QUOTE(amarrile @ 2012 06 09, 14:48)
Giriamės iš turgaus parėję
Augaliukai dukrai,manau paauginus ras kur priglausti naujai formuojamai aplinkai.Visi augaliukai po penkis litus :ax
http://images15.fotk...lytes146-vi.jpg
Priekiniai du nutūpė pas mane kol kas.Likusiems teks įkurti paaugliukų darželį.Nepasitariau su pardavėja,gal juos teiktų perkelti į didesnius vazonėlius ir su jais suleisti į žemę
Vaizdeliai pas mane
Dėl antro kampelio,tai kreizi sumanymas-reikia tokios vanutės iš senų laikų,kai pirtyje naudodavom,labai tinktų medžiagiškai prie šiltnamio durų ir to gurbo
Grozis
QUOTE(bitutte:))) @ 2012 06 16, 15:52)
Man tai labai grazu, tik tu bijunu nekirpkite pasodinkite salia zemesni augaliuka
QUOTE(saridon'e @ 2012 06 17, 00:01)
va kad jos neturiu
atrodo kasdien su kauptuku: daržas - gyvatvorė -gėlynai... ir taip vienur, kitur pabaigi ir vėl iš naujo
Tik sufrezavo žemę ir lietus su kruša... vėl grėbliuką į dantis ir kapstai... 2-3 savaites po roundapo jau trini rankytes kad jau reik pirkt sėklas ir tada atrandi tokių brudų... darbai stoja...
Buvusi šeimininkė vaidino nerealią gėlininkę, bet neturėjo suvokimo kaip karpomos gyvatvorės (pasodinau ir pamiršau), visokių piktžolių, erškėčių pritempusi (ale gražu). Vien giliukus keliais šliaužiodama rinkau dvi paras iš pievelės, o kur dar stiklo šukės, plytų ar šiferio skeveldros kur tik kasi
toks jausmas kad namas ant savartyno pastatytas...
Na apie vištinykų ir gardelių griovimą net nekalbu...
Ir kad senukas pasislėpęs nuo savo "panteros" pasrėbdavo laipsnių liudija kalnai tuščių butelių ir skarbonkių prislėptų garaže, paukščių narvuose ir t.t. (išradingas diedulis buvo)
Na bet nesiplėsiu, trys mėnesiai kaip gyvenam ir tikrai neliūdna
Na jums neliudna dar tik 3 men , o mano mamai buvo neliudna net 3 metus
kas met visi atrodo isnaikinti sabakstynai atzeldavo
ir iki pat siol negali tureti dekoratyvines vejos
kaimynes pencininkes is abeju sklypu sonu tai tokiu geriu ten prizelusiu turi ,kas met i mamos skypa pleciasi
Linkiu apsisarvuot kantrybe , vistiek galu gale pasieksite savo rezultatu