Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai gydymo būdai

QUOTE(dinaja @ 2007 01 29, 14:56)
Citas, tikiuosi greitai tau viskas susitvarkys ir neuzilgo turesiu vaikiuka. O kur operacija darei? Koks gydytojas? Kaip ruoseisi operacijai? Buvo mokami pinigeliai vokeliuose?Ne karto negulejau ligonineje, tad nezinau, tik bobuciu prisiklausius  verysad.gif

Aš jokių pinigų niekam nemokėjau, kažkaip nemoku aš tų vokelių kaišioti, o tiesą pasakius nebuvo ir kada, iš ryto atvažiavau į ligoninę, surašė visus dokumentus nuvedė į palatą ir liepė laukti. Laukiau apie 2-3 val., po to operacija, pooperacinė palata, ir vakare namo smile.gif smile.gif Gaila, kad rezultatai nekokie verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 01 29, 14:56)
Citas, tikiuosi greitai tau viskas susitvarkys ir neuzilgo turesiu vaikiuka. O kur operacija darei? Koks gydytojas? Kaip ruoseisi operacijai? Buvo mokami pinigeliai vokeliuose?Ne karto negulejau ligonineje, tad nezinau, tik bobuciu prisiklausius  verysad.gif

oi klaidele padariau - norejau palinketi tau greiciau susilaukti vaikiuko, nors tiesa pasakius ir pati to tikiuosi.
Atsakyti
Nu as dariau klinikose, gyd T, pinigeliu daviau bet tikrai ne del to, kad ka nors padarys geriau, bet del to kad man labai greatai ji suorganizavo visas proceduras, tyrimus, GN ir laporoskopija. O duoti gali kiek isgali . Manau visai gana butu gyd 200 ir anesteziologui 50, O gali ir visai neduot. Man irgi buvo pirmas kartas ligoninej, bet taip jau yra gyvenime. Neturejus jokiu ligu, jokiu uzdegimu, jokiu persileidimu ir va tau... bet nieko tai tikrai nesudetinga procedura, aisku jei praeina be komplikaciju. 4u.gif

As irgi labai tikiuosi geru naujienu, juolab kad bandymams gavau zalia sviesa kai tik gerai jausiuos, na ir aisku ta mano ovuliacija kai gris jei gris.

Sekmes smile.gif thumbup.gif

O ruostis tai kaip ir nereikia. As apsiskutau namie, kad nereiketu pas sesele blush2.gif , pasiemi tapkes chalata, as dar prigriebiau kelis zurnalus. Tiesa liepe pasirinkt: dvi klizmos arba 2 litrai vandends su specialiais milteliais. Pasirinkau antra varianta, bet pakankamai nemalonu ir ta dalyka gert, toks salstelna surstelna tas vanduo. O paskui i tulika lakstai, tai dar tualetiako nepasimazink, nes man pritruko biski lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 29 sausio 2007 - 15:28
Manau vokelis dar niekam nepakenke wink.gif O nuo laporoskopo saaugos buna? Man pries menesi cista isiminejo laparoskopu,praeinamuma ziurejo, tai kazkaip paskutiniu metu pastovus maudimas prasidejo. Galvojau gal koks uzdegimas, bet ne, viskas normaliai.
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 01 29, 16:28)
Manau vokelis dar niekam nepakenke wink.gif O nuo laporoskopo saaugos buna? Man pries menesi cista isiminejo laparoskopu,praeinamuma ziurejo, tai kazkaip paskutiniu metu pastovus maudimas prasidejo. Galvojau gal koks uzdegimas, bet ne, viskas normaliai.

Nu tikrai nemanau kad saaugos galetu nuo laporoskopijos atsirasti juolab taip neseniai darytos.
Atsakyti
Nu gerai, tarkim pinigeliu reikia duoti - o kada, gydytojui suprantu - per konsultacija, o kaip gaudyti anesteziologa?
Atsakyti
Anesteziologas ateina pries operacija, paklausineja apie svori, rukai nerukai...
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 01 29, 16:34)
Nu gerai, tarkim pinigeliu reikia duoti - o kada, gydytojui suprantu - per konsultacija, o kaip gaudyti anesteziologa?

Mane pagulde ketvirtadieni ryte, nieko neleido valgyti, tik vandeni gerti, o po to dar su tais milteliais. Gydytoja atejo ketvirtadieni apie 2 val, uzpilde forma kazkoki parasa paeme ir pan, tai tada ir daviau, nes buvom vienos, koridoriui. Aesteziologas atejo penktadieni ryte, kaip ir minejo vredna, pamatavo spaudima, paklausinejo to ir to, tai tada ir padaviau palatoj, ji visai nesipriesino, o su palatos kolegom ir anksciau buvom aptare tuos davimus ir sutare, kad tipo neziuresim , kokius zurnalus skaitysim ar pan, bet is tikro tai jie priprate imt ir jiems visai vienodai mato kas ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu mergaitės paskaitau aš, tai man visiškai kitaip: nei man klizmas statė, nei miltelių jokių gėriau, atėjau iš ryto ir vakare 7 val. jau buvau namie. Man pasisekė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšniukė @ 2007 01 29, 17:46)
Nu mergaitės paskaitau aš, tai man visiškai kitaip: nei man klizmas statė, nei miltelių jokių gėriau, atėjau iš ryto ir vakare 7 val. jau buvau namie. Man pasisekė  ax.gif

Na tikrai pasisekė, nes aš tai tikrai būčiau tą pačią dieną negrįžusi net ir su pagalba, nes po operacijos (narkozės) atsigavau normaliai tik kitą dieną.
Atsakyti
Vysniuke, gal praleidau, bet kokiam mieste tau daryta operacija?koks gydytojas?
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 01 29, 16:55)
Vysniuke, gal praleidau, bet kokiam mieste tau daryta operacija?koks gydytojas?

Vilniuje man daryta laparaskopija... O narkozes aš irgi labai blogai pernešu, bet pagalvojau, kad jau geriau namie vemti, nei ligoninėj ten lakstyti, tai šiaip ne taip grįžau namo...
Atsakyti