Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, IV

QUOTE(jot.ka @ 2012 06 15, 15:10)
joo, šitas puslapis man idėjų ir puikių nuorodų šaltinis, gerai kai gali ne tik pažiūrėt, bet rast užuominų, kurios veda tolyn, gilyn. ir šitą rykštenę turiu smile.gif, apsižiūrėjau, kad prisipirkau augalų, kurie antroje vasaros pusėje ir rudenį bus savo stichijoje, tai kaip ir laukiu rudens  biggrin.gif , nors tegu dar ir vasara pabūna.

o savo naujojo pirkinio foto nebus? gal būtų lengviau atpažint?

Foto kolei kas nebus, nes po 10 min. su šia ir iš daugiametes.lt gautomis gėlkomis (prie 15 min. pristatė, bet labai jau apčiulptą užsakymą... sad.gif ) išvykstu į sodybą. Ten gal ir prifotkinsiu visko. Jeigu bus ką... Tad iki.

Atsakyti
Mano daugiametis gelynas - net tirsta nuo visko
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 06 15, 15:22)
Foto kolei kas nebus, nes po 10 min. su šia ir iš daugiametes.lt gautomis gėlkomis (prie 15 min. pristatė, bet labai jau apčiulptą užsakymą... sad.gif ) išvykstu į sodybą. Ten gal ir prifotkinsiu visko. Jeigu bus ką... Tad iki.

Bet tos gėlės su vazonais, tai atsiuntimas tikriausiai brangiai išeina, nes svoris nemažas? g.gif Nes aš irgi žvalgiausi į tą puslapį.
Atsakyti
žydėjimas ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
dar žiedų ax.gif

user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 17 birželio 2012 - 20:36
kaip tik žadėjau ir aš įkelt foto tos susivėlusios žydrės smile.gif kokio aukščio ji pas jus?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 17, 21:36)
dar žiedų ax.gif

Na ir grožiai thumbup.gif
Atsakyti
Mėgstu daugiametes gėles, nes nereikia kasmet sodinti, labai gerai jos alpinariumuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 06 15, 21:44)
Bet tos gėlės su vazonais, tai atsiuntimas tikriausiai brangiai išeina, nes svoris nemažas? g.gif Nes aš irgi žvalgiausi į tą puslapį.

Nuo svorio nepriklauso. Tiesiog 24 Lt už pristatymą ir tiek.

Pas mane štai tokia istorija gavosi su daugiametemis.lt. Pristatė 1/3 (1/3 sudaro daugiau nei 10 gėlių) mažiau nei buvo užsakyta. Nors prieš tai telefonu patikino, jog turi viską, apart, 1 gėlikę. Įsimylėtojo šiloko irgi negavau. Gėlių kokybė įvairi, bet šiaip jau, tikrąją kokybę bus galima įvertinti vėliau - prigis/neprigis, nunyks/nenunyks ir t.t., ir pan. Beje, penktadienį jųjų telefonas iki pietų buvo atjungtas, o po pietų jo nekėlė. Tokie dalykai.
Nekomentuosiu kolei kas šio įvykėlio.

Sodyboje nebuvau mėnesį, tad gėlynų vaizdelis mane stačiai pritrėškė. Tiek gerąja, tiek blogąja prasme. Saulakis neturėtų būti 1.5 m aukščio. Bet yra. Viskas, sakyčiau, persiklestėjo. Na, ne viskas, perdedu kiek, bet keletas peraugusių šprotų yra. Naujajame (pagrindiniame) gėlyne įsikūrė kurmis. Be komentarų... Šilokus užpuolė kažkokia kvaraba - ant žiedų voratinklis, o jame kirmėliukės. Ačiū Dievui dar ne visus žiedus nuėdė. Gera žinia ta, kad atsitraukus nuo gėlyno per 3 m, viskas atrodo visai neblogai. Kažkas žyyydi. Kažkas ruošiasi sprrrogti. Niekas nenori mirti. smile.gif Kai prisiruošiu, įmesiu vieną kitą foto.

Atsakyti
kurmis.....kaip su juo tarsitės?smile.gif pas mane gėlynas kabo virš požeminio metro tinklo, tunelių tuneliai, džiaugiuosi kad kol kas neverčia kalnų, o tik paviršiuj iškelia bangas, bet jei pradės versi taip kaip darže tai nežinau, ko reiks griebtis. į spąstus neina, dujų kamera veiksminga lygiai vieną dieną.. bet kol kas stengiuosi nesinervint, nors sunkiai sekasi, kai kasdien reikia eit žiūrėt ar neišvertė kokio šviežio augalo iš klumpių.

kita bėda šiemet amaras, visoks koks tik yra, šilokau ir nuo jų susisukę, ir dalies žiedų nelikę jūsų minėto vikšro dėka, amaras sėdi net ant avižuolės lapų, jau nekalbant apie monardas, kraujažoles, astrancijos išvis matyt delikatesas, net juodžolė ir ta aplipus. taip nemėgstu chemijos, bet nežinau ko gero teks ginkluotis, taip kaip šiemet pas mane dar nebuvo.
Atsakyti
Nuo rožių pumpurų kantriai rinkau, bet daugiau nuo kitų nesiruošiu rinkti. Tegul mitybos grandinė padaro savo. Tik truputį kantrybės reikia.
Atsakyti
su rožėmis pas mane nevienodai, va senovinė Mme. Plantier vikšrų gerokai nuniokotais žiedais, o šalia bent trys angliškų Falstaff krūmai gražut gražutėliai, nė vieno vikšro. kodėl g.gif . aš aišku džiaugiuosi, kad jos sveikos, bet kame skirtumas?
Atsakyti