QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 03, 16:42)
sukultūrint kiek tai įmanoma ir tręšti trąšomis veją, kur yra papildomų priedų prieš kurklius ir grambuolių lervas Tie patys priedai ir prieš kurmius. T.y. tręšiant veją tvarkytis. Žinoma, kantrybės prireiks
sukultūrint, tai leisti jai virsti natūralia? jei taip, tai pas mane vejos nėra, pradėjom šienaut paprastą pievą ir toks žolynas mane tenkina, nepurškiu, nenaikinu plačialapių ir t.t, kokią gamta davė, tokią ir turim, tačiau kurmiui giliai pofik... tas tiesa, kad palyginus su kaimynu veja, mano paprastoji atrodo geriau, bet užtai visa gvardija sėkmingai nardo bet kur, kur žemė yra pajudinta, gėlynas, daržas, rožynėlis mano mizernas, gal bus 3kv metrai, bet ten 33 kurmrausiai , apie didesnius gėlynus išvis tyliu. beje šienaujam plotą ir esantį už tvoros, laukinę pievą, tai daugiausias kiekis kurmrausių būtent tam nušienautam gabale, aš už natūralumą, bet dabar jau situacija yra tokia, kad matyt natūralių kurmiais mintančių grobuonių nėr, kas jų populiaciją sumažintų, o taip ''sugyvent'' jau nebeįmanoma, deja.