QUOTE(vi_ @ 2012 07 20, 13:03)
<...> kokie pasikeitimai jūsų pačios darželyje? Juk jis orientuotas į liepą-rugpjūtį, tad turėtų būti, kas ne dieną po naujieną. <...> Rykštenė, pvz., gal jau žydi?<...>
Ir dar. Vienoje iš nuotraukų apie jūsų mamos gėlyną lyg ir įžiūrėjau Pševalskio gaurę. Taip? Ne? Jei taip, tai sekantis klausimas būtų jūsų mama kartais ne Černobilyje įsitaisiusi?
Ten gi kokių 5 m skersmens ir 3 m aukščio jau net ne gėlė, o cielas padaras! Įtariu, kad jis prabėgančiomis katėmis užkandžiauja... O kaimynai nedingsta, ne?
pasikeitimus savam kieme pamačiau, nes nebuvau namie cielas 4 dienas
, radau pasiutusį kurmį, pravagojusį mano kvietkus, ežiuoles gulinčias, bet žydinčias, užtai pūslenis, tas paprastas laukų krūmas, kurio nereiklumas tiesiog pavydėtinas,gyvena paskutines dienas, dabar radau išlaužtas kelias dideles šakas, o prieš išvažiuodama dar buvau iškirpus gal pusę pernykščių šakų, žydėjo klestėjo ir va, ėmė ir nudžiūvo. ne bėda, jau planuoju, kas ten naujo iš daugiamečių tilps, ir aplamai bręsta mintis, krūmus iš ten išgyvendint, paliekant tik hortenzijas. toliau bręsta sąmokslas prieš rožes, nu negali jos pas mane niekaip augti, vėjas vėl krūmus išlaužė iš pat pagrindo, ir ką, stovi vienas stiebas, trys guli, kam man toks nesusipratimas, o dar ir kokio bieso aš jas pirkau??? sako jei susirgai rožių liga tai amžiam, nieko panašaus, nemėgau jų iš pat pradžių, bet va vieną žiemą pramirkau rožininkų puslapiuose, užsikrėčiau meile gėlių karalienei, o dabar nežinau kur ją dėt, ne mano kvietka, man laukinių reikia
. iš maloniųjų atradimų - žydinti kraujalakė 'pink tana', maloniai nustebau, pirkau dėl meilės kraujalakėms apskritai, bet tai ką pamačiau gyvai, man labai patiko. rykštenė dar nežydi, saulainės nedžiugina, mažosios nei didėja, nei gausiau žydi, vaizdo nulis, o 'rubinscwergas' nė nesimato žiedų. žodžiu, to tikrojo vaizdo dar nėra. pradeda kemeras žydėt, bet vėlgi, dar fotosesijai anksti.
O su gaurėm yra taip, ten auga dviejų rūšių, viena karpytais lapais, kita plokščiais. ūgis koks 2m su trupučiu, plotis gal 3m, įspūdingi augalai, bet tik kol vasara tokia šlapia ir vėsi, kai normaliai plieskia saulė, tai gaurės atrodo kaip skudurai, deja.
kaimynai visi ir suskaičiuoti, nieko netrūksta