Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 1 dalis

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 05 28, 16:43)
matosi toks kaspinėlis ax.gif ,o jei reikia,kad nesimatytų,tai reikia daryti mazgelį ir slėpti mirksiukas.gif

Kad nesimatytu kaspinelio - reikia paslepti mazgeli, galima deti izsegima http://www.ambergift...ures/CL 2 .jpeg
arba verti ant gumos ir velgi paslepti mazgeli, tik pries tai mazgeli patepti klijais, kad neisslistu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, šiek tiek patobulinau savo karolius buvo taip:
user posted image
O dabar yra taip:
user posted image

Ir dar vienus sunarpliojau, bet čia nėrimas kartu su biseriu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gelyter @ 2006 05 29, 00:33)
Wisu mamyciu darbeliai super truksta zodziu  first.gif  as ir apsineriau karoliukus  smile.gif  bet dabar rejkia suverti ant juosteles ,o juostele per stora ir nelenda  frusty.gif  ant siulo nenoriu vert  blink.gif  taj kajp prakist man ta  juostele  g.gif  ax.gif ??

Paimi adata su siulu, padarai mazgeli ir prakisi po juosteles krasta, o tada jau veri karoliukus ax.gif Tikiuosi, kad paaiskinau suprantamai rolleyes.gif

As ka tik pabaigiau komplekteli daryt rolleyes.gif
Ryt idesiu nuotrauk.
Dabar einu miegot smile.gif

Visu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(dekr @ 2006 05 29, 12:13)
Šaunuolės, darbštuolės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O man tie kaspinėliai irgi labai jau romantiškai atrodo. Aš manau, kad karoliukus bandysiu dėtis taip, kad kaspinėlis liktų ant šono (jei tik laikysis šitaip)  biggrin.gif . Turėtų labai  thumbup.gif  atrodyti  biggrin.gif .

Man irgi kaspinėliai labai labai patinka, tik iš praktikos žinau, kad atlasiniai ir panašūs labai slidūs ir "nori" atsirišti bigsmile.gif , todėl aš naudoju iš organzos. Siauras kainuoja - 1lt metras. Atrodo klasiškai, spalvų įvairovė ir nėra tkoie slidūs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2006 05 28, 20:33)
*MONAMI* - man čia toks klausimėlis iškilo, o nešiojant apyrenkę ar vėrinį, ta juostelė neatsiriša  g.gif

reikia daryti dvigubą mazgą ir tada kaspinėlį,nes apyrankė gražiai užvažiuoja ant rankos mirksiukas.gif

QUOTE(Kozete @ 2006 05 28, 22:59)
Na, šiek tiek patobulinau savo karolius buvo taip:

Ir dar vienus sunarpliojau, bet čia nėrimas kartu su biseriu:

man patobulinti gražiau ax.gif

ir tie antri thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(upytele @ 2006 05 29, 12:19)
Man irgi kaspinėliai labai labai patinka, tik iš praktikos žinau, kad atlasiniai ir panašūs labai slidūs ir "nori" atsirišti bigsmile.gif , todėl aš naudoju iš organzos. Siauras kainuoja - 1lt metras. Atrodo klasiškai, spalvų įvairovė ir nėra tkoie slidūs.  ax.gif

bet tie iš organzos labai susigadina kol pertrauki visus karoliukus doh.gif
Atsakyti
Na,mano nuomone,visgi apyrankė suverta ant gumytės - praktiškiau,nereikia baimintis,kad atsiriš ir užsidėti patogiau.

Štai viena iš maniškių user posted image
Atsakyti
Dar parodysiu dovaną vyro seseriai - nertų karoliukų mados propogavimui Vokietijoje bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 05 26, 21:04)
ax.gif  mirksiukas.gif

yra dekupazo tema ten visko daug parodyta ir parašyta mirksiukas.gif

radau kažką panašaus

Va net ir pasakoti nereikia smile.gif
Principas ir priemones tokios pacios kaip su servetelemis.Norima paveiksliuka galima imti ne is serveteliu, o atsispausdinti su printeriu ant paprasto popieriaus. ax.gif
Tada ant odos arba medziagos priklijuoti ir kaip aprasyta prie dekupazo sendinti. Galima padaryti su kokiu nori paveiksliuku, tik reikia fantazijos...
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2006 05 30, 14:10)
4u.gif

blush2.gif  o su kuo klijuoti? ar cia ar seip ar taip tokie darbeliai lietaus ar vendens bijos? popierius gi nepatvarokas gan..  doh.gif  blush2.gif

Paprastai darant dekupažą paviršius padengiamas akriliniu laku (skirtu medienai ir keramikai) arba tekstiliniais klijais (jei tai aroma ant medžiagos).

aprašymas

dar vienas aprašymas
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2006 05 30, 13:10)
4u.gif

blush2.gif  o su kuo klijuoti? ar cia ar seip ar taip tokie darbeliai lietaus ar vendens bijos? popierius gi nepatvarokas gan..  doh.gif  blush2.gif

Galima klijuoti ir su servetelem skirtais klijais, ir su tekstiliniais. Kitais nesu bandzius, tai negaliu garantuoti, bet galima bandyt ir su kokiu momentu ar lipalu... O popierius turi buti padengtas laku. As pvz nulakuoju su akriliniu matiniu arba blizgiu laku... Per trejus metus dar nenusitryne... O i vandeni tai nemerksi ax.gif
Atsakyti
as savo karoliukus patalpinau My Webpage Vartotojas: mazzyla, slaptazodis: jmm3
Atsakyti
Iš serijos „Nertinukų ir veltinukų draugystė“ friends.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti