QUOTE(Citas @ 2007 01 19, 10:36)
O tai kaip nedare GN gali itarti endometroze ar nepratekamuma? Ultragarsas kazin ar parodo? Bet kazkaip gulti iskart po narkoze irgi nesinori.
Daug kur skaiciau, kad gimdos nuotrauka nera jau tokia efektyvi, nes laporoskopijos metu daznai paneigiama tai ka parode GN. Bent jau as tikiuosi, kad mano GN diagnoze paneigs, nors turbut tiesiog noriu tuo tiketi
Mano atveju GN parode nepratekamuma, bet apie endometrioze gydytoja neuzsimine. bet aisku, laporoskopija gali parodyti, kad yra dar kas nors. Nu pagyvensim pamatysim.
Daug kur skaiciau, kad gimdos nuotrauka nera jau tokia efektyvi, nes laporoskopijos metu daznai paneigiama tai ka parode GN. Bent jau as tikiuosi, kad mano GN diagnoze paneigs, nors turbut tiesiog noriu tuo tiketi
Mano atveju GN parode nepratekamuma, bet apie endometrioze gydytoja neuzsimine. bet aisku, laporoskopija gali parodyti, kad yra dar kas nors. Nu pagyvensim pamatysim.
Nu gimdos nuotrauka jokios endemetriozės neparodo, ją tik įtarti gali echoskopuojant, todėl esant įtarimams siūlo darytis laparaskopiją, nes tik jos metu pamato endometriozės židinius ir visą kitą...