Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 1 dalis

Man tai to pirmojo galiuko nelieka,nes jį apneriu kartu su pynute.
Atsakyti
Sveikos,
MONAMI, labai gražu. Aš tai nusipirkau karolių iš Eurokoso apyrankės buvo po 99ct., o karoliai tokie stamboki už 2Lt. tai apnėriau irisu, bet verysad.gif neturiu su kuo nufotkint...... Tik man kažkodėl truputuką persišviečia tų karolių spalva g.gif
Atsakyti
Ir aš pabandžiau
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 05 gegužės 2006 - 21:51
bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif wub.gif Šaunuolės MONAMI ir rim@. Labai gražūs darbeliai thumbup.gif .
O aš va mūsų darbelių temoje prisigyriau blush2.gif ir čia pateršiu eterį, savo paskutiniu variantu Veltinuku ir Nertinuku draugystė ax.gif :

user posted image

Kaip jums toks variantas blush2.gif ? A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 05 gegužės 2006 - 21:56
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 05 06, 12:00)

merginos reikia jūsų nuomonės  4u.gif  kaip jums atrodo kaip žiūrėtųsi nemaži burbuliai apverti biseriu, yra 3 dydžių karoliukai  ir suveriau juos maišydama tarpusavyje su poros cm atstumu vienas nuo kito, tačiau  panaudoti jie būtų ne kaip karoliai, o kaip diržas, įverčiau į džinsinį sijonuką ir perriščiau ir palikčiau kabėti laisvus galus..... ar čia būtų visai  schmoll.gif  mastau.gif nekas

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laisvė fantazijai!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
užkrėtėt ir mane tais karoliais doh.gif
pasirodysiu ir aš savo pirmus narpliojimus blush2.gif ax.gif

user posted image

iš arčiau...
user posted image
Atsakyti
Beje dar idėja ką galima apnerti.
Mačiau gana nebrangiai pardavinėjo medinius masažuoklius nugarai.
Nu pamenat, vaikystėj vos ne kiekvienuose namuose toks buvo tongue.gif
Toks ilgas su daug daug medinių rutuliukų. Tai kai pamačiau, pagalvojau, kad apsinert būtų galima tokius, arba karoliukais apipint lotuliukas.gif
Tik kad rutuliukai tie buvo ne apvalūs, o tokie truputėlį pailgi, tai ir nepirkau kol kas. Palikau apmąstymui šį dalyką biggrin.gif
Atsakyti
Kiek grožybių prisinėrėt wub.gif

Mano tai pirmas blynas toks. Nešiojau vieną dieną, iširo viskas ir nutrūko siūlas biggrin.gif

O dabar tokius apneriu smile.gif Tik vargas į apnertus karolius tą siūlą grūst doh.gif Planuoju dar salotiniais karoliukais apsiūt smile.gif
Atsakyti
nu va parodysiu ir as savo karolius blush2.gif dar nebaigiau, bet jauciu kad ir pati tokius deciaus tongue.gif
user posted image
P.S. ir mano cia pirmas blynas (bet turbut visos ir taip supratot biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yurgita: 08 gegužės 2006 - 02:11
Sveikutes smile.gif jungiussi ir as prie jusu burelio ,nes taip pat nerineju .Nuejau i siulu parduotuve nusipirkau ilgus karolius ,sumokejau 2.5 lt. ir pabandziau apnerti. Nuneriau tris pynutes ,jas sujungiau i apskritima ir taip neriau apskritima iki karoliuko dydzio ,paskui pradejau megsti i virsu ,kas antra aki , kad gautusi tokis sienele , pamezgusi idejau karoliuka ir mazindama baigiau nerti . Stai tokia mano patirtis 4u.gif
Atsakyti
o cia jau galutinis variantas blush2.gif user posted image
4u.gif
Atsakyti
Yurgita, labai gražūs karoliai wub.gif

O tarp kitko, nebandėt karolių apmegzt (tema apie nertus, na bet visgi...)? Apmezgimas gal kiek lengvesnis, reikia nunerti stačiakampį gabaliuką ir kažkaip jo siūlų galus sutraukti biggrin.gif Paaiškinimas nekoks, bet gal kuri supratot ax.gif
Atsakyti