QUOTE(jot.ka @ 2012 06 29, 10:30)
<...> palikau likimo valiai, norės įsikabins, a jei pavargo, tai ate, bus kitų.
Baisu... primena vyriškių požiūri į moteriškes.
Beje, monardos yra miltligės mėgėjos (vargšės... baisi jų laukia dalia
). Pesticidais ar kaip kitaip pagydomos gėlių ligos manęs negąsdina. Baisiau yra virusinė negalia. Jos nepagydysi.
Ačiū už vaizdingą santolinos charakteristiką neimsiu tokios ir darmai.
Dėl heucherų apsilapavimo teks pasikeisti nuomonę. Tai ir neatidėliosiu - keičiu.
Man vis kirba geografinis klausimėlis, jei ne paslaptis, kokiu būdu pajūrio gyventojai ant Rasos užtaikėte? Ir dar taip smarkiai...
Šeštadienį buvau pas draugę josios gėlyną patvarkyti (o gal gėliomaninės abstinencijos lomkes pamalšinti...). Ji dabar vienu ypu gėliomanijos 1-4 stadijose buvoja. Graudus vaizdelis... Gėlinė kakofonija jame nėra baisiausia. Galų gale, tai skonio reikalas. Didžiausia bėda yra gėlių nuolatiniame vedžiojime. Josios augaliukams nuo gausių pasivaikščiojimų netrukus užaugs kojos. Visi iki 1 yra gerai perpratę gyvenimo laikinumą ir pasidarę teisingas išvadas (norės įsikabins, a jei pavargo, tai ate, bus kitų), todėl nuo komposto krūvos visiems vis dar pavyksta išsisukti. Kadangi gėlių visada yra per mažai, buvau nutempta į artimiausią gėliataškį Rudaminos (toks nedidelis miestuks palei Vilnių) turgų. Nors gėlių jame mažiau nei vištų, avių, triušių bei baltarusiškų sausainių, gerai įsižiūrėjus, pavyko atrasti ir nugriebti vainikinę gaisreną (pati ant jos jau seniai esu akį padėjusi, bet niekur nerasdavau, o ir dabar ne sau radau), Matroną, tankiažiedį katilėlį, vilnotąją notrą, pūslenį, pūkenį, dar kažką. Mačiau dar veronikūnų, mandresnę ežiuolę, plautę, dar kažką. Paklausiau, kodėl neturi šeivamedžio, atsakė, kad nepopuliarus, niekas neperka. Vat ir prašom. Užtat petunijų buvo, nors vežimu vežk. Populiarios forever. Kaip kroksai (čia šliopansai, o ne gėlė kokia). Taigi, jei šeštadienį kas važiuosite pro Rudaminą, nepabrokykite ir užsukite. Jei ne gėlytę, tai bent vištukę įsigysite.