be abejo, neprofesionalo nieks ir nelygina su profesionalu, bet manau pasimokyt verta , mokomės geriausiai iš savo klaidų, bet ir svetimos labai gerai ,o visi grybukai, vežimukai, velnių malūnai (atsimenu net kelis iš vaikystės), tai traukia vaikų akį, ir skatina norą su jais ar juose padūkt
QUOTE(amarrile @ 2012 06 19, 14:58)
Kitas ''reikalas'',kad gyvename ilgai,noris įvairoves,o tokie sugalvojimai ne visam gyvenimui. Kas netiktų profesonaliam kūrejui,tas visiškai pateisinama asmenineje aplinkoje,manau. Juo labiau,kai tai jaunų mamyčių idejos, traukinukai,grybukai ir .t.t. ,atkreipiančios vaikučių dėmesį į grožį ir kurybą.Išbrandintos mintys telieka brandžiai,pasižaidusiai,norus pasotinusiai damai
P.s.Bet kokia mintis pasvarstymui gera.Gal ir nereiktų to kresčio man,juo labiau,kad pintas supuvo jau...Bet yra ir toks vaizdelis,kai jo visai nesimato,ir jis labai mielas man buvo
P.s.Bet kokia mintis pasvarstymui gera.Gal ir nereiktų to kresčio man,juo labiau,kad pintas supuvo jau...Bet yra ir toks vaizdelis,kai jo visai nesimato,ir jis labai mielas man buvo
ymeti tris akmenus ir vuoliaaaaa alpinariumas
nu ne ne, tik jau nereikia akmenų, akmenys aplinariumui, bet ne čia
Amarrile, man atrodo, kad pas jus daug pavėsingos vietos, tokiai vietai taip pat nemažai gražių daugiamečių yra , ar jums labiau priimtini vienmečiai?
Amarrile, man atrodo, kad pas jus daug pavėsingos vietos, tokiai vietai taip pat nemažai gražių daugiamečių yra , ar jums labiau priimtini vienmečiai?
o, žymiai geriau dabar. Truputį viendienė iškrenta iš konteksto ( ir lempukai savotiški, ar tikrai labai jau jų ten reikia? ), bet tikrai geriau, nei buvo prieš tai
Papildyta:
QUOTE(jot.ka @ 2012 06 19, 15:36)
QUOTE(jot.ka @ 2012 06 19, 14:36)
Kresčio vietoj buna tulpes,krokai-liūdna butu be pavasarinių žiedų..Šiemet pasodinau dar porą rododendrų,bet tikrai,gal dar sprigių atsiprašyt ir pasodint vietoj''gandalizdio '' Amarrile, man atrodo, kad pas jus daug pavėsingos vietos, tokiai vietai taip pat nemažai gražių daugiamečių yra , ar jums labiau priimtini vienmečiai?
Vienadienė ,vargšė,tebeieško ''konteksto''
O man čia labai gražu
QUOTE(jot.ka @ 2012 06 19, 15:17)
be abejo, neprofesionalo nieks ir nelygina su profesionalu, bet manau pasimokyt verta , mokomės geriausiai iš savo klaidų, bet ir svetimos labai gerai ,o visi grybukai, vežimukai, velnių malūnai (atsimenu net kelis iš vaikystės), tai traukia vaikų akį, ir skatina norą su jais ar juose padūkt
Sutinku, kad reikia mokytis iš žinovų , bet niekada nereikia paminti savo skonio.
Nors ir ne į temą, bet mane labai prajuokino, kai kažkokia laida IKI kviečiu prie stalo (ar panašiai) finale dalyvavo keturi profesionalai virėjai kurie vertino mėgėjų ruošiamą maistą. Du pareiškė, kad braškės su žuvimi (ar mėsa) netinka, o kiti du sakė, kad net labai tinka . Tai va tiek apie tuos profesionalus ir žinok kuriais tikėti
Gerbiu visų savo darbo specialitų patarimus, bet pasilieku prie to kas man patinka.
Parduodu smulkintą medieną, mulčią
Kitas ''reikalas'',kad gyvename ilgai,noris įvairoves,o tokie sugalvojimai ne visam gyvenimui. Kas netiktų profesonaliam kūrejui,tas visiškai pateisinama asmenineje aplinkoje,manau. Juo labiau,kai tai jaunų mamyčių idejos, traukinukai,grybukai ir .t.t. ,atkreipiančios vaikučių dėmesį į grožį ir kurybą.Išbrandintos mintys telieka brandžiai,pasižaidusiai,norus pasotinusiai damai
O kaip jus ta grozi isravit
QUOTE(ruta19 @ 2012 06 20, 08:06)
O kaip jus ta grozi isravit
Jo raveti nereikia. Kai augalai pasiekia savu augumo stadija ir padengia zemes pavirsiu, jiems bereik labai mazai prieziuros. Siuo atveju, aisku, lieka nurinkinejimas nuvytusiu ziedu, nes tai vienmetes.
sakyčiau sunku ginčytis dėl skonio...kas vienam gražu kitam gali būti visai be ryšio...
QUOTE(jalka @ 2012 06 20, 11:23)
sakyčiau sunku ginčytis dėl skonio...kas vienam gražu kitam gali būti visai be ryšio...
O koks forumo tikslas? Kiekvienas pasirodom, pasakom kad MAN tai grazu, niekas nieko pasakyti be liaupsiu negali, nes 'del skonio nesigincijama' ir issiskirstom. Tai i galerija sukeliam paveiksliukus, tada bus tas pats. Palinksejimas ir paplojimas per peti reikalingas kaip variklis, taciau jei yra noras tobuleti, rasti kazka naujo ar atrasti atsakyma i klausima 'man kazkas cia nepatinka pas mane, tik nesuprantu kas ir kodel', tai be argumentuotos kritikos cia niekaip IMHO.