Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 64

QUOTE(Arrivederici @ 2012 06 12, 16:12)
o as tokios ieskojau,is kur daigiuka gaut, kad pasisodint doh.gif

Aš jūsų vietoje jo nesodinčiau. Pas mus prie daugiabučio auga, tai net tarp plytučių tarpeliuose pilna kur žmonės vaikšto.Rauk nerovęs, auga ir dar labiau plinta.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2012 06 12, 13:02)
help.gif

gal kas susidūrė su tokia piktžole? MB stipriausią tirpalą iš roundapo padarė, nupurškė kelis kartus jau bet jie nemirtingi kaip ir paparčiai  doh.gif o verkiant reikia pievutę toj vietoj sėti  verysad.gif

jie tuščiaviduriais kotais? jeigu taip, tai ravėti - lengvai raunasi, nes raundapas labai sunkiai juos ima.
Atsakyti
[quote=saridon'e,2012 06 12, 14:02]
help.gif

gal kas susidūrė su tokia piktžole? MB stipriausią tirpalą iš roundapo padarė, nupurškė kelis kartus jau bet jie nemirtingi kaip ir paparčiai doh.gif o verkiant reikia pievutę toj vietoj sėti verysad.gif

Nei cia piktzole, nei ka, dekoratyvus augalas, tik labai sparciai plinta, isnaikinti sunku, bet imanoma, reikia iskasti visas ju saknis ir nepalikti nei vienos, nes net is maziausios ataugeles isauga didziulis krumas 4u.gif
Jei kam reikia galiu duoti, kad neplistu zmones sodina i konteinerius ir uzkasa, man jie visai nieko, jei auga priziurimi, rudeni idomiai zydi.
Kas nori rasykite i a/z, veiksmas - Ukmerges priemiestis 4u.gif DOVANOJU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 12, 16:16)

Nei cia piktzole, nei ka, dekoratyvus augalas, tik labai sparciai plinta, isnaikinti sunku, bet imanoma, reikia iskasti visas ju saknis ir nepalikti nei vienos, nes net is maziausios ataugeles isauga didziulis krumas 4u.gif
Jei kam reikia galiu duoti, kad neplistu zmones sodina i konteinerius ir uzkasa, man jie visai nieko, jei auga priziurimi, rudeni idomiai zydi.
Kas nori rasykite i a/z, veiksmas - Ukmerges priemiestis 4u.gif DOVANOJU 4u.gif

dėkui 4u.gif pradžiuginsiu MB smile.gif
pavasarį pamenu kad nupjovėm stagarėlius nemažo krūmo, o kai žemę traktorius sufrezavo ir "pabiro" jis į šalis...
gal ir pavadinimą žinote? Esam naujakuriai todėl stebim ką senukai magaryčių paliko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 12 birželio 2012 - 16:34
Iš pavasarį žydėjusių sumedėjusių augalų vasarą žydėjimą tęsia veigelės bei sidabrakrūmiai. Žydinčiųjų gretos pasipildė:
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
o, Leliumai thumbup.gif kaip Abelija auga? Ar seniai ją turite ?
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2012 06 12, 17:33)
dėkui  4u.gif pradžiuginsiu MB  smile.gif
pavasarį pamenu kad nupjovėm stagarėlius nemažo krūmo, o kai žemę traktorius sufrezavo ir "pabiro" jis į šalis...
gal ir pavadinimą žinote? Esam naujakuriai todėl stebim ką senukai magaryčių paliko  ax.gif

Reinutre sachalinine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2012 06 12, 22:10)
o, Leliumai  thumbup.gif kaip Abelija auga? Ar seniai ją turite ?

Abeliją turiu nuo praėjusio rudens. Žiemojo visos 3 su vazonėliais įkastos lauke. Viena pavasarį buvo pasodinta į nuolaptinę vietą, kitos dvi persodintus į didesnius vazonus ir priverstos laukti to laiko, kai galėsiu pasodinti į nuolatinę vietą. Visos trys žydi, visos trys augina normaliai ūglius. Ir šiuo metu kvepia wub.gif
Atsakyti
Sveikutės namo aplinkos puoselėtojos 4u.gif ir mes pamažu tvarkomės aplinką, štai kelios foto:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Neili,2012 06 13, 23:03]
Sveikutės namo aplinkos puoselėtojos 4u.gif ir mes pamažu tvarkomės aplinką, štai kelios foto:
Man graziausia tai petuniju burbulai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=kuzdaite,2012 06 13, 22:11]
[quote=Neili,2012 06 13, 23:03]
Man graziausia tai petuniju burbulai wub.gif wub.gif wub.gif
[/quote]

Gal man kvailas klausimas iskilo, bet as kaip nezinau, tai noriu jusu paklausti, o tokie burbulai patys augimo eigoj pasidaro, ar kazkaip specialiai reikia juos formuoti, kad toks grazus rutuliukas gautusi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamella @ 2012 06 14, 08:38)
Gal man kvailas klausimas iskilo, bet as kaip nezinau, tai noriu jusu paklausti, o tokie burbulai patys augimo eigoj pasidaro, ar kazkaip specialiai reikia juos formuoti, kad toks grazus rutuliukas gautusi?  smile.gif

Šitos veisles patys pasidaro tokie ir turiu krepšelį vieną kabantį laisvai tai jis visišku gražiu rutuliuku pavirtęs, ir kas gražiausia kad viršus neišplinka , nenutysta smile.gif
Atsakyti