Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, IV

QUOTE(jediara @ 2012 06 29, 22:58)
Mylima kraujažolė ax.gif

ir ne veltui- nuostabiai graži wub.gif
Atsakyti
jediara, nuostabi kraujažolė biggrin.gif O manoji šią žiemą iššąlo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 06 30, 22:43)
jediara, nuostabi kraujažolė biggrin.gif  O manoji šią žiemą iššąlo verysad.gif

Ačiū. Keista, šiaip jos šalčiams atsparios

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 01, 14:22)

kokių dar kraujažolių turit? šita kartais ne tokia pat kaip mano? salmon beauty?
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 07 01, 17:00)
kokių dar kraujažolių turit? šita kartais ne tokia pat kaip mano? salmon beauty?

drinks_cheers.gif Taip, tai Salmon Beauty, ir dar auginu Sally

user posted image
Atsakyti
gražios visos, o skiriasi jų augumas?kero forma? man kuo toliau, tuo labiau norisi patikusio augalo auginti po keletą rūšių ir veislių, pamatyt kuo jis turtingas ir įvairus.
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 07 01, 18:01)
gražios visos, o skiriasi jų augumas?kero forma? man kuo toliau, tuo labiau norisi patikusio augalo auginti po keletą rūšių ir veislių, pamatyt kuo jis turtingas ir įvairus.

Net nežinau - visos panašaus aukščio, tik gal Salmon Beauty labiausiai kerojasi ir pradėjo anksčiau žydėti.
Atsakyti
Jediara, nuostabios kraujažolės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 07 01, 21:37)
Jediara, nuostabios kraujažolės smile.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 06 29, 10:30)
<...> palikau likimo valiai, norės įsikabins, a jei pavargo, tai ate, bus kitų.

Baisu... primena vyriškių požiūri į moteriškes. smile.gif Beje, monardos yra miltligės mėgėjos (vargšės... baisi jų laukia dalia sad.gif ). Pesticidais ar kaip kitaip pagydomos gėlių ligos manęs negąsdina. Baisiau yra virusinė negalia. Jos nepagydysi.

Ačiū už vaizdingą santolinos charakteristiką – neimsiu tokios ir darmai.

Dėl heucherų apsilapavimo teks pasikeisti nuomonę. Tai ir neatidėliosiu - keičiu.

Man vis kirba geografinis klausimėlis, jei ne paslaptis, kokiu būdu pajūrio gyventojai ant Rasos užtaikėte? Ir dar taip smarkiai... smile.gif
Šeštadienį buvau pas draugę josios gėlyną patvarkyti (o gal gėliomaninės abstinencijos lomkes pamalšinti...). Ji dabar vienu ypu gėliomanijos 1-4 stadijose buvoja. Graudus vaizdelis... Gėlinė kakofonija jame nėra baisiausia. Galų gale, tai skonio reikalas. Didžiausia bėda yra gėlių nuolatiniame vedžiojime. Josios augaliukams nuo gausių pasivaikščiojimų netrukus užaugs kojos. Visi iki 1 yra gerai perpratę gyvenimo laikinumą ir pasidarę teisingas išvadas („norės įsikabins, a jei pavargo, tai ate, bus kitų“), todėl nuo komposto krūvos visiems vis dar pavyksta išsisukti. Kadangi gėlių visada yra per mažai, buvau nutempta į artimiausią gėliataškį – Rudaminos (toks nedidelis miestuks palei Vilnių) turgų. Nors gėlių jame mažiau nei vištų, avių, triušių bei baltarusiškų sausainių, gerai įsižiūrėjus, pavyko atrasti ir nugriebti vainikinę gaisreną (pati ant jos jau seniai esu akį padėjusi, bet niekur nerasdavau, o ir dabar ne sau radau), „Matroną“, tankiažiedį katilėlį, vilnotąją notrą, pūslenį, pūkenį, dar kažką. Mačiau dar veronikūnų, mandresnę ežiuolę, plautę, dar kažką. Paklausiau, kodėl neturi šeivamedžio, atsakė, kad nepopuliarus, niekas neperka. Vat ir prašom. Užtat petunijų buvo, nors vežimu vežk. Populiarios forever. Kaip kroksai (čia šliopansai, o ne gėlė kokia). Taigi, jei šeštadienį kas važiuosite pro Rudaminą, nepabrokykite ir užsukite. Jei ne gėlytę, tai bent vištukę įsigysite. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi_: 01 liepos 2012 - 22:37
Įtariu, kad daugiametes.lt mūsų forumą skaito, nes ūmai pas juos atsirado Perovskia. smile.gif Gaila, kad nepatikima kompanija, norėčiau prisisakyti dar krūvą augaliukų, bet rankos jau nekyla.
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2012 07 01, 22:28)

nu va, dabar teisintis reiks... smile.gif taip taip taip, absoliučia augalomanija nesergu, nemėgstu popinti lepinti ir kitaip pataikauti augalams, todėl mėgstu kai sutariam be papildomų sąlygų smile.gif, jei būtų visi augalai nuo kurių pradėjau vis dar savose vietose, tai tikrai būtų dar didesnė kokofonija nei dabar, o ir vietos iš kur tiek imti??? smile.gif monardos kol kas gražios, žiūrėk gal visai joms bus gerai pas mane ir draugausim ne vienus metus smile.gif, bet kokiu atveju iškomandiruodama augalą į kompostą pirmiau paieškau jam naujų namųsmile.gif o pesticidai manęs negasdina, bet nelinkstu prie jų, galų gale yra tiek daug augalų, kurie veši be chemijos, tokių ir noriu pas save. santoliną kaip tik vakar prisiminiau ir nuėjus aplankyti buvau maloniai nustebinta, suvešėjo smile.gif.
o Rasą atradau SM įvairias temas skaitydama, pamačiau jos puslapį, užsiprenumeravau naujienas, va ir viskas, kai labai nori tai va ir atstumas nebaisus, tikrai ne paskutinis mano pirkinys smile.gif.
aš vis rezgu mintį, kaip čia taip viską suderinus, ir nuvažiuot gyvai į daugiametes.lt medelyną. nu noriu labai dar daug augalų iš jų, ypač ežiuolių.

gal Knifofija dar čia užklys, gal jūs turit ežiuolę ''green envy'' ??
Atsakyti