Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, IV

Ka galetumete rekomenduoti dregnesniems plotams? Dabar ten vienoj pusej samanos ir kitoj pusej pelkynas doh.gif
Atsakyti
Kas nors turit ar matėte Lietuvoje Russian Sage (Perovskia atriplicifolia)?
Atsakyti
O, būtų labai smagu, jei atsirastų kas nors, kam pavyko Perovskia daugiamete LT sąlygomis padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 08, 15:46)
O, būtų labai smagu, jei atsirastų kas nors, kam pavyko Perovskia daugiamete LT sąlygomis padaryt  bigsmile.gif

Na pas mane žiemoja jau dvi žiemas. O kaip bus toliau pamatysim.
Atsakyti
Knifofija, norėčiau pasiteiraut ar bruneros,, Jack frost,, labai opios , šiais metais nebesulaukiau atželiant , tai mąstau ar verta vėl įsigyt verysad.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 08 birželio 2012 - 15:48
QUOTE(Feniksas45 @ 2012 06 08, 16:45)
Knifofija, norėčiau pasiteiraut ar bruneros,, Jack frost,, labai opios , šiais metais nebesulaukiau atželiant , tai mąstau ar verta vėl įsigyt  verysad.gif  g.gif

Jos visai neopios, gal numirko pas tave, ar koks kirminas šaknis pagraužė. Jei žemėj lieka šaknelė ir ta suželia, tikrai neopus augalas. Mėgsta pavėsiuką.
Atsakyti
iki pietų būdavo saulutėj, bet vėliau paūnksnyje ,gal tas ,,velnias,,kurmis buvo po šaknim praėjęs ,ar grambuoliai , gal rudenį turėtumėt prekyboj ? beje, gal rūtenių auginate raudonai ar žydrai žydinčių ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 08 birželio 2012 - 16:24
QUOTE(Feniksas45 @ 2012 06 08, 17:20)
iki pietų būdavo saulutėj, bet vėliau paūnksnyje ,gal tas ,,velnias,,kurmis buvo po šaknim praėjęs ,ar grambuoliai , gal rudenį turėtumėt prekyboj ?

Turėsiu jų tikrai. Grambuoliai tikrai pridaro daug "škadų" man svogūninius kiškio kopūstus beveik visus sugraužė, matyt ir jiems patinka rūgštelė.
Atsakyti
nu kiškio kopūstai ir mano beveik visi patvarkyti ,liko nuspurę tokie keli , o taip gražiai žydėjo prieš metus smile.gif tiesa, kaip dėl rūtenių ar neauginat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 08 birželio 2012 - 16:30
Daugiametes.lt man labai patiko puslapis, be abejo asortimentas, užsisakiau vieną dieną prieš mugę Klaipėdoje, tai gavau viską greitai ir transporto išlaidų jokių nebuvo smile.gif, ką gavau, viskas labai gražiai auga, bet kad su bendravimu jiems sudėtinga, tai ir man taip pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2012 06 08, 17:25)
nu kiškio kopūstai ir mano beveik visi patvarkyti ,liko nuspurę tokie keli , o taip gražiai žydėjo prieš metus smile.gif tiesa, kaip dėl rūtenių ar neauginat?

Atsisakiau jų, nes be galo sėjasi doh.gif Jei tik pražioplini kokį žiedyną nužydėjusi nuskint, tai paskui padėk dieve.
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2012 06 08, 13:17)
Ka galetumete rekomenduoti dregnesniems plotams? Dabar ten vienoj pusej samanos ir kitoj pusej pelkynas doh.gif

Nelabai aišku, ko reikia - ar gėlių, ar krūmų, ar medžių?
Atsakyti