QUOTE(DoviN @ 2012 07 15, 15:06)
Laba diena,
Tikiuosi, kad priimsit naujokę į savo gretas
Labai džiaugiuosi atradusi šią temutę, nes bus su kuo pasitarti ir padiskutuoti. Turime labai nemažą sklypą, kuriame mūsų gyvenamasis namas (60 arų) ir dabar kuriu apželdinimo vizijas pavasarį vyras buvo labai užimtas, o man visą birželio mėnesį būna baisi šienligė, tai nieko nenuveikėme, tik tujas susodinome, o dabar jau jaučiuosi vėl mylinti gyvenimą ir norinti gražioje aplinkoje gyventi
Šiandien vakare pafotografuosiu svao sklypą ir rytoj ateisiu pasitarti
Dar einu paskaitysiu senesnes jūsų temas ir alpinariumų temą
Papildyta:
Dar norėjau paklausti - iš kokios internetinio psl geriausia pirkti augaliukus? kainos ir kokybės santykis? nes aš gyvenu pietų LT, tai arba reikai važiuoti tuomet kažkur? ypač domina daugiametės gėlės, tokios kaip vilkdagiai, viendienės, lelijos, bijūnai...
O pažiūrėjus Leliumai visas foto, tai širdis apsivertė gal kada nors ir pas mane nors šiek tiek tokio grožio bus
Tikiuosi, kad priimsit naujokę į savo gretas
Labai džiaugiuosi atradusi šią temutę, nes bus su kuo pasitarti ir padiskutuoti. Turime labai nemažą sklypą, kuriame mūsų gyvenamasis namas (60 arų) ir dabar kuriu apželdinimo vizijas pavasarį vyras buvo labai užimtas, o man visą birželio mėnesį būna baisi šienligė, tai nieko nenuveikėme, tik tujas susodinome, o dabar jau jaučiuosi vėl mylinti gyvenimą ir norinti gražioje aplinkoje gyventi
Šiandien vakare pafotografuosiu svao sklypą ir rytoj ateisiu pasitarti
Dar einu paskaitysiu senesnes jūsų temas ir alpinariumų temą
Papildyta:
Dar norėjau paklausti - iš kokios internetinio psl geriausia pirkti augaliukus? kainos ir kokybės santykis? nes aš gyvenu pietų LT, tai arba reikai važiuoti tuomet kažkur? ypač domina daugiametės gėlės, tokios kaip vilkdagiai, viendienės, lelijos, bijūnai...
O pažiūrėjus Leliumai visas foto, tai širdis apsivertė gal kada nors ir pas mane nors šiek tiek tokio grožio bus
Sveika , DoviN, prisijungus prie planuojančiųjų savo kiemus būrio
Puikus jūsiškio sklypo dydis - optimalus augalų mylėtojui - nei per daug nei per mažai Bus vietos ir dideliems medžiams, ir gėlynams, ir sodui...
Dėl augaliukų - jei domina viendienės, vilkdalgiai, Kaune man patinka šie:
My Webpage , http://www.geles.biz/, http://www.dariausgeles.lt/
Pakontaktuokite su augintojais, gal siunčia paštu.
Ačiū už mano pastangų įvertinimą Su laiku ir Tavo kiemas grožiu išspinduliuos į jį sudėtas mintis, idėjas bei darbą. Cituojant vieną vaikams skirtą spektaklį - "reikia tik labai norėti, pasistengti ir tikėt".