Svieki
ilgai galvojus ir aš nusprendžiau parašyti.Nors labai sunku apie tai kalbeti.Metus negalejau pastoti ilgai galvojas nusprendžiau sužinoti priežastis.Beveik puse metu vaikštinejau pas gyd.Bartkievičienė nieko gero nesužinojau:ji siule tai vitaminus gerti,tai išvažiuoti pailsieti kažkiokios nesamones.Paskui įšejo kitur dirbti,kita gyd.iškart davė nukreipimą pas gyd.Miežėnienė ji man išpat pradžiu patiko.Buvo visokie tyrimai,gimdos nuotrauka ir nuosprendis-problema su kairojujų kiaušintakių,svel gydimas:tablecių germas (laukimas stebuklo) po to IUI ir vel laukimas
ir nesekme
.Daktare pasake reikia daryti operacja,nes laporoskopija nepadarysi nes po apendicito atsirado sunkumai,galima pažeisti žarnynus,buvau jau sutikusi turbut viską padaryčiau kad ti sulaukti vaikelio,dar ji pasake kad galiu pasikunsultoti su kitais gyd.ir nuejau į VK pas gyd.Vanagą geriau neeičiau,jis mane pastate ant žemes.Pasake kad po operacijos nevisada pasisieke pastuoti gal reikes pašalinti kiaušintakį,dabar jau ir neprisimenu viska ką jis sake.Pasake kad ir be operacijos galiu pastoti kaip jis pasake buna gi stebuklu.Ilgai galvojus
nusprendžiau susitaikyti su likimo,bet kai pamatysiu vaikelį širdis plyšta nuo skausmo,buvo net noras nusižudyti....O dabar nežinau ką daryti...Kaip tuoliau gyventi?...Pradejau mokytis kad užsimiršti bet neko neišeina...
Sveika, irisma, labai noreciau palaikyti tave
taip, mums visoms pamacius vaikelius, a pampersu reklama suspaudzia sirdi, apima beviltiskumo jausmas.. bet juk neilgai trukus abejones ir kitus jausmus nustelbia viltis, juk ir pati sakai, buna stebuklu! tikiu, kad ir tau bus... ir man, ir visoms, kurios nuosirdzia trokstam supti, kalbinti ir sypsotis savo mazyliui ... galbut tiems angeleliams turime irodyti, jog esam vertos buti mamomis
tikekim tuo, ko nera-kad butu.. daznas posakis siame forume, suteikiantis jegu ir toliau planuoti, svajoti ir stengtis, kad viena diena sulauktume nuostabaus rytinio pykinimo, auganciu pilvuku ir kudikelio ant ranku... laikykimes, turim but stiprios. prasau, negalvok apie savizudybe, nes taves reikes TAVO vaikui.