QUOTE(emilijada @ 2006 05 19, 17:49)
sveikos,
man irgi nusimato laparoskopija KMUK pas E.T. O ji is tu, kuriems reikia duoti vokeli ar ji is tu idejiniu, kurie neima?
Kaip jus daret? Is principo esu pries davimus, nes man irgi niekas "is kaires" neduoda, bet
nezinau, kaip cia pasielgti
o kada guliesi, aš tai 30 diena
QUOTE(Aga @ 2006 05 19, 18:52)
Aga, manau jei mess galetume metytis pinigais i kaire i dešine, tai tikrai nekiltų klausimų del davimo ir kam taip sukti galva, bet tie pinigai nera man labai lengvai uždirbami, o atsilyginimas atsilyginimui nelygus, dauguma daktarų atsilyginima supranta vokeliu
na gal ne visi
Nors guluosi kita antradieni, jau man galvoje sukasi, ka pasiimti ir kaip viskas ten bus, dar labai nuliudau kad vyras negales su manim važiuoti, teks vienai nuvažiuoti, jis tik vakare pas mane gales atvažiuoti, o kaip aš paskutiniu metu jautri tai jaučiu nuvažiavus i ligonine iš kart apsiverksiu
ir atrodo ko, nu bet vistiek nervai daro savo
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho