Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, IV

QUOTE(vi_ @ 2012 07 12, 19:14

Dabar jūsų eilė reportažams su pasipasakojimais. Ir čia ne vieną [cool.gif
jot.ka[/b] liečia, visas prašyčiau. smile.gif Juk turit gėrybių visokiausių ir jų jums aiškiai dar per maža, taigi ir planuojasi kažkas. O jei manot, kad neturit, tai gerą rakursą išlaužius ir 3 paprasčiausios gėlytės gali pasirodyti, tartum kita planeta. smile.gif

labas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
daznai skaitau jusu tema ,pagalvojau kad ir man kliuva sitas ispejimas g.gif
as turiu tik toki varijanta jei kam idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingomina: 12 liepos 2012 - 20:44
QUOTE(jot.ka @ 2012 07 12, 16:59)
šiaip ir ežiuolės ir saulainės saulės mėgėjos, pavėsy manau mažiau žiedų būtų.

panasiai ir galvojau 4u.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 12, 17:22)
Tiesą sakant, tai taviškei tamsumo galėtų būti ir daugiau, sodinčiau, kur daugiau saulės gautų  mirksiukas.gif

O tai gal as klystu g.gif Kazkaip buvau isitikinus, kad pavesyje augdama ji tamsesne bus, o labiau sauleje-daugiau zalia. Klystu? pasimeciau dabar jau tikrai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 12 liepos 2012 - 20:45
QUOTE(vi_ @ 2012 07 12, 20:40)

vo, dabar aišku, o nesusikalbėjimas liko kažkaip dėl to, kad maniau jog akmenynė lieka tarp ausų, toje pievelėje, apie gėlynų išsiplėtimus ir lygiagretumus vienodai susikalbėjom, nors ir sunku internete tai padaryt, užtai linksma  biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elar @ 2012 07 12, 20:44)

O tai gal as klystu  g.gif  Kazkaip buvau isitikinus, kad pavesyje augdama ji tamsesne bus, o labiau sauleje-daugiau zalia. Klystu? pasimeciau dabar jau tikrai   doh.gif

šiaip pas mane esantys bordo lapais augalai ant saulės yra tamsesni, o pavėsy atsiranda ir žalsvo atspalvio, tai manau, kad gali būt ir su blakėžude analogiškas variantas. nors pas mane ant saulės auga, o jauni lapai būna žali, pajuoduoja su laiku.
Papildyta:
Lingomina, kokia pas jus magnolija? kaip klimatas Švedijoje, skiriasi smarkiai nuo lietuviško?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jot.ka: 12 liepos 2012 - 20:57
QUOTE(Elar @ 2012 07 12, 21:44)
Kazkaip buvau isitikinus, kad pavesyje augdama ji tamsesne bus, o labiau sauleje-daugiau zalia. Klystu? pasimeciau dabar jau tikrai  doh.gif

Gana daug raudonlapių augalų būna tamsūs tik saulėje, o pavėsyje žaliuoja 4u.gif Aš turiu blakėžudę Atropurpurea, tai kai pernai auginau saulėje buvo visiškai tamsi, bet labai gelto ir džiūvo lapai, nors teoriškai turėtų ji ir saulėje augti, jei drėgmės užtenka g.gif Dabar perkėliau į pusiau pavėsį, tai auga gražiai, nei vienas lapelis nesusisuko, bet spalva labiau žalia nei bordo ir labai nestabili.
user posted image
Atsakyti
Dekui, padejusioms susivokti. doh.gif Reiskia man galva visai susisukus. Tikrai maniau atvirksciai lotuliukas.gif Pirmoke dar tik- dabar jau zinosiu ir pabandysiu apgyvendinti kur daugiau saules gaus bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 12 liepos 2012 - 21:03
blakėžudė 'black negligee' šiemet įsigyta. user posted image

ant saulės auga, tai išties, apatiniai lapai džiūsta, gal pusiau pavėsis būtų idealu jai.
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 07 12, 21:56)
Lingomina, kokia pas jus magnolija? kaip klimatas Švedijoje, skiriasi smarkiai nuo lietuviško?

