Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, IV

QUOTE(jot.ka @ 2012 07 19, 21:17)
paviešėjau pas mamą sode :

labai gražus kampelis wub.gif o kairiame kampe karpažolė?
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 07 19, 20:25)
Vaje... Kas čia per krūmas-apvalumas? Ir tas violetinis? Nejau astras juodasis? Nors gal ir ne. Ežiuolę, vaisginą ir bulves atpažinau šiaip taip. smile.gif

krūmas karpažolė, man irgi neįtikėtinai graži, astras 'Lady in black, o bulvės kur???smile.gif
Papildyta:
dar vaizdelių :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jot.ka: 19 liepos 2012 - 20:34
jot.ka, nuostabūs išpuoselėti gėlynai - akis pailsi juos apžiūrinėjant wub.gif

visai linksmas žaidimas "surask bulves" lotuliukas.gif bulvės matosi už keliuko g.gif

o kiek maždaug karpažolei metų? turiu du krūmelius, tik jie dvimečiai ir iki apvalių burbulų dar toli gražu, nors ir labai intensyviai leidžia naujas šakeles, o kai žydi iš vis nuostabu - šviečia iš toli wub.gif

http://public.fotki....karpaol-21.html

http://public.fotki....arpaol-111.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 19 liepos 2012 - 20:36
paskui bulves ir aš pamačiau smile.gif o karpažolė mamos kitokia, jos lapeliai margi, nors žydi taip pat. aš turiu tokią kaip jūsų, ir jau nemaža, gal keturmetė, bet manoji tokia kupeta darosi, kaip apvožtas bliūdas, o mamos toks tobulas kamuolys, nei vėjai nei lietūs jos neišguldo. o pati karpažolė tikriausiai keturmetė arba trimetė.
Papildyta:
o čia ta mano manymu gigantinė matrona, apie kurią rašiau prieš porą savaičių, lapai delno dydžio, čia įrodymai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
jot.ka mega_shok.gif wub.gif wub.gif wub.gif
žinant, kad atžalos linkusios praaugti mamas, negaliu net įsivaizduoti kokio grožio bus Tavasis sodas bigsmile.gif
QUOTE(jot.ka @ 2012 07 19, 21:29)
dar vaizdelių :
user posted image

O kokia čia grožybė, kairiame kampe apačioje? Neseniai ji kaip tik buvo kritusi į akį literatūroj, bet visai pavadinimas neužsilaikė atminty, kažkaip pagalvojau, kad pas mus turėtų prastokai gyvuoti, bet čia žiūriu tiesiog klesti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 19 liepos 2012 - 20:52
QUOTE(mumrikas @ 2012 07 19, 20:34)
jot.ka, nuostabūs išpuoselėti gėlynai - akis pailsi juos apžiūrinėjant  wub.gif

drinks_cheers.gif šaunu ir miela, kai žmonės sugeba žemės lopinėlį paversti rojaus kampeliu thumbup.gif
Atsakyti
ir man smagu kai komplimentai mamai pareina biggrin.gif , būtinai perduosiu visas pagyras, tikrai jos sode man tokia atgaiva, tokia palaima būti wub.gif

bitule, ten akantas, dar vienas gigantas, jam jau trečia vasara, su kiekvienais metais tik gražėja, o dirva berods jam reikalinga laidi, daugiau kažkokių kaprizų lyg ir neturi g.gif
Atsakyti
pas leliumai mačiau akantą gyvai ir iš tikrųjų super galingas ir įspūdingas augalas - aišku man bais jo prisireikė doh.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif kaip čia galėjo atsitikti, kad man jis niekad prekyboje po akimis nepasimaišė g.gif , o specialiai ir neieškojau, nes buvau susidariusi vaizdą, kad turėtų sunkokai žiemoti. Bet jau kaip man jo dabar reeeeikiaaaa biggrin.gif

jot.ka labai ačiū, kad pasidalinai mamos lobynais 4u.gif , ir maišo komplimentų čia neužteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 07 19, 21:45)

Matrona tai gerai palepinta ir figūros nesižiūri. smile.gif O žiemą mama iš jos dar ir malkelių galės pasidaryti. smile.gif
Ten tose nuotraukose lyg ir marmeladinę heucherą įžiūrėjau. Ar pasivaideno?
Ir dar. Tiek daug įdirbtos, bet neužsodintos žemės tarp gėlių. Kodėl?
Nuotraukose akantas labai gerai su matrona susišaukia. Idiliškas vaizdelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi_: 19 liepos 2012 - 22:23
Jot.ka, gražus ir išpuoselėtas gėlynas wub.gif thumbup.gif

Matrona įspūdinga bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū, dedu visus komplimentus mamai į maišą smile.gif. Marmeladinės heucheros, būtent tokios kaip pas mudvi pas mamą nėra, bet turi dvi iš rausvai rusvų serijos, viena tai tiesiog rožinė, kita iš heucherelių, tokia rusva, ir baltai žydinti. Ir aš tokią turiu, bet jau anksčiau rašiau, pirmamečiai augalai, o dydis lyginant su manosiomis antrametėmis....
Gėlynai mūsų abiejų liga smile.gif, susiėję vis gvildenam, ką perkelti, ką iškelti, ką atkartoti, ir kokiais atstumais viską sodinti, pamažini - sezono gale jau žiūrėk viskas lipa, išlaikai didesnius - tai iki rudens būna tarpai. Žodžiu, čia dar taip pat viskas paieškų stadijoje. Ir dar minėjo, o ir rodė, kad augalai nuo per artimos kaiminystės verčiasi, gula, ieško sau erdvės, bet gal kaip tik tankiau susodinus nebebūtų kur virst, o gal dar neatrasti tinkami kaimynai, kurie siluetais draugautų ir persipintų, o neaplenktų. Va pvz jos astras Lady in black' turi gana daug vietos šalia, sako, kad jis viską nustelbia, šalia augantis plačiavarpis guli. Didesniajame gėlyne ežiuolės mažutės, neprasibrauna pro vešlesnius augalus. Tai va čia mums dar neišaiškintas klausimas ir neatrastas kelias, kaip viską suderint, kad ir augalas būtų vešlus ir gėlynas netuščias. O dar pavaikščioję po sodus, padarėm išvadą, kad pas mamą dėl vešlumo sumažėję žiedų, kaimynystėje augalai kokiu trečdaliu smulkesni, bet užtai žiedų daug gausiau.
Atsakyti