Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 1 dalis

As bandysiu siandien nerti 4u.gif
Atradau lobi, kur galima nebrangiai ir VISOKIAUSIU karoliu nusipirkti, galima ir vnt, visokiausiu virveliu, susegimu ir pan.
Pvz kainos, virveles metras 1lt, o uz burbuliukus vnt mokejau 69 centus, galima pasirinkti dydzius ir spalvu, as pirkau pigiausius.
Tai kam idomo, tai parduotuve Vilniuje Pylimo g., vadinasi Jurates akmeneliai.
Einant Traku g i Pylimo g, sankrizoj i desine ir kelis metrus i prieki reikia paeiti.
Tikrai didelis pasirinkimas visko bigsmile.gif
Atsakyti
o as tai sumasciau is kur karoliu gaut biggrin.gif nutariau si savaitgali pati juos pasigaminti.. manau visos zinot toki dalyka kaip PAPIER MACHE (popieriaus mase sumaisyta su pvz klijais), tai karoliuku cia galima pasidaryti kokiu tik norit thumbup.gif ir islaidos minimalios smile.gif as tai darau taip: susikarpau arba susiplesau smulkiai popierines serveteles (arba tualetini popieriu), pasidarau "klijus" (darau tokius: miltai ir vanduo, tirstumas tureu but mazdaug kaip blynams), ir tada jau darau ka noriu biggrin.gif aisku karoliu dar niekada nedariau, bet si savaitgali bandysiu daryt.. o po to apnerinet juos.. tai tiek ax.gif
Atsakyti
Aš verius juos ant žilkos, o dėl tarpų, tai man labiau patinka, kai tankiai jų pridėta 4u.gif
Arba gražu, kai peršviečiami karoliukai į tarpus įdėti, bet niekur jų nerandu verysad.gif
Radau vienoj parduotuvėj (dėvėtų drabužių) bliuskutę su daug daug gražių karoliukų, bet kaina 16Lt. doh.gif Prašiau nuolaidos, tai neduoda unsure.gif Čia "Pasaulio drabužiuose" sakė, kad duoda nuolaidos su tom tokiom mėlynom kortelėm. O aš jų tik tris turiu. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2006 05 11, 10:24)
mergytes o kokius shniurelius jus naudojet? pachios neretes ar kokius pirktinius naudojat?  g.gif
planuoju ir ash karolius nert  lotuliukas.gif

Naudoju ir pirktines: kaspinėlius, odines ir kt. Neriu ir pati, ir dar iš dviejų siūlų su pirštais blush2.gif nu nemoku paaiškint, pinu (tos gražiausiai atrodo).

O dėl Palomina idėjos g.gif , gal ir nieko, bet tik tamsių spalvų karoliams, nes šviesūs visgi tepasi blush2.gif (prakaitas, dulkės, krempudros lotuliukas.gif ) tad plauti nebgalmės laugh.gif wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2006 05 11, 10:46)
o as tai sumasciau is kur karoliu gaut  biggrin.gif nutariau si savaitgali pati juos pasigaminti.. manau visos zinot toki dalyka kaip PAPIER MACHE (popieriaus mase sumaisyta su pvz klijais),

Aš tai kitu būdu karoliukus "dariau" . Iš vaiko pasiėmiau modulino (panašiai kaip plastelinas, bet sukietėja kaip akmuo). Tai pasidariau rutuliukų, padariau skylutes vidury ir apnėriau biggrin.gif . Žinoma, jeigu sugalvosi tuos karolius plauti, tai nžn kas gausis- už pasėkmes neatsakau lotuliukas.gif .
Tik man niekaip nesigauna gražiai ir lygiai apnerti sad.gif kai pradedu mažinti, kažkokie dideli tarpai gaunasi doh.gif .

Beje, šiandien žiūrėjau laidą "..nuo...iki" tai vedėja buvo su auskarais- gėlytėm. Man pasirodė kad jie yra nerti g.gif

O čia mano karoliai blush2.gif
user posted image

Atsakyti
mane irgi tie suktinukai domina g.gif kaip jie taip standžiai susukami g.gif

beje labai šaunūs karoliai mirksiukas.gif
Papildyta:
KAIP JUMS TOKS RINKINUKAS ax.gif
user posted image
karolius galima taip
user posted image
ir taip ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 05 11, 19:13)
thumbup.gif  O tuos "suktinukus"(rodos taip vadinasi) pati darei,ar pirkai????????  Kaži  g.gif  kaip jie daromi????  g.gif

Suktinukus pati dariau. Darosi labai paprastai: pirkau juostelę 0,7 cm pločio ir tiesiog paprastai tarp pirštų sukau, o kad neiširtų tai užbaigimo galą šiek tiek patepiau PVA klijais blush2.gif . Klijai persigeria ir į gerąją pusę, bet kai suveri nelabai ir matosi rolleyes.gif , o jeigu dar karoliukais apsiuvinėt tai ir iš vis nesimatytų 4u.gif .

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 05 11, 19:43)
mane irgi tie suktinukai domina g.gif kaip jie taip standžiai susukami g.gif

beje labai šaunūs karoliai mirksiukas.gif
Papildyta:
KAIP JUMS TOKS RINKINUKAS ax.gif
user posted image

Labai gražūs karoliai thumbup.gif. Aš dabar irgi melsvus neriu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 05 11, 22:50)
Labai  thumbup.gif  gražu  MONAMI !!!!!!!!!

ax.gif labai ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2006 05 12, 16:02)
Labai gražūs karoliai  thumbup.gif. Aš dabar irgi melsvus neriu  ax.gif .

mirksiukas.gif aš ružavus pradėjau ax.gif

QUOTE(*Bambolina* @ 2006 05 12, 18:51)
Sakykit, o kokio dydzio vaseliu neriat?

aš apnerinėju irisiniais siūlais ir vašelio nr 14-0,9mm ax.gif man labai geras ir patogus ax.gif
Atsakyti
Cia mano darbai 4u.gif
Bet as neneriau, o sukau ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sukau su siulais, su kuriais suvineju kryzeliu ax.gif
Tepiau puse burbuliuko klijais ir sukau iki puses, po to kita puse tepiau ir vel sukau.
Bet sunkoka, nes viena puse gerai gaunasi, o kita kai apsuku burbuliuka, siulas negula. Bet tada galima dveju spalvu siulus imti ir tada tvarkingai gaunasi ir graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
kadangi neradau diidelio karoliaus tai ji bandau pasidaryti: iprasta apneriau paciais storiausiais siulais, tokia spalva kaip ir visi kiti apnerti, ir tada dar karta ta pati apneriau irisu ax.gif ryskiai padidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 05 13, 22:26)
ax.gif aš dar vieną rinkinuką sumeistravau ax.gif ,bet foto bus rytoj tongue.gif

kaip noriu pamayti foto user posted image
Monami, per rankdarbius įvairius įvairiausius pas mus retai beužsuki user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 14 gegužės 2006 - 06:46