Ka galetumete rekomenduoti dregnesniems plotams? Dabar ten vienoj pusej samanos ir kitoj pusej pelkynas
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 08, 15:46)
O, būtų labai smagu, jei atsirastų kas nors, kam pavyko Perovskia daugiamete LT sąlygomis padaryt
Na pas mane žiemoja jau dvi žiemas. O kaip bus toliau pamatysim.
QUOTE(Feniksas45 @ 2012 06 08, 16:45)
Knifofija, norėčiau pasiteiraut ar bruneros,, Jack frost,, labai opios , šiais metais nebesulaukiau atželiant , tai mąstau ar verta vėl įsigyt
Jos visai neopios, gal numirko pas tave, ar koks kirminas šaknis pagraužė. Jei žemėj lieka šaknelė ir ta suželia, tikrai neopus augalas. Mėgsta pavėsiuką.
QUOTE(Feniksas45 @ 2012 06 08, 17:20)
iki pietų būdavo saulutėj, bet vėliau paūnksnyje ,gal tas ,,velnias,,kurmis buvo po šaknim praėjęs ,ar grambuoliai , gal rudenį turėtumėt prekyboj ?
Turėsiu jų tikrai. Grambuoliai tikrai pridaro daug "škadų" man svogūninius kiškio kopūstus beveik visus sugraužė, matyt ir jiems patinka rūgštelė.
Daugiametes.lt man labai patiko puslapis, be abejo asortimentas, užsisakiau vieną dieną prieš mugę Klaipėdoje, tai gavau viską greitai ir transporto išlaidų jokių nebuvo , ką gavau, viskas labai gražiai auga, bet kad su bendravimu jiems sudėtinga, tai ir man taip pasirodė.
QUOTE(Feniksas45 @ 2012 06 08, 17:25)
nu kiškio kopūstai ir mano beveik visi patvarkyti ,liko nuspurę tokie keli , o taip gražiai žydėjo prieš metus tiesa, kaip dėl rūtenių ar neauginat?
Atsisakiau jų, nes be galo sėjasi Jei tik pražioplini kokį žiedyną nužydėjusi nuskint, tai paskui padėk dieve.
QUOTE(Morepink @ 2012 06 08, 13:17)
Ka galetumete rekomenduoti dregnesniems plotams? Dabar ten vienoj pusej samanos ir kitoj pusej pelkynas
Nelabai aišku, ko reikia - ar gėlių, ar krūmų, ar medžių?