lygiai 5min gi stori siulai 2 nr vaselis ir karoliukas tik 1 cm skersmens, o kol radau 15 diiiideliu burbulu po sendaikcius 3 valandas nershiau tad keletui verimu turiu atsargu
o stai mano apyranke, verini teko ishardyti nes kliurka pasitaike, bet vakarop bus pataisytas
Apejau Siauliuose visus uzkampius , dar karoliu yra priesais Aukso gija praso uz juodus 4lt, o dar yra nauju Eurokossprie turgaus ten 50% nuolaidos jei negaila pinigeliu o siaip vazinejau po uzkmpius ,centras jau isluotas
Manikiūras... pedikiūras... makiažas... O vaikystėje- kaspinėlį pasirišai ir jau gražuolė.. ech....
Ir as pabandziau apnerti karoliuka, tik man kazkodel ta puse kur jau siaurinama gaunasi su tarpukais, Stengiuosi ir sutraukti , bet vis tiek man kazkaip ne taip gaunasi. Gal ka negerai darau
neprofesionale, bet patarsiu, as ziuriu ka kuo mazesnes kietos kilpeles butu nes vos didesnes tuoj tarpai ir uzmesta siula ne per 2 kilpeles pertraukiu, o per viena....jhei ka nors supratai is mano nupasakojimo
čia šiokia tokia informacija karoliukų apnėrimui ieškotojoms Vilniuje.
tikrai išnaršiau visą miestą ir ne vieną kartą. nieko labai gero neradau. Erbio parduotuvėje radau kaučiukinius vaikiškus karoliukus ir apyrankę. dydis labai neblogas, ir kainuoja rinkinukas tik 1,50 lt., bet net apnėrus jaučiasi gumos kvapas. nėra labai bjaurus, bet jaučiasi. jie žinote, tokie kaip vaikiški šoklūs kamuoliukai. gal su laiku išsigaruos.
dar toje parduotuvėje nusipirkau girliandą plastmasinėmis lemputėmis. viso 21 rutuliukas. kainuoja 3 lt. raudonos spalvos. nusignyba nesunkiai. skylutė pasidaro įkaitintu virbalu ar vinimi. apnertas atrodo gražiai, bet kiek didokas. neapnerto skersmuo 23 mm., o apnėrus jau 26 man gaunasi. tom, kurios norėtų didesnių bumbulų tikrai tiktų.
o aš pati darau minkštus iš sintepono. išsikerpu kvadratėlį, susuku į rutuliuką ir kietai apveju siuvimo siūlu. veju kaip vejame į kamuoliuką, siūlų daug, kietai, kol gaunasi apvalus karoliukas. sugaištu apie 5 min.