apie magnolija ne ka galiu pasakyti,kai atsikrausciau ji jau gyveno ten.
o klimatas tas pats kaip lietuvoj.gal kiek ziemos siltesnes.netoli jug tera apie 500km.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingomina: 12 liepos 2012 - 21:34
Dar savo šiandieninį gludą parodysiu. Žadėjau juk. Tik vakare blicas suveikė, tad spalva gavosi kiek ryškesnė nei tikrovėje. Tikrovėje geriau.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 07 12, 21:12)
o jūs prie namo planuojat tokius takelius? nes jei gerai supratau, tai vi_ projektas vyksta sodyboje, kurioje ji negyvena kasdien. man asmeniškai tokiais takeliais kasdien vaikščiot nesinorėtų  biggrin.gif , padukam nepatogu, man  smile.gif , tai aš bevelyčiau namų aplinkoje kokią lygesnę dangą  ax.gif

na, takeliu gal nedarysim, bet nuogrinda aplink nama mastau is akmenu... nes neisivaidzuoiju kur juos daugiau sunaudoti- pas mus visas sklypas lyg zvyro karjeras. nu kokius tris sunkvezimius pririnkom, tai riogso dabar. ir kas karta kai ka nors kasu sodinu, dar po kibira akmenu prisideda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 13 liepos 2012 - 08:09
QUOTE(vi_ @ 2012 07 12, 18:52)
Nuo šunytės-agronomės ši tvora.

yra granulės (ar kažkas, dar dėžutės neatidariau) aplink augalus pabarstyti, kur atbaido šunis, kates. Aš nusipirkau, bet dar neišbandžiau. Reiks prisiruošt išbandyt smile.gif

Vi, gražus gludas. O jo dar liko turguj? Šian planuoju pavažiuot. Čia tuose 2-juose taškuose buvo ar kitur kažkur? ax.gif

Mano blakėžudė auga tarp medžių pavėsy, saulės gauna vakare. Lapai bordiniai, ne žali. Reiks pasirodyt kada nors, vis neprisiruošiu pafotografuot.
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2012 07 13, 09:34)
yra granulės (ar kažkas, dar dėžutės neatidariau) aplink augalus pabarstyti, kur atbaido šunis, kates. Aš nusipirkau, bet dar neišbandžiau. Reiks prisiruošt išbandyt smile.gif

Vi, gražus gludas. O jo dar liko turguj? Šian planuoju pavažiuot. Čia tuose 2-juose taškuose buvo ar kitur kažkur? ax.gif

Mano blakėžudė auga tarp medžių pavėsy, saulės gauna vakare. Lapai bordiniai, ne žali. Reiks pasirodyt kada nors,  vis neprisiruošiu pafotografuot.

Čia aš tik pirmamečius gėlynėlius nuo šunų saugau, o senių, manau, saugoti nereikės.

Gludą vakar paėmiau paskutinį. Bet kadangi papyliau marias susižavėjimo, visai galimas daiktas, kad šiandien atsiras ir dar vienas. Jei turės tik. smile.gif Aišku, kad veiksmas vyko 1 iš 2 taškų. Pas ją dar pamatysite tų gražiųjų ežiuolių. Kitą savaitę oranžinę ir aš nusigriebsiu.

Blakėžudę tai prašytume parodyti kaip nors. Prisiversti visada sunku, bet kai prisiverti, kaip gera palieka. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2012 07 12, 21:57)
Dabar perkėliau į pusiau pavėsį, tai auga gražiai, nei vienas lapelis nesusisuko, bet spalva labiau žalia nei bordo ir labai nestabili.

visai įdomiai atrodo bigsmile.gif

QUOTE(jot.ka @ 2012 07 12, 22:03)
ant saulės auga, tai išties, apatiniai lapai džiūsta, gal pusiau pavėsis būtų idealu jai.

gal dar ir vėjai nugairina wink.gif

QUOTE(Bagi @ 2012 07 13, 09:34)
Mano blakėžudė auga tarp medžių pavėsy, saulės gauna vakare. Lapai bordiniai, ne žali. Reiks pasirodyt kada nors,  vis neprisiruošiu pafotografuot.

ar ne ši kamputy matos? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 13 liepos 2012 - 08:59