, bet nezinau is kur atsirado jegu tai padaryti ir kai jis draskesi, kad neduos skyrybu.. Jauciausi be gali stipri ir ejau iki galo thumbup.gif
Atsakyti
o man zinokit, sunku dabar su pasitikejimu blush2.gif
siaip tikrai gerai jauciuosi, atsigaunu...
bet vat prisileisti kita zmoguti i savo sirdute na niekaip schmoll.gif ...
neesu vienisa, bet net minties nera apie rimtesnius santykius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-Juodre- @ 2012 11 09, 22:31)
Taip! Dukryte geriausia kas nutiko toe santuokoje! Bet kaip ir sakiau tevas ne tas kuris "padare" tevas tas kuris uzaugino  4u.gif

Sutinku thumbup.gif ! Biologiniais tevais tapti didelio mandrumo nereikia, o vat uzauginti maza zmoguti i dydi ir gera Zmogu yra nuolatinis darbas smile.gif
Atsakyti
Po skyrybų jaučiuosi visiška lūzerė ir dar net nežinau, ar susitaikiau iki galo su faktu, kad po svarbiausios mano gyvenimo dienos, man brangus sutuoktinis pranešė - sorry, dvidešimt metų buvai mano gyvenimo moteris, bet dabar įsimylėjau ir išeinu pas kitą. Mūsų vaikus palieku tau, aišku juos lankysiu, o kasdien tėvu bandysiu būt jos dviem vaikam.
Per tuos du mėnesius, kurie atrodo tarsi du metai sužinojau, kad kokius paskutinius penkerius jis nuolat turėjo kitą glėbį, kuriame ieškojo paguodos dėl to, kad aš nesu tokia, kokios jam reikia.
Pykstu ant savęs, kad nepastebėjau mūsų santykių yrimo, pykstu ant jo, kad ieškojo paguodos aplink, o ne bandė atkurti santykių su manim, pykstu ant mūsų abiejų, kad kalbėjom skirtinga ir vienas kitam nesuprantama kalba.
Jaučiuosi mirusi ir save pakabinusi kažkur tarp seno ir naujo gyvenimo.
Paradoksas, bet jaučiu, jog jį myliu. Atseit, turėčiau nemylėt...
Po skyrybų jaučiuosi mirusi ir nežinau, nuo ko, ir apskritai nenoriu pradėt naujo gyvenimo...nekenčiu atėjusios dvasinės vienatvės ir nenoriu pasinaudoti atisradusia unikalia galimybe - išmokti gyventi vienai...
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2012 11 10, 14:53)
Istikruju zengus a zingsni, pasidaro taip lengva... Ir ramu  smile.gif Santuokoje buvau visiskai sugniuzdyta, bet nezinau is kur atsirado jegu tai padaryti  ir kai jis draskesi, kad neduos skyrybu.. Jauciausi be gali stipri ir ejau iki galo  thumbup.gif

Kaip pavyko issiskirti, jei vyras nesutiko? Pati ruosiuosi paduoti skyryboms, bet kai vyras nesutinka, bijau, kad nepakelsiu finansiskai kelis metus trunkanciu skyrybu... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kvin @ 2012 12 01, 23:19)
Po skyrybų jaučiuosi mirusi ir nežinau, nuo ko, ir apskritai nenoriu pradėt naujo gyvenimo...nekenčiu atėjusios dvasinės vienatvės ir nenoriu pasinaudoti atisradusia unikalia galimybe - išmokti gyventi vienai...

Manau, taip jauciates todel, kad jums isdavyste, skyrybos - netiketos.
Toms moterims, kurios daug metu kentejo, ruosesi tam, pacios prieme sprendima- po skyrybu tiesiog atsigauna.
Tai tik mano nuomone, nes pati dar neturiu patirties, kaip bus po skyrybu. Manau, kad labai labai palengves:)
Atsakyti