pusys neitiketinai greitai auga. pries 4metus jos man keliu nesieke- dabar jau keturis metrus siekia
pirma rudeni, kai pirkom sklypa, nezinojau, kad pusys sezoniskai meta spyglius. man taip pagailo ju pageltusiu mazulyciu ( apie 40 vienetu), kad visas jas rankiniu purkstuku nupurskiau kazkokiom specialiom rudeninem trasom. dar kita pavasari barsciau trasas is dideles meiles. dabar juokinga tai prisiminti- nes tas miskas kaip driogstelejo i virsu- nei ieit i ta miska nebeimanoma. o dar atrodo pries pora metu su zoliapjove aplink jas vazinejau( ir keikiaus). dabar reiktu jas nupurkst rankiniu purkstuku
juodoji pusis kur kas leciau auga, bet augalas man dar grazesnis. ir kaip supratau jos spygliai ilgiau gyvena, ne kas rudeni krenta.
pusys drauge su savimi atsiveda kazlekus
gaila, kad ziauriai kirmija, bet kibirais priauga. juokinga, nes tie kazlekai issibegioja ir po veja, tai buna vaikstai vaikstai ir nerandi kur dekuti pasitiest, kad prisesti- visur uzimta
Papildyta:
QUOTE(jot.ka @ 2012 09 22, 07:57)
Na tikiuosi ilgai gyvensiu
, bet aišku, toks vaizadas kurio norėčiau ko gero geriausiu atveju vaikam bus:). Bet, kaimynystėje auga maždaug prieš dešimtmetį sodintos pušelės, dabar visai gražios, t.y jau aukštesnės už žmogų gerokai. Geltonąją pušį turiu, jos metūgliai dideli, graži beabejo, bet galvoju, gal ją paliksiu kaip akcentinį egzemplorių, o jai fone tegu vietinės siūbuoja, ar manot kad geriau būtų vienodos?
as tai geltonaja palikciau kaip akcentine. siuo metu pas mane ja dirba juodoji pusis. bet mastau, kad ir geltonajai vietos atsirastu
klausimas apskritai kiek jus tu pusu norit? pas mus miskelis susodintas tankiai, kazkur kas pusantro metro. jos ''pavarines''- viena kita bandydamos pralenkt greiciau auga. veliau pus kas antras egzemlioprius kertamas. stebiuosi, kad kol kas jos neatrodo suspaustos- vis dar labai grazi laja , nors jau ir stipriai persipynus. jei ikrenta koks rakeciu skrajukas ar kamuolys, tai jau labai sunku i vidu jo ieskot isispausti. bet jos pas mus dar ir ''dirba'' - uzstoja vyraujanti is tos puses veja.