kaip fainaaaaa na tikrai saunuoliai butinai paskui pasirodykit sedevrus savo......Noriu paklaust gal kuri auginate magnolija????nebeistveriu noriu jos arba savoj sodyboj,arba pas mamyte kaimynuos,negyvenamam sklype ka apie jas galit papasakoti?
QUOTE(kanapecia @ 2012 06 14, 15:34)
kaip fainaaaaa na tikrai saunuoliai butinai paskui pasirodykit sedevrus savo......Noriu paklaust gal kuri auginate magnolija????nebeistveriu noriu jos arba savoj sodyboj,arba pas mamyte kaimynuos,negyvenamam sklype ka apie jas galit papasakoti?
Yra visa tema SM apie jas http://www.supermama...;#entry56014830
aciu
QUOTE(saridon'e @ 2012 06 12, 14:02)
Mes pries kokius 5-6 metus pasisodinom kelis daigiukus,tai taip isplito dabar randam tu daigu visur-pavasari su kompostu turbut issinesioja.Kosmaras tikras!Belieka tik rauti,manau
Pasirodau savo "darželį"
Gėlytės neseniai pasodintos i r dar nespėjo "susidraugauti" su nauja vieta.
Parduodu smulkinta mediena
Truksta kokio zemo augaliuko pries roze ir tas vezimaitis nea
maciau pirkti akmens imitacijos su saules elementais sodo sviestuvus nedidelius..turetu labai graziai atrodyti alpinariumuose
QUOTE(Milra @ 2012 06 15, 14:08)
Pasirodau savo "darželį"
Gėlytės neseniai pasodintos i r dar nespėjo "susidraugauti" su nauja vieta.
Parduodu smulkinta mediena
sveikos
uzsuku pas jus daznai paskaitineti,
nauju ideju nusikopijuoti.
tik pasigirti nelabai kuo turiu.
o man tas vezimaitis pats sauniausias suzydes jame gelytes,gali ir i kita vieta pastatyt,kur niekas nezydes,cia toks kilnojamas vazonas ant ratu ,naturalus ,neplasmasinis.
QUOTE(lingomina @ 2012 06 15, 16:06)
sveikos
o man tas vezimaitis pats sauniausias suzydes jame gelytes,gali ir i kita vieta pastatyt,kur niekas nezydes,cia toks kilnojamas vazonas ant ratu ,naturalus ,neplasmasinis.
Ačiū už palaikymą . Man tas vėžimukas irgi patinka (be to vyras padarė ) ir jau ne pirmus metus jame gėlytes auginu. Bet kaip sakoma, kiek žmonių tiek nuomonių. O gėlytės dar nesusistovėję, nesuaugę. Tuo labiau pas mane gėlynas" vis keičiasi, nes yra daugiamečių kurių nenoriu išnaikinti (vyro močiutės sodintos), bet kai nužydi nupjaunu ir kažką naujo pasodinu. Kiekvienais metais keičiu
Parduodu smulkintą medieną, mulčią
QUOTE(Milra @ 2012 06 15, 15:44)
Ačiū už palaikymą . Man tas vėžimukas irgi patinka (be to vyras padarė ) ir jau ne pirmus metus jame gėlytes auginu. Bet kaip sakoma, kiek žmonių tiek nuomonių. O gėlytės dar nesusistovėję, nesuaugę. Tuo labiau pas mane gėlynas" vis keičiasi, nes yra daugiamečių kurių nenoriu išnaikinti (vyro močiutės sodintos), bet kai nužydi nupjaunu ir kažką naujo pasodinu. Kiekvienais metais keičiu
Man irgi patinka vezimaitis, tik gal per arti prie bijuno. Ir akmenu truputi per daug, bet gal visumoje kitaip atrodo...
QUOTE(lingomina @ 2012 06 15, 16:06)
sveikos
Man tas vezimaitis irgi labai grazu, galima ji ir pievoj laikyti pjaunant zole patraukti gerai o prie roziu galima kokia neauksta nors ir vienmete isodinti, laikui begant gal kokia daugiamete patiks ir apsigyvens ten
As savo pirmamete roze isodinau tarp geliu tai beveik nesimato jos bet nenoriu rauti medetku jau zydeti pradeda, o rudeni ir kitamet tai pralaisvinsiu as ja ir susodinsiu nuolatinius gyventojus
Papildyta:
QUOTE(Milra @ 2012 06 15, 16:44)
Truputi pasiklydau as ta zinute rasiau jums o parasiau kitai mamytei
QUOTE(sm2002 @ 2012 06 15, 16:58)
Man irgi patinka vezimaitis, tik gal per arti prie bijuno. Ir akmenu truputi per daug, bet gal visumoje kitaip atrodo...
Bijūnas tuoj nužydės ir aš jį nupjausiu iki žemės
QUOTE(kristinkag @ 2012 06 15, 17:08)
Man tas vezimaitis irgi labai grazu, galima ji ir pievoj laikyti pjaunant zole patraukti gerai o prie roziu galima kokia neauksta nors ir vienmete isodinti, laikui begant gal kokia daugiamete patiks ir apsigyvens ten
As savo pirmamete roze isodinau tarp geliu tai beveik nesimato jos bet nenoriu rauti medetku jau zydeti pradeda, o rudeni ir kitamet tai pralaisvinsiu as ja ir susodinsiu nuolatinius gyventojus
Tai aš turiu jų kelis, tai vieną ant tokio neišvaizdaus šulinio uždedu, tai kai pražysta svyrančios petunijos labai gražiai jį ten uždengia
O tą rožę tai vyras dovanų vazonėlį gavo, buvo mažytė, o šiemet kaip šovė į priekį .... Žadu ten jai į kompaniją kažkokią nedidelę gėlytę pasodinti, tik neapsisprendžiu kokią