Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai gydymo būdai

Labas, mergaites

Priimkit ir mane į savo būrį smile.gif

Dabar mane gydantis gydytojas rekomenduoja darytis diagnostinę laporaskopiją. Labai norėčiau pasidaryti ją KMUK pas gyd. T. ir po operacijos pratęsti gydymą pas ją, nes dabartinis mano gydytojas nėra nevaisingumo specialistas, o mano bėdų sąrašėliui vis ilgėjant noriu pratęsti gydymą pas specialistą.
Gal galėtumėt patarti, kaip turint siuntimą operacijai susiorganizuoti, kad operuotų pasirinktas gydytojas. Ar tai įmanoma?
Ar man pirmiau reikia užsiregistruoti KMUK konsultacijoj pas T. ir tada, kad ji pati mane “pasiguldytų” laporaskopijai.
Operacijai esu apsisprendus ir nenoriu gaišti laiko, todėl klausiu patarimo, kaip greičiau viską susitvarkyti.
O gal registruotis pas ją VK?
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 24, 08:54)
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif



QUOTE(renatele @ 2006 07 24, 09:00)



QUOTE(Daiva @ 2006 07 24, 10:22)
Giedradi, sveikinu labai wub.gif
Primink prašau, kokios pas jus bėdelės buvo ir ką padarė per laparaskopiją g.gif



QUOTE(tikiu @ 2006 07 24, 10:28)
Šaunu, sveikinu jus labai labai smile.gif
Lengvo ir linksmo nėštumo tau smile.gif



QUOTE(sipsenele 24 @ 2006 07 24, 10:59)
giedradi, sveikinu labai tave clap.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū labai už sveikinimus
Man laparaskopija dare, nes pas mane buvo tepliojimai prieš mm (nors nei vieno endometriozės židinuko nerado), ir per nuotrauką parode, kad dešinys kiaušintakis prateka tik sąsmaukomis, o per lapraskopija parode kad jame yra skyle, pro kuria viskas išteka, tik ja užkišus; kontrastas pradejo begti ir į kaire puse, kur buvo gleivių kamštis, ta skyle pas mane ir liko, be jokiu prognoziu, ar bus galima pastoti ar ne. taip pat rado mioma, bet ji gimdos raumenyje, ir jos pašalinti nereikėjo
Parašiau čia dėlto kad padrasinčiau kitas, gal joms irgi pades, nes manau kad pavyko tik laparskopijos pagalba, kai pravalė kiaušintakius.
Atsakyti
VAUUU, cia tai bent naujienos drinks_cheers.gif Didziausi sveikinimai tau Giedradi 4u.gif Mes panasiu metu darem laparoskopija, bet musu pirmas ciklas buvo nesekmingas, o dabar sio menesio gale paasikes musu antrasis bandymas... U dave 3 men. bandymams, jei nepavyks jau galvos ka dar papildomai taikyti.
Man tai rado endometrioze II stadijos, kaisintakiai puikus... idomu kaip greit ta nelaboji endometrioze gali atsinaujinti g.gif
Atsakyti
O gal yra mergaiciu kurioms laparoskopija gyd. Usoniene dare?
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 25, 14:19)
O gal yra mergaiciu kurioms laparoskopija gyd. Usoniene dare?


Man ir Renatai tikrai dare Usoniene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 07 24, 07:57)
Sveikos, per pati pirma (tikra) cikla po laparaskopijos pagaliau mums pasisekė wub.gif



giedradi, didžiuliai sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 08 03, 12:35)
Na as pas ji dariausi ir 2 IUI, turiu pasakyti, kad man labai patiko  thumbup.gif  biggrin.gif  be rezultatu tik gaila...bet siaip jis labai svelnus man atrodo, net pagalvoju kad buciau nieko pries pas ji ir IVF'a darytis, tik kazin ar jis daugiau patyres nei ponia B  biggrin.gif  o siaip dariausi pas ji laparoskopija ir hister...tratata ( nu ta pati ka ir tau darys), neturiu kuom skustis....  kaip Renata sake, pagal jo isvadas po laparoskopijos, vienintele turiu mieguista kiausintaki smile.gif jis taip parase israse smile.gif

Euromergele, prisiminiau ka norejau paklausti apie Griciu, ar tu jam kazkiek mokejai uz laparaskopija? g.gif
Atsakyti
Labas. Gal kam teko girdėti iki kelintos endometriozės stadijos yra atliekama laporaskopija ir pas kokį specialistą reikėtų kreiptis. Šiaip aš esu iš Šiaulių. Viena operacija man jau atlikta prieš trejus metus. Jos metu pašalino vieną kiaušidę ir apipjaustė antrąją. Dabar endometriozė jau bujoja ir antrojoje. Įdomu ar paliks jos kokį kampelį ar sugalvos šalinti viską. Kažkaip visai nesinori, kad vėl pjautų pilvą. schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetumete patarti kiek mokama gydytojui ir ar apskritai mokama uz operacija? blush2.gif
Atsakyti
Galit rasyt i AZ jei cia nenorit blush2.gif
Atsakyti
Po laparaskopijos gydytojas liepė pasistengti judėti, kad nesusidarytų sąaugos. Įtariu jos pas mane ir susidarė nuo praeitos laparaskopijos darytos prieš 4 metus, nes rastos sąaugos buvo gana senos. verysad.gif Gal žinote dar kokių nors būdų, kas apsaugotų nuo to? Gal naudojote kokius nors vaistus/papildus/vitaminus?
Ar vien vaikščiojimo užtenka? Skaičiau, kad dažniausiais jos susidaro 3-5 dieną po operacijos. Labai jaudinuosi, kad jos vėl nesusidarytų unsure.gif Ką galiu daryti?

Atsakyti
Sicily, kiek zinau, wobenzymus (ar kaip kie ten vadinasi geria) ir fizioterapija atseit padeda.
Atsakyti