Man pms'as, o cia kazkas uzpakaly razinku iesko, tai ir nesusilaikiau
O temos visos cia jautrios. Ir jei jau uzsuka zmones, vadinasi juos tai liecia, liete ar nujaucia, kad dar palies. Aisku, tiketis rasti naudingu diskusiju, is kuriu kiekvienam suinteresuotam GAL isplauktu reikalingos isvados, nelabai verta. Kur bepaziuresi, vien lojimas ir maisymas su zemem. Liudna
ir tema nebeturi savo prasmes,nes nieks turbut nedrista nieko papasakoti,nes ateis ilgaplauke ir pastatys i vieta visas durnas bobas kurios neperprato savo vyru iki vestuviu.as nieko pries gyvenkite savo tobula gyvenima su tobulu vyrubet tai,kad ne to mes cia susirenkam kartais paskaityti.kad taip viskas butu parasta gyvenime,tai uz netinkamu nieks ir neteketu.lyg viskas butu balta ir juoda.
Gal vis delto parodykite kur as ka durninu. Jeigu jums asocijuojasi mano isreiksta nuomone su tuo,tai atsiprasau,bet nekiskite man savo zodziu i burna. Jums kitokia nuomone nei jus norite isgirsti,tai jau durninimas ir negerbimas.
Na, ne visos gali tureti savo nuomone, oi ne visos. Vat, jei irodysi, kad turi klestinti versla, klestinti vyra ir klestinti vaika, ir visas tavo gyvenimas yra tik klestintis, tada ir galesi reiksti savo nuomone.
P.s. Parasiau ir susimasciau. Gal, ir as neturiu teises i nuomone, nes mano vyras turi zymiai daugiau pinigu, nei as. Kokia as nevykusi esu.
Ir isvis, kuom pati smirdziu, tuom ir kitus tepu.
I tema, dar karta noriu pasidziaugti uz moteris kurios turejo tvirtybes nutraukti nesveikus santykius.
Bet va kur ta riba, kai aisku jog santykiai nesveiki? Kaip sudelioti prioritetus? Kada metas tam zingsniui? Atrodo, kad va jau jau, bet pamastai ir supranti, kad vaikams griausi gyvenimus, sau atimsi kazka, na ir siaip... O gal nera taip blogai, jei tiek abejoniu . Beje, cia nebutinai apie save as.
Pagal jus, kvailai rasineju,nes...neitinku i pilka mase,ane Putojates cia susirinke,bet gal sugebesite parodyti kur as ka kvailinu ar dar kitaip vadinu,nes toks ispudis ka norite matyti ,ta ir matote.
Bet va kur ta riba, kai aisku jog santykiai nesveiki? Kaip sudelioti prioritetus? Kada metas tam zingsniui? Atrodo, kad va jau jau, bet pamastai ir supranti, kad vaikams griausi gyvenimus, sau atimsi kazka, na ir siaip... O gal nera taip blogai, jei tiek abejoniu . Beje, cia nebutinai apie save as.
Manote,kad vaikai laimingi,kai tevai nelaimingi
Kai zmones tampoa vienas kitam abejingi,svetimi...tai manau tai jau riba.Paklausiu primityviai,ar jums tik riba tada,kai smurtaujama
Pritariu tai nuomonei, kad i si skyreli uzklysta zmones issiskiriantys ar bent jau pasvarstantys apie skyrybas, neisimtis nei as nei kitos asmenybes, tad leiskite mums pasidalinti savo gyvenimiskom istorijom, mes taip pat diziuojames savo vaikais o gal ir vyrais, tad jai norite girtis ieskokite pagyru skyrelio...
keista bet siandienos ryta pradedu skaityti straipsnius apie skyrybas, nes nesuprantu, kaip man reikia vaika isiulyti jos teciui? trupma istorija, issiskyriau su vaiko tevu, (oficialios skyrybos dar neivyko) aisku abiem skaudu, jam del to kad palikau ji, man skaudu kas dien kad vaikas gyvena be tecio, jauciuosi kalta ir vis skabinu jam ir prasau kad pabutu su ja nors pusdieni savaiteje, aisku skambuciai ignoruojami ir niekas man nekelia. Net ir siuo atveju, as nekaltinu vaiko tecio, sakau kad jis pats geriausias, nei vienu zodeliu nekalbejau apie ji blogo... sakote reikia pries vedybas isbandyti zmogu, taip atrodo viskas isbandyta, bet vaikutis, kad ir lauktas planuotas, bet pakeite musu seimynini gyvenima, pradejome pyktis, nebelepinome vienas kito, budavo jau kad net nebekalbame... atrodo gyvenimas pasikeite, as grizau pas savo ilgameti drauga, esam laimingi, dabar branginame vienas kita, be zodziu suprantame kaip jauciames, atrodo viskas gerai, bet... as kaltinu save, kad mano dukra auga be tecio, nors zinau, kad mano draugas myli ja kaip savo, bet jauciuosi kalta ir nezianu, kaip ta jausma nuo saves nubaidyti... aisku reikia laiko, tad laukiu kada visos ego praeis ir susimastys, kad man bendravimo su juo nereikia,bet man reikia kad vaikas bendrautu su teciu, kad galetu pasakyti va cia mano tetis.
dainora as pasiulyciau nesiulyti.. laiko praejo greiciausia nedaug dar pas jus labai.palikit ji ramybeje isvis,o jai dukra myli perlips per SAVO ego (kuri jus greiciausiai gerai sutrypet) ir pats nores bendrauti su dukra.
nepamirsiu karta man paskytos frazes-vyrai savo vaiksu myli tol kol myli ju mama. nesakau,kad cia jau visu 100% taip,bet su laiku isitikinu ,kad didzioji dauguma TAIP.
prasimgi jusu zodziai. nemanau, kad as vienintele sutrypiau jo ego, abu mes viska sudraskeme, vienas kaltas juk nebuna. Slykstu, kai elgiasi taip suauge zmones, na tikekimes, kad laikas viska sudelios i savo vietas...
prasimgi jusu zodziai.
nemanau, kad as vienintele sutrypiau jo ego, abu mes viska sudraskeme, vienas kaltas juk nebuna. Slykstu, kai elgiasi taip suauge zmones, na tikekimes, kad laikas viska sudelios i savo vietas...
Aisku, kad laikas sudelios. Dukra dar maza, ji dar nelabai gali tokia forma sakyti "cia mano tetis", todel gal ir forsuoti neverta. Man atrodo, kad kuo daugiau lisite ir siulysite, bus tik atvirkstine reakcija, nes jeigu viskas sviezia, zaidzia ambicijos ir principai. Praeis kazkiek laiko, galbut pats pasiilgs dukros. O jeigu ne...na, deja buna ir tokiu atveju, kad is tiesu vaikas tampa "lyg nereikalingas", kai moters nebera. Tada reikes bent jau alimentus issireikalauti/prisiteisti.
Siaip ar taip, jeigu jis dabar piktas ant jusu (kas tikriausiai budinga kiekvienam be isimties...nebent paciam pirmesniam butu buve dzin), tai gal tiesiog kuri laika atsiribokite vienas nuo kito, kol pykciai atves.