QUOTE(Morepink @ 2012 09 22, 21:00)
Aš gyvenu pušyne - bet ir veją, ir gėlynus jame turiu. Tik priežiūros žyyymiai daugiau - spyglius nuo vejos griebiu intensyviai rudenį ir pavasarį, o iš gėlynų tenka tą daryt pastoviai. Gėlynų žemę kalkinau prieš įrengdama, o dabar profilaktiškai medžių pelenais barstau. Svarbiausia neleisit pūti pušų spygliams - žemė nerūgštės ir viskas augs
kiekviena situacija skirtinga. man tikrai nereik gelyno ir vejos po pusimis- labiau kazlekai patinka . bet jei kurciausi 6 aruose po didele sena pusimi, tai jauciu bandyciau ir as nors kiek vejos, gelynu is po jos atsikovoti. bet mano atveju tokio poreikio nera. greiciau priesingai. kaip tik noriu, kad formuotusi kuo naturalesne misko paklote. kad pradetu augti kiminai, pataisai ir pan. noriu ir geresniu grybu nei kazlekai ir liapses( sitos irgi auga pas mane) uzsiveisti. pusynas pas mane neskirtas kokiam nors naudojimui . jis skirtas uzstoti vyraujanti veja ir vaizdeli i kaimynu ukinius pastatus/tvartus. bet sutinku, kad imanoma ir is po pusu zeme atsikovot, jei tik to reikia ar norisi.